J3?
J3U?
205DP?
איזה אתם משתמשים?
ואם יש לכם J3U... מאיפה השגתם? חחח... כי אנלא מוצא בכל הארץ...
J3?
J3U?
205DP?
איזה אתם משתמשים?
ואם יש לכם J3U... מאיפה השגתם? חחח... כי אנלא מוצא בכל הארץ...
|
|
Jazz 3 ממה שהבנתי הכי טובים.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
כן אבל גם 205DP טוב (למפגרים... J3 - jazz III, J3U - jazz III ultex , 205DP - 205 DUNLOP)
קניתי היום כמה כאלה.. אני מרוצה... ו-J3U יותר טוב מ-J3
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 07-07-2009 בשעה 00:25.
יצאה גירסה של Jazz III לבאסיסטים,גירסת XL.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
זה מאד מפגר... זה נשבר תוך חצי שעה
ובסיסטים לא צריכים מפרט... רק הדפוקים ביותר
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 07-07-2009 בשעה 00:47.
חח בוא תנגן על מיתר B(שהעובי שלו זה 135) אתה סיקסטולות על 185 באצבעות 4 דק',אני מתעייף מזה חח
![]()
זה אשכרה דיון על חפץ בגודל של סנטימטר וחצי על סנטימטר וחצי?
ודרך אגב בסיסטים צריכים מפרט,כבר היום רוב הבסיסטים מנגנים על מפרט ולא עם האצבעות
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
איזה דיון דפוק, כולה מפרטים
לי יש
Jimdunlop U.S.A
jazz 3
ומה הקשר למפגרים?
יש כאלה שלא יודעים מה הקיצורים אומרים![]()
חובש קרבי
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"