WTF.ֱֱֱ?!!?!?!?!? מזה כמה אנשים!?!
|
|
שמע פגעת בי.. אבל בנתיים אתה זה שחושב שערבים הם אנשים טובים ו"חכמים".. אז איך אני האידיוט פה יא חתיכת מפגר..
בוא תגור ברמלה ולוד.. תגור כמוני 17 שנה.. לא הייתה חושב שהם אנשים טובים, ואם הם כאלה חכמים, איך זה שאין להם אף מדינה שהיא באמת מפותחת? איך זה שכמעט כל המידנות שלהם מנוהלות ע"י דיקטטור? איך זה שהם חיים בתנאים מזוועים ?.. תגיד לי בגלל הדיקטטורים והבלה בלה בלה.. כי אין קשר.. אם גם אנחנו היינו מפגרים כמוך וכמו שאר השמאלנים והמוסלמים היינו עכשיו מדינת עולם שלישי.. כמו המדינות של המחבלים החברים שלך שאתה כל כך מגן עליהם.
שהם קמים ב12 בלילה כדי להתפלל למי שרצח מאות יהודים ואנס עשרות יהודיות, שהם מאמינים שאנחנו נמות אנחנו נשרף בגהנום לנצח, שאנחנו קופים וחזירים, שאנחנו עבדים, שאין לנו שיוויון זכויות..
תפתח טיפה את העיניים. גם לי היו חברים ערבים.. היו.. בכיתה ביסודי.. לאט לאט מבינים מה הולך שם.. ואל תבלבל לי תביצים שזה מיעוט, כי אם אתה חושב ככה אין לך מושג על מה אתה מדבר.
עוד פעם אני אומר, אל תגור במקומות שאין להם מושג מה זה ערבים.. כמו ת"א וכל השאר.. אם יש לך ביצים לך למקומות עם ערבים עד אז אין לך מה לדבר..
ובנתיים לפי איך שאתה מגן עליהם אני מציע לך ללכת לגור ב עזה, רחוב האויב הציוני 4 פינת שאיד אל מוסלאווי.. אחלה מקום יקבלו אותך בסבר פנים יפות..
אם חמאס יוריד נשק אז כן אני מאמינה שיהיה שלום!
(אין צורך להכליל את כל הערבים, ולא אני לא שמאלנית אני ימנית אבל אני לא חושבת שנכון לומר ערבים כי זאת קבוצת אנשים מאוד גדולה. אם כבר תגדיו פלסטינאים כי אנחנו הרי לא במלחמה עם כל הערבים בעולם)
נערך לאחרונה על ידי A Girl; 08-07-2009 בשעה 16:16.
Live your life
זה שאתה מצליח זה אחלה, אבל זה לא אומר שאתה שווה יותר ממישהו שלא הצליח
אני טוען שכול האנשים בעולם שווים וזה לא משנה אם הם פולנים גרמנים יפנים סינים ספרדים ערבים וכו' וזה בכלל לא משנה כמה כסף יש לך או אם אתה יפה או לא וכול השטויות האלה והדבר היחיד שבאמת משנה זה אתה.
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 10-07-2009 בשעה 09:12.
הדבר היחיד שגורם לאי שוויון זה האמונה או חוסר האמונה, זה מה שמבדיל בין רוצח לבן אדם טוב.
כשהתורה אומרת להיות אדם טוב, ולכבד כל איש ואיש אבל עדיין נותנת לך את חופש הבחירה ואת הזכות להבדיל בין אויב לחבר. "הקם להורגך השקם להורגו" (תיכף תבין למה כתבתי את זה)
וכשהקוראן מעתיק כמעט כל מילה מהתורה ואז יש לך הרבה פרקים למה צריך לרצוח יהודים,
יהודים הם חזירים וקופים
כשיהודי ימות הוא הולך לגהנום ששם כל עורו ישרף, אחרי שעורו ישרף הוא ימצח שוב ואז ישרף עוד פעם. לעומת המוסלמים שהולכים לקבל נשים וכל טוב.
יהודים אלה מוסלמים שאללה קילל אותם ..=\
מוחמד הנביא שלהם (נביא בשקל) רצח ואנס יהודיות..
פה כבר התורה אומרת לך הקם להורגך השקם להורגו..
משהו מאוד חכם אני חייב לציין..
אתה חושב שאני גזען אתה יכול לחשוב.. אני פשוט מודה למה שהולך סביבי.
ד"א, אין לי ממש בעיה עם ערבים נוצרים.. אפשר לומר שאני מוסלמים ולא ערבים בכללי..
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 10-07-2009 בשעה 10:01.
אתה מוזמן ללמוד ערבית ולקרוא את הקוראן, ואני יודע שהם שונאים גם נוצרים, אבל אני לא נוצרי אז לא ממש אכפת לי..
אתה גם יכול לקנות אותו מתורגם לעברית..היהודים הם חזירים וקופים.. מילה במילה..
אם אני רוצה מליון שקל זה אומר שאני מליונר? אין דבר כזה פלסטינאים, שירצו מדינה זה לא מעניין.. כל ה"עם" הזה הם מסוריה ירדן ומצרים..
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-1944913,00.html"אני שונאת יהודים, כי הם קופים וחזירים". כך סיפרה ילדה בת 3 בראיון לתחנת טלוויזיה סעודית, הממומנת בכספיו של בן למשפחת המלוכה.
הילדה בסמאללה נשאלה בראיון, מי אמר לה שהיהודים הם כאלה. "אללה אומר את זה בקוראן", השיבה הילדה.
הבאתי את זה רק שתראה שגם הערבושית הזאת קראה תקוראן.. והיא לעומתך, יודעת מה כתוב שם.
כולכם טועים, שמאלנים הם יהודים, מי אמר שהם אוהבים ערבים? (טוב אולי כמה מהם...)
אבל זה עדיין לא נכון, השמאלנים רוצים שלא ימותו יהודים.
ואני לא קשור אליהם שונא ערבים בדם שכמותי!!!
משפט נכון!!!