במקרה התפקיד שלי הוא חובש וחבר בועדות רפואיות =\
במקרה התפקיד שלי הוא חובש וחבר בועדות רפואיות =\
|
|
לא התכוונתי שצריך להביא צילום לועדה, צריך להביא לאורטופד והשאורטופד יכתוב שהוא יודע על כך וכך.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
לאיזה מטרה אתה צריך את זה? אם אתה רוצה לצאת מקרבי וליחידות רגילות כמו מחשבים, תלך לקב"ן תגיד שלא מתאים לך דברים כאלה וקשה לך להיות קרבי וכו' גם אם הפרופיל שלך 97 יכולים לרשום לך סעיף קשיי הסתגלות מינמלי אשר פוטר אותך מקרבי, ואז תוכל לנסות להתקדם ליחידות שאתה רוצה.
DimA
אני לא אגיב כמו שרציתי, אני מחכה רק שהמנהלים יטפלו באידיוט הזה
ואני רוצה להיות בבסמ"ח או ממר"מ..משהו שקשור למחשבים לא אכפת לי מה..
ואי אפשר להתקבל עם פרופיל 72 בשביל זה..
אלון, מצד אחד אתה צודק, מצד שני.. הוא לא מתכוון להיות עובד רס"ר או איזה פקיד זוטר, אלא תפקיד יחסית חשוב במערך.
אני יודע שהתחלתי לעזור לו עוד לפני שהצהיר שהוא רוצה משהו בסגנון ממר"מ.. אבל בסה"כ זה פורום ואני מנסה לעזור.
assafz, אתה בערך יכול לשחק על הפלטפוס, זה לא שהפרופיל הזה יפול לך מהשמיים וזהו.. ואל תשכח שליחידות כאלה צריך קב"א גבוהה אז תבדוק כמה יש לך לפני שאתה מנסה להוריד בפורפיל כי זה יכול גם לפגוע בך בגיוון התפקידים במקרה ולא תגיע ליחידות המחשוב.
Puta los ches!
![]()
קב"א 56 דפ"ר 90
וניסית שייטת.?
גמ"א לא כל כך קשור לפרופיל אני קיבלתי גמ"א והפרופיל של 97.. גמ"א זה ענין של קב"א
נכון אבל תתאר לך מצב שיש מישהו חכם עם פרופיל 97
ועוד מישהו חכם עם פרופיל 64
צריך אנשים ביחידות קרביות(לאו דווקא מובחרות)
למי יש סיכוי לקבל את גמא?
זה העניין ההורדה של הפרופיל במקרים כאלה היא חובה וזה משהו שמישהו שמבין פי אלף מכולם פה אמר לי זה לא משהו שחשבתי עליו או המצאתי לבד(חוץ מזה גם אני קיבלתי גמא ושחקים וכל השטויות האלה ויש לי 97)
חלק מהזימונים שתקבל(לרוב מודיעין) קשורים רק בקבא ולא בפרופיל
אבל החלק החשוב הוא לאן תלך בסוף וזה מאוד קשור בפרופיל, בן אדם עם 97 ילך לקרבי נקודה.
יש כמובן כמה בודדים מעטים מאוד עם 97 שלא הושמו בקרבי אבל לא אמורים לבנות על זה כי זה מאוד יוצא דופן
נערך לאחרונה על ידי Kobi Asoolin; 10-07-2009 בשעה 16:23.
לקבל מבחני כניסה לבסמ"ח אתה צריך פרופיל 64 ומטה וזה בדוק..
הם מאשרים איזה 3 חריגים נראה לי באופן כללי שפשוט יושבים ומפציצים אותם במכתבים על כמה שהם רוצים מבחן ועל כמה שיש להם נסיון ורצון ובלה ובלה ובלה. /=
Bring the Violence-
אולי אני לא יודע אבל מישהו שכן יודע מייעץ לי ובניגוד אליכם הוא לא בן 18-25 אז תסתום גאון