קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]מאיזה גיל שומעים מזרחית ודיכאון ?
    על ידי Haim XD בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 25-02-2008, 00:24
  2. [דיון] סקס... מאיזה גיל?
    על ידי gunsNroses בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 23-04-2007, 23:11
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 72

[דיון] סקס... מאיזה גיל? - עמוד 3

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    כמה שיותר מאוחר יותר טוב! זאת דעתי וקצרה היריעה מלהסביר...
    חחח מה אתה ממליץ מניעה?
    סתם תכלס אני מסכים איתך...
    למרות שלפי דעתי גיל 18 זה זמן טוב להתחיל...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

לא, אני לא מדבר על מניעה והלוואי וזה היה אפשרי אבל אם יש למישהו את האפשרות לדחות את זה יותר שידחה כי ככל שאתה עושה את זה מוקדם יותר כך ההרגשה וההבנה לגבי העניינים האלו היא מסולפת כי הרי מאיפה הרצון בכלל לעשות את זה בגיל צעיר? ארוטיקה ופורנו וזה באמת מקור מעולה להבנה שמדובר פה ברגשות ושצריך התחשבות ואכפתיות ובאמת כמו שמתארים את זה שם שלגמור למישהי על הפנים זה שיא הרומנטיקה והרגישות ולא צריך להמשיך להסביר מכאן.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני חושבת שגיל 14 זה בסדר!!!

"מי שחי בעבר,מת בהווה.."

המקושרים שלי!

משתמש ותיק האוואטר של nofpsy
    לייקים
    10
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    =

הבעיה זה הבנות חח
    יש ילדים בני 11 בשלים אפילו אבל הבנות צריכות את הזמן
    אני אומר 40+
    סתם חח
    15+
    זה תלוי הרבה בזרימה של הבת או הבשלות שלה
    אבל אני ראיתי ואני מכיר אישית איזה 4-5 ילדים מכיתה ח' ששנה הבאה הם ט' שקיימו יחסי מין כבר והם בשלים גם בגיל הזה

משתמש ותיק האוואטר של nofpsy
    לייקים
    10
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    =

ציטוט נכתב במקור על ידי tzlil998 צפיה בהודעה
    אני חושבת שגיל 14 זה בסדר!!!
    פאק,מה את שרמוטה??

משתמש מכור האוואטר של Geppetto
    לייקים
    0
    נקודות
    21

16+-17

חזרתי

משתמש מתחיל האוואטר של A Girl
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני עשיתי את זה חודשיים לפני יום הולדת 15 ..
    וזה היה סתם מתוך סקרנות.
    אף פעם לא הבנתי תקטע הזה של ה"בשלות". יענו מתי שאת רוצה לעשות את זה, תעשי .. (העובדה שאת רוצה אומר שאת בשלה).
    תאכלס כולה סקס לא מבינה מה כולם לוקחים את כל כך קשה, נהנים וזהו.
    אבל מה שכן אם נמצאים בקשר רציני אני חושבת שכן אפשר לחכות כדי לבנות את הקשר קודם בצורה נורמאלית ולא על סקס .. אני כן חושבת שסקס מיוחד בין בני זוג עם אהבה והכל אבל לא צריך לחכות לאחד והיחיד.

וזה שכתב "מה את שרמוטה" על זאת שרשמה שגיל 14 זה בסדר .. אווח נו מה אתה ילד דאון
    אם מוכנים בגיל 14 אז מה הבעיה ?? למה אם בת רוצה לעשות את זה עם הרבה בחורים או סתם מרגישה מוכנה בגיל מוקדם כמו רוב הבנים ישר מכנים אותה שרמוטה .. ??? מה ההבדל בדיוק בין בת שרוצה לעשות את זה בגיל 14 ולבן שרוצה לעשות את זה בגיל 14?? למה את הבת צריך להשפיל על זה ? ותאכלס הבנות בשלות חיצונית הרבבבבה לפני הבנים !
    נערך לאחרונה על ידי A Girl; 11-07-2009 בשעה 02:33.
    Live your life

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי A Girl צפיה בהודעה
    אני עשיתי את זה חודשיים לפני יום הולדת 15 ..
    וזה היה סתם מתוך סקרנות.
    אף פעם לא הבנתי תקטע הזה של ה"בשלות". יענו מתי שאת רוצה לעשות את זה, תעשי .. (העובדה שאת רוצה אומר שאת בשלה).
    תאכלס כולה סקס לא מבינה מה כולם לוקחים את כל כך קשה, נהנים וזהו.
    אבל מה שכן אם נמצאים בקשר רציני אני חושבת שכן אפשר לחכות כדי לבנות את הקשר קודם בצורה נורמאלית ולא על סקס .. אני כן חושבת שסקס מיוחד בין בני זוג עם אהבה והכל אבל לא צריך לחכות לאחד והיחיד.

וזה שכתב "מה את שרמוטה" על זאת שרשמה שגיל 14 זה בסדר .. אווח נו מה אתה ילד דאון
    אם מוכנים בגיל 14 אז מה הבעיה ?? למה אם בת רוצה לעשות את זה עם הרבה בחורים או סתם מרגישה מוכנה בגיל מוקדם כמו רוב הבנים ישר מכנים אותה שרמוטה .. ??? מה ההבדל בדיוק בין בת שרוצה לעשות את זה בגיל 14 ולבן שרוצה לעשות את זה בגיל 14?? למה את הבת צריך להשפיל על זה ? ותאכלס הבנות בשלות חיצונית הרבבבבה לפני הבנים !
    תשמעי עכשיו אני אומר את זה בלי שום כוונה להעליב אבל יש לך מזל שאת לא אחותי או משהו...
    כי אם אחותי רק תחשוב להיכנס למצב כזה בגיל כזה צעיר היא לא תראה אור יום עד גיל 40!

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אוקיי... אני מבקש... שכל ילד מפגר בן 14 שחושב שהוא בשל לסקס שיתסום תפה הדפוק שלו ויחשוב קצת עם הראש ולא עם הזין... אתם לא בשלים! כל מי שעשה את זה לפני גיל 17 יודע טוב מאד שהוא היה צריך לחכות ל-18! וזו טעות חמורה... אז די לחשוב שאתם גברים אם אתם אומרים שאתם חושבים שסקס זה עושה אותך "קול" אם אתה בן 14

לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תשמעי עכשיו אני אומר את זה בלי שום כוונה להעליב אבל יש לך מזל שאת לא אחותי או משהו...
    כי אם אחותי רק תחשוב להיכנס למצב כזה בגיל כזה צעיר היא לא תראה אור יום עד גיל 40!
    חח אויי נו...
    תקשיב חמוד בדרך כלל בנות מרגישות "בשלות" אחרי שלוש - ארבע שנים אחרי שקיבלו מחזור. אני קילבתי מחזור בגיל 11 אז גיל 14 זה מאוד סביר בישבילי.
    נערך לאחרונה על ידי A Girl; 11-07-2009 בשעה 03:26.
    Live your life

Ori
    אורח

חח אויי נו...
    תקשיב חמוד בדרך כלל בנות מרגישות "בשלות" אחרי שלוש - ארבע שנים אחרי שקיבלו מחזור. אני קילבתי מחזור בגיל 11 אז גיל 14 זה מאוד סביר בישבילי.
    טוב תשמעי אני לא אומר לך מה לעשות עם החיים שלך אבל בתור אחד שעבר כבר את כל החרא שאפשר לעבור בגיל ההתבגרות אני אומר לך שזאת טעות רצינית לאבד את הבתולין בגיל צעיר במיוחד בגיל כזה צעיר ואני באמת לא צוחק גם אם את חושבת שאת מוכנה תאמיני לי את לא מילה שלי...
    וגם אם עברו להן כמה שנים טובות מאז אותה פעם ראשונה לוקח זמן ובגרות נפשית כדי להבין את הטעות הזאת..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-07-2009 בשעה 03:31.

לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    טוב תשמעי אני לא אומר לך מה לעשות עם החיים שלך אבל בתור אחד שעבר כבר את כל החרא שאפשר לעבור בגיל ההתבגרות אני אומר לך שזאת טעות רצינית לאבד את הבתולין בגיל צעיר במיוחד בגיל כזה צעיר ואני באמת לא צוחק גם אם את חושבת שאת מוכנה תאמיני לי את לא מילה שלי...
    וגם אם עברו להן כמה שנים טובות מאז אותה פעם ראשונה לוקח זמן ובגרות נפשית כדי להבין את הטעות הזאת..
    תיראה זה תלוי בגישה של כל אחד בנושא .. הצלך יש לסקס חשיבות רבה והכל והצלי לא אז אני לא חשתי ולא אחוש שזאת הייתה טעות כי לא היה לי ממש אכפת. ואני לא אומרת שאני ילך וישכב עם כל אחד עכשיו, כי זה לא מכובד ואני גם לא מעוניינת בלעשות זאת. אבל עדיין אני חושבת שאתה לא יכול להחליט מתי בן אדם בשל לזה ומתי לא .. אני לא חושבת שיש כל כך הרבה שחיכו עד לגיל 20 .. הרוב עשו את זה סביבות 14-17 כל האנשים שאני מכירה
    Live your life

Ori
    אורח

תיראה זה תלוי בגישה של כל אחד בנושא .. הצלך יש לסקס חשיבות רבה והכל והצלי לא אז אני לא חשתי ולא אחוש שזאת הייתה טעות כי לא היה לי ממש אכפת. ואני לא אומרת שאני ילך וישכב עם כל אחד עכשיו, כי זה לא מכובד ואני גם לא מעוניינת בלעשות זאת. אבל עדיין אני חושבת שאתה לא יכול להחליט מתי בן אדם בשל לזה ומתי לא .. אני לא חושבת שיש כל כך הרבה שחיכו עד לגיל 20 .. הרוב עשו את זה סביבות 14-17 כל האנשים שאני מכירה
    אוקי אז קודם כל ניוז פלאש...
    אני יכול וזה מה שאני עושה אף אחד בגילאים האלו לא מסוגל להעריך באופן נכון את חשיבות הנושא גם אם את לא לוקחת את זה בכובד ראש כמוני זה עדיין לא אומר שבעתיד החשיבה שלך לא תשתנה ותאמיני לבן אדם שמבין טיפה על הוא מדבר היא תשתנה...
    אולי לא עכשיו אולי לא בעוד שנה אבל היא תשתנה, היא תשתנה ברגע שתכנסי למערכת יחסים אמיתית עם מישהו ותרצי לתת לו את כל הטוב שיש בך... ואז את תרגישי את החלל את האובדן בגלל איזה שטות שעשית בגיל צעיר באותו הרגע את תצטערי על שעשית את זה...
    את עוד צעירה ויש לך עוד הרבה טעויות לעשות... כי איך אומרים מטעויות לומדים.. אבל יש טעויות שיש להן משקל כבד מאחרות אז תבחרי בקפידה איפה את מרשה לעצמך לעגל פינות כי יש הזדמנויות שלא ישובו לעולם..

ודרך אגב אני לא מדבר על לחכות לגיל 20 חלילה מבחינתי גיל 18 הוא הגיל שבו אתה מתחיל להבין בדיוק את חשיבותם של דברים שוליים ואתה לוקח בכובד ראש כל מעשה שאתה עושה..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-07-2009 בשעה 09:16.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlacK צפיה בהודעה
    אוקיי... אני מבקש... שכל ילד מפגר בן 14 שחושב שהוא בשל לסקס שיתסום תפה הדפוק שלו ויחשוב קצת עם הראש ולא עם הזין... אתם לא בשלים! כל מי שעשה את זה לפני גיל 17 יודע טוב מאד שהוא היה צריך לחכות ל-18! וזו טעות חמורה... אז די לחשוב שאתם גברים אם אתם אומרים שאתם חושבים שסקס זה עושה אותך "קול" אם אתה בן 14
    מה זה בשלים מה אתה משמש
    אתה רוצה לזיין תזיין מה אתה מבלבל תביצים
    למה מי שלא "בשל" יקום בלילה עם זיעה קרה ,יחשוב על הפעם שמישהי זיינה אותו ויתחיל לבכות ? תפסיק לבלבל תמוח

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    מ-ע-כ-ש-י-ו
    צא!
    חחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי רצח !!!

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,506 | הודעות: 8,174,093 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect