קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה | מודם Thmosn וטלפון של 012.
    על ידי 5656581 בפורום רשתות ונתבים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-07-2008, 19:36
  2. [שאלה]מודם אלחוטי או מודם רשת רגיל
    על ידי XВoy בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-07-2008, 14:29
  3. [שאלה] מודם
    על ידי - Shirel - בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-07-2008, 19:16
  4. שאלה | מודם Thomson- טלפון של 012.
    על ידי 5656581 בפורום רשתות ונתבים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 19:14
  5. [שאלה] אינטרנט אלחוטי ב-Sony Ericsson w810i
    על ידי ganur בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-05-2007, 07:09
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

[שאלה] מודם אלחוטי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    53

ברירת מחדל [שאלה] מודם אלחוטי

יש לי שאלה.
    אם אני קונה מודם אלחוטי של חברה מסויימת בחנות מסויימת בארץ, המודם האלחוטי יכול להחליף את המודם של בזק? כלומר להחיף לגמריי? שאני יכול לזרוק תמודם של בזק חזרה לחנות שממנו לקחתי אותו??

ועוד שאלה בנוגע לזה:
    אם האלחוטי יכול להחליף את המודם שלי בזק, אפשר להשתמש במודם למחשב שלי בלי לחבר עוד מחשב דרך האלחוטית?
    כלומר אני עוד לא רוצה לחבר כמה מחשבים או התקני WIFI, אלא רק את המחשב שלי לבינתיים. זה אפשר להשתמש ככה במודם?

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

אני אענה לך רק על השאלה הראשונה כי את השניה לא ממש הבנתי..
    אז ככה ברור שכן אין קשר בין הראוטר לספקית שלך..
    ההבדל היחיד הוא שהראוטר שבזק מספקת לך הוא ראוטר מוקשח והראוטר שתקנה הוא ראוטר פתוח..

בעצם במחשבה שנייה אני אנסה לענות לך על השאלה השניה אולי כן הצלחתי להבין אותה..
    אממממ מה זאת אומרת הראוטר לא תלוי בהתקנים האלחוטיים שמחוברים אליו ברור שאתה יכול לחבר לבנתיים רק את המחשב המקומי...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 06-07-2009 בשעה 10:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    53

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אני אענה לך רק על השאלה הראשונה כי את השניה לא ממש הבנתי..
    אז ככה ברור שכן אין קשר בין הראוטר לספקית שלך..
    ההבדל היחיד הוא שהראוטר שבזק מספקת לך הוא ראוטר מוקשח והראוטר שתקנה הוא ראוטר פתוח..

בעצם במחשבה שנייה אני אנסה לענות לך על השאלה השניה אולי כן הצלחתי להבין אותה..
    אממממ מה זאת אומרת הראוטר לא תלוי בהתקנים האלחוטיים שמחוברים אליו ברור שאתה יכול לחבר לבנתיים רק את המחשב המקומי...
    אוקי..על השאלה השניה לדעתי ענית לי..פשוט התכוונתי לשאול אם לאלחוטי אפשר לחבר רק מחשב אחד רגעל דרך הכבל מבלי להשתמש באנטנות של המודם [אם יש לי מחשב נייד או התקן עם WIFI-אבל אין לי...]

אני אשמח אם יענו לי על עוד 2 שאלות חשובות:
    1. יש לי מהירות של 1.5 מגה בנטוויזן. שמענו שאם אני רוצה להגביר את המהירות ל-2.5 אני אני צריך לשלם לבזק יותר בשביל זה או להחליף למודם אחר בשביל שהוא כנראה ייתמוך במהירות.. מה בקשר לזה? אם יש לי אלחוטי שקניתי- הוא תומך בכל המהירויות?

2. בנוסף לאינטרנט יש לי גם טלפון של 012.
    מי שלא יודע, הטלפון של 012 עובר דרך האינטרנט, כלומר: חייבים מודם של אינטרנט שמחובר לאינטרנט בכדי שהטלפון ייעבוד.
    הטלפון יעבוד לי אם המודם לא יהיה של בזק? אם הוא יהיה אלחוטי של חברה אחרת שקיניתי בחנות?

Ori
    אורח

וואו עשית סלט..
    אוקי דבר ראשון נחזור ונענה על השאלה הראשנה ששאלת פה באשכול..
    רוב הראוטרים (אם לא כל) משמשים גם כסוויצ'ים מה שאומר שיש להם כמה יציאות חוטיות ולכן אתה יכול לחבר מספר מכשרים לראוטר בו זמנית...
    בנוסף לשערים העל חוטים שיש בהם..
    עכשיו בעניין
    הגדלת המהירות והחלפת הראוטר.. אני אישית מעולם לא שמעתי על ראטור שתומך עד מהירות מסויימת אף על פי שיתכן וקיים מצב כזה..
    הפתרון הפשוט הוא לבדוק אם הראוטר שאתה מתכוון לקנות תומך בכל המיהירויות שיש בשוק ואתה דיי מסודר לא צריך לשבור את הראש..
    עכשיו בנוגע לשאלה השנייה אני לא ממש מכיר את הפרוצדורה של 012 אבל אני מניח שזה מודם DSL רגיל מה שאומר שלא אמורות להיות לך בעיות אם תחליף את המודם הנ"ל..
    אבל שוב כמו שכבר אמרתי אני לא מכיר את הפרוצדורה ויתכן ואני טועה.. הדרך הכי טובה להיות בטוח היא להתקשר לתמיכה של 012 ולשאול אותם...

נ.ב
    יכול להיות שדיברו על הגדלת התשתית של האינטרנט ולא על החלפת מודם (מצב שהוא יותר הגיוני)
    שוב תתקשר לספיק שלך ותברר איתה את כל הפרטים האלו..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 06-07-2009 בשעה 16:18.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

בחור יקר הבנתי מה שאלת אבל אני אסדר את השאלות שלך מחדש ואענה עליהן אל תשאל כמו שאתה שואל אלא תוסיף על מה שאני אנסח כאן.
    1.ש.> האם אני יכול להחליף את הראוטר שקיבלתי מבזק בראוטר אחר שאני אקנה? ת.> כן אין שום בעיה!
    2. ש.> האם אני יכול להחליף גם את המודם של בזק לראוטר שמכיל כבר בתוכו מודם ADSL? ת.> כן אין שום בעיה רק תברר שהוא מתאים בחנות שאתה קונה ממנה.
    3. ש.> האם אני יכול להשתמש רק עם מחשב אחד בראוטר? ת.> ברור שאפשר!
    4. ש.> אם אני משדרג מהירות אצל ספקית האינטרנט שלי האם אני צריך גם ראוטר שתומך במהירות המשודרגת? ת.> אין צורך לשדרג כלום הראוטר תומך בכל המהירויות האפשריות.
    5. ש.> האם הטלפון של 012 יעבוד עם ראוטר שכולל בתוכו מודם שהוא לא של בזק אלא של חברה אחרת? ת.> לא תהיה בעיה כי המכשיר של 012 לא משנה לו איזה מודם אתה מחבר כל עוד הוא מספק את האינטרנט הדרוש לו להפעלת הקו.
    אני חושב שאלו היו כל שאלותיך במידה ולא תוסיף אבל בלי בלבולי מוח תנסה לנסח בצורה ברורה ומדוייקת כמו שאני מקווה שהצלחתי לנסח.
    יום טוב ומקווה שעזרתי
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    53

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    בחור יקר הבנתי מה שאלת אבל אני אסדר את השאלות שלך מחדש ואענה עליהן אל תשאל כמו שאתה שואל אלא תוסיף על מה שאני אנסח כאן.
    1.ש.> האם אני יכול להחליף את הראוטר שקיבלתי מבזק בראוטר אחר שאני אקנה? ת.> כן אין שום בעיה!
    2. ש.> האם אני יכול להחליף גם את המודם של בזק לראוטר שמכיל כבר בתוכו מודם ADSL? ת.> כן אין שום בעיה רק תברר שהוא מתאים בחנות שאתה קונה ממנה.
    3. ש.> האם אני יכול להשתמש רק עם מחשב אחד בראוטר? ת.> ברור שאפשר!
    4. ש.> אם אני משדרג מהירות אצל ספקית האינטרנט שלי האם אני צריך גם ראוטר שתומך במהירות המשודרגת? ת.> אין צורך לשדרג כלום הראוטר תומך בכל המהירויות האפשריות.
    5. ש.> האם הטלפון של 012 יעבוד עם ראוטר שכולל בתוכו מודם שהוא לא של בזק אלא של חברה אחרת? ת.> לא תהיה בעיה כי המכשיר של 012 לא משנה לו איזה מודם אתה מחבר כל עוד הוא מספק את האינטרנט הדרוש לו להפעלת הקו.
    אני חושב שאלו היו כל שאלותיך במידה ולא תוסיף אבל בלי בלבולי מוח תנסה לנסח בצורה ברורה ומדוייקת כמו שאני מקווה שהצלחתי לנסח.
    יום טוב ומקווה שעזרתי
    באמת הצלחת לעזור!!
    תודה!

Ori
    אורח

מה זה בדיוק מה זה בדיוק מה שאני עניתי לך חחחח
    טוב כל מקרה שמח שהצליחו לעזור לך (כאילו אני קודם אבל לא ניתפס על קטנות)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    53

מה זה בדיוק מה זה בדיוק מה שאני עניתי לך חחחח
    טוב כל מקרה שמח שהצליחו לעזור לך (כאילו אני קודם אבל לא ניתפס על קטנות)
    אחי גם אתה עזרת לי! כולם עזרו לי! פשוט שם סידרו את השאלות עם תשובות ביחד..
    תודה..
    ובקשר למודם- אז התקשרתי ל-012 ושאלתי אותם את השאלה הזו והם אמרו לי שאי אפשר כי מודם אלחוטי לא יכול בכלל לשמש כמודם לגלישה באינטרנט אלא רק להעביר את הנתונים מהמחשב למחשב הנייד או לכל התקן אחר....

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי yoedkeren צפיה בהודעה
    אחי גם אתה עזרת לי! כולם עזרו לי! פשוט שם סידרו את השאלות עם תשובות ביחד..
    תודה..
    ובקשר למודם- אז התקשרתי ל-012 ושאלתי אותם את השאלה הזו והם אמרו לי שאי אפשר כי מודם אלחוטי לא יכול בכלל לשמש כמודם לגלישה באינטרנט אלא רק להעביר את הנתונים מהמחשב למחשב הנייד או לכל התקן אחר....
    חחחח עם מי דיברת שם יש לך שם?
    שאני אגרום לפיטורים שלו מה זה השטויות האלו לא יכול לשמש בתור מודם לגלישה באינטרנט..
    אני ממש ברגעים אלו גולש דרך מודם אלחוטי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    53

חחחח עם מי דיברת שם יש לך שם?
    שאני אגרום לפיטורים שלו מה זה השטויות האלו לא יכול לשמש בתור מודם לגלישה באינטרנט..
    אני ממש ברגעים אלו גולש דרך מודם אלחוטי
    אבל המודם האלחוטי שלך הוא במקום המודם של בזק? אין לך בכלל מודם של בזק?
    תסתכל כמה מודמים יש לך ואם על אחד מהם יש מדבקה של בזק..
    נערך לאחרונה על ידי yoedkeren; 10-07-2009 בשעה 23:19.

Ori
    אורח

אבל המודם האלחוטי שלך הוא במקום המודם של בזק? אין לך בכלל מודם של בזק?
    תסתכל כמה מודמים יש לך ואם על אחד מהם יש מדבקה של בזק..
    יש לי 2 אחד של בזק והוא אלחוטי
    ועוד אחד שהוא בהחלט לא של בזק (כי הוא לא עושה בעיות אז זה בטוח לא שלהם חחחח) והוא עובד מצויין!

ודרך אגב הם לא תלויים אחד בשני לכל אחד יש קו נפרד משלו...
    ושניהם אלחוטיים...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    53

יש לי 2 אחד של בזק והוא אלחוטי
    ועוד אחד שהוא בהחלט לא של בזק (כי הוא לא עושה בעיות אז זה בטוח לא שלהם חחחח) והוא עובד מצויין!

ודרך אגב הם לא תלויים אחד בשני לכל אחד יש קו נפרד משלו...
    ושניהם אלחוטיים...
    בסדר...כל עוד אחד המודמים שלך הוא של בזק זה כל העניין..אני באשכול הזה רציתי לברר אם אני יכל לדחוף אץ המודם שלהם לתחת ובמקום זה לשים רק מודם אלחוטי שאני קונה לבד..

Ori
    אורח

בסדר...כל עוד אחד המודמים שלך הוא של בזק זה כל העניין..אני באשכול הזה רציתי לברר אם אני יכל לדחוף אץ המודם שלהם לתחת ובמקום זה לשים רק מודם אלחוטי שאני קונה לבד..
    ברור שכן!!
    אני אסביר שוב..
    יש לי שני מודמים (לא תלויים)
    קודם היה לי את זה שלא קשור לבזק הכל עבד טוב ויפה ואז ההיתי צריך עוד תשתית ומכיוון שיש לי שני קווים הזמנתי עוד חבילת אינטרנט וחיברתי אותה והכל עובד טוב ויפה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    53

ברור שכן!!
    אני אסביר שוב..
    יש לי שני מודמים (לא תלויים)
    קודם היה לי את זה שלא קשור לבזק הכל עבד טוב ויפה ואז ההיתי צריך עוד תשתית ומכיוון שיש לי שני קווים הזמנתי עוד חבילת אינטרנט וחיברתי אותה והכל עובד טוב ויפה...
    אז אתה אומר בעצם שאם אתה מעיף את המודם של בזק, יש לך אינטרנט מהמודם האלחוטי שנשאר?

Ori
    אורח

כן זה מה שאני אומר לך..
    אין שום דבר מיוחד בראוטר/מודם של בזק ההבדל היחיד בינו לבין מודם/ראוטר רגיל הוא שהמודם/ראוטר הזה עבר הקשחה בבזק כדי להתאים לצרכים שלהם ומודם/ראוטר רגיל מגיע כמו שהו מהמפעל...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,808 | הודעות: 8,173,395 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect