|
|
לא, אני לא מדבר על מניעה והלוואי וזה היה אפשרי אבל אם יש למישהו את האפשרות לדחות את זה יותר שידחה כי ככל שאתה עושה את זה מוקדם יותר כך ההרגשה וההבנה לגבי העניינים האלו היא מסולפת כי הרי מאיפה הרצון בכלל לעשות את זה בגיל צעיר? ארוטיקה ופורנו וזה באמת מקור מעולה להבנה שמדובר פה ברגשות ושצריך התחשבות ואכפתיות ובאמת כמו שמתארים את זה שם שלגמור למישהי על הפנים זה שיא הרומנטיקה והרגישות ולא צריך להמשיך להסביר מכאן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני חושבת שגיל 14 זה בסדר!!!
הבעיה זה הבנות חח
יש ילדים בני 11 בשלים אפילו אבל הבנות צריכות את הזמן
אני אומר 40+
סתם חח
15+
זה תלוי הרבה בזרימה של הבת או הבשלות שלה
אבל אני ראיתי ואני מכיר אישית איזה 4-5 ילדים מכיתה ח' ששנה הבאה הם ט' שקיימו יחסי מין כבר והם בשלים גם בגיל הזה
אני עשיתי את זה חודשיים לפני יום הולדת 15 ..
וזה היה סתם מתוך סקרנות.
אף פעם לא הבנתי תקטע הזה של ה"בשלות". יענו מתי שאת רוצה לעשות את זה, תעשי .. (העובדה שאת רוצה אומר שאת בשלה).
תאכלס כולה סקס לא מבינה מה כולם לוקחים את כל כך קשה, נהנים וזהו.
אבל מה שכן אם נמצאים בקשר רציני אני חושבת שכן אפשר לחכות כדי לבנות את הקשר קודם בצורה נורמאלית ולא על סקס .. אני כן חושבת שסקס מיוחד בין בני זוג עם אהבה והכל אבל לא צריך לחכות לאחד והיחיד.
וזה שכתב "מה את שרמוטה" על זאת שרשמה שגיל 14 זה בסדר .. אווח נו מה אתה ילד דאון
אם מוכנים בגיל 14 אז מה הבעיה ?? למה אם בת רוצה לעשות את זה עם הרבה בחורים או סתם מרגישה מוכנה בגיל מוקדם כמו רוב הבנים ישר מכנים אותה שרמוטה .. ??? מה ההבדל בדיוק בין בת שרוצה לעשות את זה בגיל 14 ולבן שרוצה לעשות את זה בגיל 14?? למה את הבת צריך להשפיל על זה ? ותאכלס הבנות בשלות חיצונית הרבבבבה לפני הבנים !
נערך לאחרונה על ידי A Girl; 11-07-2009 בשעה 02:33.
Live your life
אוקיי... אני מבקש... שכל ילד מפגר בן 14 שחושב שהוא בשל לסקס שיתסום תפה הדפוק שלו ויחשוב קצת עם הראש ולא עם הזין... אתם לא בשלים! כל מי שעשה את זה לפני גיל 17 יודע טוב מאד שהוא היה צריך לחכות ל-18! וזו טעות חמורה... אז די לחשוב שאתם גברים אם אתם אומרים שאתם חושבים שסקס זה עושה אותך "קול" אם אתה בן 14
טוב תשמעי אני לא אומר לך מה לעשות עם החיים שלך אבל בתור אחד שעבר כבר את כל החרא שאפשר לעבור בגיל ההתבגרות אני אומר לך שזאת טעות רצינית לאבד את הבתולין בגיל צעיר במיוחד בגיל כזה צעיר ואני באמת לא צוחק גם אם את חושבת שאת מוכנה תאמיני לי את לא מילה שלי...
וגם אם עברו להן כמה שנים טובות מאז אותה פעם ראשונה לוקח זמן ובגרות נפשית כדי להבין את הטעות הזאת..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-07-2009 בשעה 03:31.
תיראה זה תלוי בגישה של כל אחד בנושא .. הצלך יש לסקס חשיבות רבה והכל והצלי לא אז אני לא חשתי ולא אחוש שזאת הייתה טעות כי לא היה לי ממש אכפת. ואני לא אומרת שאני ילך וישכב עם כל אחד עכשיו, כי זה לא מכובד ואני גם לא מעוניינת בלעשות זאת. אבל עדיין אני חושבת שאתה לא יכול להחליט מתי בן אדם בשל לזה ומתי לא .. אני לא חושבת שיש כל כך הרבה שחיכו עד לגיל 20 .. הרוב עשו את זה סביבות 14-17 כל האנשים שאני מכירה
Live your life
אוקי אז קודם כל ניוז פלאש...
אני יכול וזה מה שאני עושה אף אחד בגילאים האלו לא מסוגל להעריך באופן נכון את חשיבות הנושא גם אם את לא לוקחת את זה בכובד ראש כמוני זה עדיין לא אומר שבעתיד החשיבה שלך לא תשתנה ותאמיני לבן אדם שמבין טיפה על הוא מדבר היא תשתנה...
אולי לא עכשיו אולי לא בעוד שנה אבל היא תשתנה, היא תשתנה ברגע שתכנסי למערכת יחסים אמיתית עם מישהו ותרצי לתת לו את כל הטוב שיש בך... ואז את תרגישי את החלל את האובדן בגלל איזה שטות שעשית בגיל צעיר באותו הרגע את תצטערי על שעשית את זה...
את עוד צעירה ויש לך עוד הרבה טעויות לעשות... כי איך אומרים מטעויות לומדים.. אבל יש טעויות שיש להן משקל כבד מאחרות אז תבחרי בקפידה איפה את מרשה לעצמך לעגל פינות כי יש הזדמנויות שלא ישובו לעולם..
ודרך אגב אני לא מדבר על לחכות לגיל 20 חלילה מבחינתי גיל 18 הוא הגיל שבו אתה מתחיל להבין בדיוק את חשיבותם של דברים שוליים ואתה לוקח בכובד ראש כל מעשה שאתה עושה..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-07-2009 בשעה 09:16.