נכתב במקור על ידי Kobi Asoolin מה אתה מצטלם לפורום ילד שאני הייתי בגילך אספתי פוקימונים ושיחקתי פומפות סופרגול עם חברים מה כולם נהיו עכשיו סבא'לה? שהייתי בגילך הייתי משחק גוגואים ורואה המחסן של כאילו יאללה חלאס אם זה מה שיש לך להגיד אז אל תגיב מצדי
חחח איזה חמוד
המצלמה גורמת לך להיראות קטן
נכתב במקור על ידי nofpsy מי תימני יא בן זונה חח? "מה הבעיות עם תימנים?" נראה טוב.
נכתב במקור על ידי Aviel "מה הבעיות עם תימנים?" נראה טוב. חח פשוט הרבה חושבים שאני תימני ועלו לי על העצבים חח
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
תמיד פה בשבילך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה תמונה יסטלן
נכתב במקור על ידי Mr Hardal חשבתי בהתחלה שאתה סאמר חח ווואי! גם אני באמא שלי! ובקשר לתמונה .. נוף אני אוהב אותך! אתה כזה סקסי ושתיין מטורף!
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
תמני חמוד
נכתב במקור על ידי יהונתן תמני חמוד מי תימני??
נכתב במקור על ידי nofpsy wtf תראו מה המצלמה עושה לי לעינייים הוציאה אותי מסומם מוות המצלמה משהו אחר עשה לך את זה לעיניים... משהו לא חוקי... גמרו לך על העין
מי שלא לחץ על הביצה היום מניאק עד מתי נוב 10
אחלה ג'ירפות,
אני אוהב ילדים קטנים
נכתב במקור על ידי Rlx אחלה ג'ירפות, רוצה לבוא לראות אותם מקרוב
חח בן כמה ?
איי איי זה מנהל מזרחית ודיכאון XD ילד בן 12 מה אתה שומע דיכאון
צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל. נכתב במקור על ידי Aviv.E האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?
חוקי הפורום