כשרק התחלתם לשמוע מוזיקה, כשרת הכרתם את הז'אנר
מה היה האלבום שמשך אותכם אליו?
שלי זה Green Day - American Idiot.
כשרק התחלתם לשמוע מוזיקה, כשרת הכרתם את הז'אנר
מה היה האלבום שמשך אותכם אליו?
שלי זה Green Day - American Idiot.
" For Those About To Rock - We Salute You "
|
|
אני לא זוכר..
נראה לי Sgt Pepper
שיר המטאל הראשון ששמעתי-לא באמת הקשבתי רק שמעתי תשיר mein hertz brennt של rammstein בכתה ג' וזהו....בכתה ד' או ה' התחלתי להקשיב לרוק סגנון לינקין () ואז שוב שמעתי איפשהו תשיר שכתבתי בהתחלה, וחשבתי וואי אחלה שיר והורדתי דיסק שלהם ודי אהבתי חלק מהשירים אז התחלתי לחפש עוד להקות מטאל ולהקשיב להם וככה התחלתי. איזה חפירה. אז עכשיו בדקתי ולאלבום הזה קוראים mutter
אני גם זוכר מלפני כמה שנים כשהאלבום של SOAD עם BYOB יצא והוא היה ב MTV2, העברתי ערוצים וראיתי תקליפ וחשבתי מזה הדבר הזה :@ ועכשיו אני אוהב תשיר
enjoy the hafira![]()
האלבום הראשון ששמעתי היה Apetite For Destruction של GNR
אבל חוץ מזה תמיד היו לי אלבומים בבית של הביטלס תיסלם ועוד כל מיני
מי נתן לך ת'רעיון,מי?
וואו..אלבום ראשון מלא?אממ אני כמעט בטוח 99% שזה היה KILL EM ALL...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
שלי זה נראה לי Guns And Roses Gratest Hits...
וואלה אין לי מושג נראה לי ashes of the awake או reign in blood בהתחלה הייתי שומע רק שירים נפרדים
לא זוכר ממש נירא לי reign in blood
גם אני שמעתי Green Day שהיתי קטן
אבל אז עברתי ל666 ועוד כמה דברים...
פיליפ רק שתדע יש שמועות ש rammstein נאו נאצים
אני שמעתי אותם רצת ליפני איזה חצי שנה
ואז ראיתי קליפ שלהם עם היטלר
השיר מטאל הראשו זה SOAD - chop suey הייתי חופש אותו...
ואחריו Lonley day...
הנה היסטוריית להקות בערך לפי סדר חחח עשיתי שיחזור, בערך לפי סדר אני בטוח שפיספסתי משהו...:
הלהקת רוק הראשונה ששמעתי היא: Linkin Park איך לא?
אחר כך Green Day
ואז Sum41
ואז MCR
ואז SOAD
ואז Chris dauoghetry משהו כזה
ואז Guns n roses
ואז 3DG
ואז skillet
ואז Tenacious D
ואז Breaking Benjamin
ואז slipknot (רק שיר אחד נחשו איזה)
ואז DragonForce
----------------
ואלו הלהקות שאני שומע כיום:
Metallica
Iron Maiden
Pantera
RHCP
Pink Floyd
Megadeth
OPeth
rHCP
לחופש יש תאריך:
23.10.15
די בטוח שזה היה Past Masters Vol. 2 של הביטלס איפשהו בגיל 9/10.
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
התחלתי בכלל באוונסנס bring me to life בגיל 7 :\
msn:metalcore71@hotmail.com
תגידו,יש לכם פיגור?
בקשו אלבום לא שיר הרוק/מטאל הראשון ששמעתם
אלבום!!!
אני בטוח שהוא יודע וכולנו שמענו על השמועה המפגרת הזו וזו שמועה לא נכונה,עד כמה שידוע לי כמה חברי להקה הם יהודים/נשואים לנשים יהודיות
והקליפ עם היטלר זה סתם ניאו נאצי דפוק שאוהב רמשטיין,יש הרבה כאלה
גם הרבה ניאו נאצים אוהבים את להקת הרגאיי MADNESS שגם אהובה בארץ,זה אומר שהם נאצים?ממש לא
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
^^^
תודה אחי עכשיו אני חוזר לשמוע אותם