חח אני אימצתי סטוליצ'ינה,הכי טוב הכי זול! תבחרו מה שאתם מעדיפים!
נערך לאחרונה על ידי nofpsy; 10-07-2009 בשעה 18:31.
חחחחחחחחח תודה אחי
חח לראות את זה עושה לי חשק לשתות בחום הזה!!.
חח יפה עושה חשק
בס''ד
למה אין קגלביץ'?
חחח הרגת אותי,עאלק גולדסטאר :]
זה לא מים מינראלים?
תגידו, הBAD APPEL שווה? למה אחים שלי תמיד ממלאים ת'מקרר בזה וזה נשמע אחד המגעילים 0.ס
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי Mr Hardal תגידו, הBAD APPEL שווה? למה אחים שלי תמיד ממלאים ת'מקרר בזה וזה נשמע אחד המגעילים 0.ס ליקר תפוחים , אני אוהב את זה
נכתב במקור על ידי Ori זה לא מים מינראלים? חח יא דבע זה וודקה ובד אפל זה ליקר מאוד מתוק אבל ממסטל רצח
אימצתי תודה
נכתב במקור על ידי ExpenzZxP פחות הוא יותר.
נכתב במקור על ידי nofpsy חח יא דבע זה וודקה ובד אפל זה ליקר מאוד מתוק אבל ממסטל רצח חחחחחחח אני יודע סתם צחקתי פשוט יש לי 4 כאלה בבית ואין לי מושג מאיפה הם הגיעו... ואני די מפחד לטעום את זה..
נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-07-2009 בשעה 13:58.
נכתב במקור על ידי nofpsy חח יא דבע זה וודקה ובד אפל זה ליקר מאוד מתוק אבל ממסטל רצח זה לא וודקה זה שנאפס 20 אחוז יש לזה טעם של תענים מגעילללללל
בס"ד ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
נכתב במקור על ידי Ori חחחחחחח אני יודע סתם צחקתי פשוט יש לי 4 כאלה בבית ואין לי מושג מאיפה הם הגיעו... ואני די מפחד לטעום את זה.. חח זה וודקה רגילה מה יש לפחד
נכתב במקור על ידי Ori חחחחחחח אני יודע סתם צחקתי פשוט יש לי 4 כאלה בבית ואין לי מושג מאיפה הם הגיעו... ואני די מפחד לטעום את זה.. נכתב במקור על ידי orenoren12 זה לא וודקה זה שנאפס 20 אחוז יש לזה טעם של תענים מגעילללללל הפיג' הזה נחשב לאחד הליקרים הטובים (ביגלל התאנים)
בברכה PiPi ToUcH7- את החטיבה !
חוקי הפורום