"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
בלהקה חשוב כל הכלים
אבל הלהקה שהכי בולטים אצלה כל הכלים היא כמובן DEATH שאין שיר בלי סולו תופים סולו באס סולו של שתי הגיטריסטים וכו..
R.I.P Chuck Schuldiner
בכל הז'אנר חוץ מפופ זה הכל גיטרה...
זה הליווי... זה הבאסים .. זה הסולואים.. זה הליד
אתם מכירים שיר בלי גיטרה מהז'אנר?
כי אני מכיר שיר בלי באס
ואני מכיר שירים בלי זמר
ואני מכיר שירים בלי תופים...
בג'אז... מי יביא את הסולואים המדהימים והסטייליסטיים?
בבלוז... (זה אותו דבר כמו ג'אז רק BPM יותר גבוה חח)
ברוק.. סולואים? רית'ים?
במטאל.. דיסטורשן..
בהבי.... פול גיין דיסטורשן?
בפאנק... פול טרבל דיסטורשן?
זה הכל גיטרה...
שמע אין הכי חשוב אבל מה שהכי בולט זה הגיטרה (חוץ מדת' מטאל ששם התופים משתווים לגיטרה ואולי עוברים אותה..) אתה יכול לדמיין להקת מטאל מצליחה בלי תופים\באס או להקת דת' מטאל שלא יהיה שם זמר שישיר משהוא בלי שאף אחד יבין מה הוא אומר? (אני אוהב להקות דת' מטאל ואני יודע שזה קשה לשיר ככה אבל תאמת - פעם שמעתם שיר של סליפנוט\chidren of bodom והבנתם אפילו חצי ממה שהזמר אמר?)
שונא את COB ואת שיטנוט
שתי להקות פוזה נטו
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"