".It always seems Impossible until it's done"
|
|
רשום לך למחוק קבצי קוקיס איזה דפדפן יש לך??
בטח יש לך אקספלורר אז ככה מוחקים קוקיס
תלחץ ALT ואז יהיה לך תפריט תעשה כלים אפשרויות אינטרנט
ושם בלשונית כללי איפו שרשום "היסטורית גלישה" תסמן ב V ותעשה מחק
זה אמור לסדר את הבעיה
וסתם לדעת איזה מילה חיפשתה???
נערך לאחרונה על ידי BigBeng5; 15-07-2009 בשעה 11:38.
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
עשיתי מה שאמרת וזה הפך לי את גוגל ליפנית ><
לא משנה איזה מילה אני מחפש,זה עושה לי את זה.
מה לעשות ולמה זה קרה?
".It always seems Impossible until it's done"
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כשעשית מחיקת היסטורית דפדפן עשית מחיקה מלאה לכל המידע של הדפדפן? או מחיקה חלקית? תעשה מחיקה מלאה של הכל כולל הגדרות ותחזור לחפש ותודיע מה קורה?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
איזה גירסא אצלך 7? אם כן אז ככה אתה לוחץ על TOOLS ושם אתה בוחר באופציה הראשונה ואז בוחר בDELETE ALL ואז תופיע שאלה האם למחוק גם עוד משהו באנגלית (לא זוכר איך זה כתוב) ויש שם קוביה שצריך לסמן סמן אותה ואז תאשר לאחר מכן תלך ל INTERNET OPTIONS ושם תבחר בלשונית האחרונה ותלחץ על RESET תאשר ולאחר מכן תעשה ריסטארט לדפדפן וזהו אני מקווה שזה יעזור לך, אם לא תבוא לפה ונתקין אולי דפדפן אחר ונראה אם הבעיה היא גם שם.
יום טוב
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!