אני חושב שהוא סתם נתן דוגמא, ותודה בכל מקרה, אני מצטער ששאלתי בכלל את השאלה הזאתי..
אני חושב שהוא סתם נתן דוגמא, ותודה בכל מקרה, אני מצטער ששאלתי בכלל את השאלה הזאתי..
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
|
|
אף אחד לא יריץ אותך מעל 12 ק"מ וגם זה ממש בסוף האימון מתקדם..
חחחחחח עלק יומיים בצה"ל תקשיב לי אח שלי גיבור קרבי יותר ממה שאתה היי פעם תהיה ועוד שבוע אני כבר לא בצה"ל...
ויש הבדל עצום בין שעות שינה לבין סרגל מאמצים אז תפסיק לזיין את השכל ואת ההערות המטומטמות האלו תשמור לעצמך כי אני לא בא להתווכח איתך ולא בא לפתוח דיון אני אומר לך חד וחלק אם מישהו מריץ אותך יותר מ 12 ק"מ רצוף הוא עובר על פקודות מטכ"ל ופוגע לך בבריאות אז לפני שאתה קופץ בראש קודם תסיים טירונות ותעבור את כל החרא שאני אכלתי בשירות ואז נשב על איזה קפה ונדבר טוב חמוד?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 16-07-2009 בשעה 18:23.
בלי להצטרף לדיון החביב על הכוס קפה ..
לא מריצים מעבר ל15 ק"מ בצבא ..
בדוק..
לגבי חי"ר ופקודות מטכ"ל ..
חחחחח כן יש בזה משו חחחחח
ואללה איזה גבר מה בדיוק אכלת קו צפון קו איוש אל תזיין תשכל איזה מחזור אתה בדיוק אם עוד שבוע אתה מסיים צבא???
איפה היית בעופרת יצוקה???
איפה היית בחורף חם אל תזיין תשכל זה שאתה עשית מארבים מונפצים בצפון לא אומר שאתה גבר...
ולפי איך שאתה מדבר אתה בטח איזה נהג מסכן שנוהג בפורד שחושב שהוא לוחם על בנח"ל
אני לא מכיר אף קרבי שמשתחרר בעוד שבוע חודש ואילו חודשיים
ולפי השטות שבחתימה שלך אתה ג'ובניק מת...
תפסיק לבלבל במוח לוחם על וזה שבחטיבה \גדוד או איפה שאתם לא עושים את זה לא אומר שבשאר החטיבות לא עושים...
ובטח ובטח שבשייטת עושים... מר חוקי מטכ"ל
כל מי ששבוע בותיקות יודע שחוקי מטכ"ל לא תקפים ברגע שאתה בותיקות...
תשמע ילדון לא מחפש לריב איתך ואין לי צורך להצדק בפנייך
בעופרת יצוקה ההיתי בקורס בבסלאמח 17 אז יצא לי להיות בעזה במקרה..
ואני משתחרר ב 16 לאוגוסט (אבל יוצא לחפשש בחמישי הבא) בגלל שלא התגייסתי לנח"ל מראש ועברתי אחרי חודשיים שירות באיזה תפקיד מונפץ...
ועכשיו לגבי כל החוצפה הזאת שלך תבין משהו אתה צעיר מת אז אל תחשוב לרגע שאתה איזה שיפץ על אמרתי לך תסיים טירונות תבוא תשב תדבר איתי אולי אני אפילו אציע לך כוס קפה..
תקשיב בתור אחד שראה אימוני ריצה של שייטת, הם אל רוצים יותר מ10 ק"מ ביום יום..אתה מדבר על מיוחדים בסדר, אבל עזוב חביב..