FMY כמעט בטוח, פדרציה מעולה וכל הפדרציה בטופ 20 של הבריתות ..
גם כולם מאוחדים..
אין מצב שמשהו מבקש עזרה ולא עוזרים לו..
מה אתם חושבים??
|
|
לדעתי יש בfmy יותר מדי בריתות.. מתי שהוא זה יתפרק
אני אחד מאלה שלוקחים בFMY אז לבנתיים אני לוקח![]()
אם יש משהו שלמדתי משרת קודם, זה שהכל יכול להשתנות ומהר מאוד
יש לי ביקורת כלפי ההודעה שלך, קח אותה בצורה טובה בבקשה.
קודם כל זה דבר ממש ממש מטופש לקבוע מי יקח את פלא העולם כשיש עוד 3 חודשים, אתה לא יכול לדעת אם תהיה FMY, ואם אתה בכלל תמשיך להיתקיים...
כמו שראית מהשחקן הראשון שלך לא משנה איזה דרגה אתה, יש אפשרות ליפול, וגם הברית... לפעמים יש לי תחושה שאני יודע יותר מהמנהלים הגדלים של הבריתות...
בSE הולך להיות מהפך ובו תקום ברית חדשה מאוחדת בין FMY ו BW שתשלוט על האיזור, ואי אפשר לדעת לאן זה יתפתח, זה יכול אפילו להיות פדרציה חדשה שמובילה בשרת, מה שאני בטוח במאה אחוז שבנאטרים לא תהיה FMY...
בקשר לפלא עולם שאתה אומר שתיקח, אולי בברית שלך יש לזה סיכום, אבל שאלתי כמה שחקני צמרת בשרת מהאיזור שלי ומFMY-SE וה לא ממש ידעו על מה אתה מדבר ויתכן וההחלטה שלכם התקבלה בלעדייהם, בכל זאת באיזור הדומיננטי הוא NW, אבל זה רק סיכום שלכם אני משער...
בגלל שאני טיפוס כמו שאני, החלטתי לשאול כמה אנים לפני שאני כותב תתגובה, הנה תשובה שקיבלתי משחקן צמרת בברית שלך:
לדעתי הוא בעל תפקיד ב FMY, לא יותר מזה, ואני מוכן להתחייב שאם הוא לא יתחזק בהרבה הוא לא ייקח את הפלא.
בקיצור, מה שאני מנסה להגיד בכל החפירה הזאת, שכל מה שקורה כאן, זה עדיין מוקדם לדעת, אי אפשר לדעת בוודאות כלפי שחקן שבטוח ישאר עד הנאטרים, כל אחד יכול ליפול ללא שום בעיה, וזה טיפשי גם לחלק פלאים ברגע זה.
זה ברור שעוד לא יודעים מי ייקח אז למה פתחתם את האשכול בכלל חחחח ,ולגבי מה שאמרת אלי ,שחקני צמרת לא קובעים כלום יש בסקייפ שיחה של מנהלים ושם קובעים את הדברים ,ועל האיחוד אני יודע מזמן אני ותומר (DREAMS) סגרנו עליו ,ועם הכל ילך כמו שצריך אז ינהלו אותו - אני , תומר ,ואבי
ואחי תדע משהו הכל יכול להשתנות אני יכול לפרוש מחר ויכולים להפיל אותי בשנייה ,שום דבר לא קבוע הכל השערות![]()