סתם צצה לי שאלה תיאורתית מסקרנות...
בנים חרמנים מגיל 13-14 בד"כ ואם יציעו להן לשכב עם מישהי רובם יסכימו, כי אנחנו הבנים ממש חרמנים, אבל אצל הבנות זה לא מתבטא כל כך או שהן לא מפגינות את זה, אבל מאיזה גיל גם הבנות חרמניות ומתות להשיג זיון?![]()
סתם צצה לי שאלה תיאורתית מסקרנות...
בנים חרמנים מגיל 13-14 בד"כ ואם יציעו להן לשכב עם מישהי רובם יסכימו, כי אנחנו הבנים ממש חרמנים, אבל אצל הבנות זה לא מתבטא כל כך או שהן לא מפגינות את זה, אבל מאיזה גיל גם הבנות חרמניות ומתות להשיג זיון?![]()
|
|
הבנות אולי לא מתות להשיג זיון אבל תדע לך שכבר בגיל 10 הבנות מתחילות עם זה...
הם מתחילות להתפתח יותר מוקדם...
(לדחוף טוש בין הרגלים)
בחורות בת 14 בד"כ חרמניות... אבל לא כולם נימפומניות
מממ בערך בגיל 14-15 הן יותר גלויות עם זה.
ולשכב זה משתנה מבחורה לבחורה
נערך לאחרונה על ידי Michael.; 12-07-2009 בשעה 14:23.
תלוי מתי הן מתחילות להתעניין
אני לא אתפלא אם כל הבנות בעולם עושות ביד מגיל 10
זה תלוי .. האמת אף פעם לא הרגשתי שבא לי זין .. לאף בת לא בא פתאום זין כי הן לא יודעות מה ההרגשה וחוץ מיזה הדבר הראשון שחושבים עליו זה הכאב וביגלל זה הבנות מחכות עם זה יותר. אבל לעומת זאת אנחנו יכולות להיות חרמניות ולרצות סתם להתחרמן .. אישית התחלתי להיות חרמנית מגיל 14 (בקושי) ככה יותר לכיוון של 15 ..
והאמת אף פעם לא דחפתי לי כלום לכוס (כמו שאחד שהגיב שם למעלה) ובטח שלא בגיל 10 ..
מאיפה אתם מבאים את השטויות האלו.
אני גיליתי את האיבר המין שלי רק בגיל 12(ואז זה אפילו היה כי הסתקרנתי או משהו .. חברה שלי פשוט רצתה להראות לי משהו "כיף").. לפני זה אפילו לא נגעתי בו חוץ מלנקות עם נייר אחרי הפיפי חחחח
נערך לאחרונה על ידי A Girl; 18-07-2009 בשעה 12:35.
Live your life
התשובה לזה נמצאת בחברה של היום.
מקובל יותר שבנים מדברים על דברים כאלה ובחורות יותר סגורות...למרות שהן רוצות אבל זה פשוט לא מקובל,זה כמו שתצא לרחוב בתחתונים,אנשים יסכלו עליך מוזר...
15 זה הגיל הנורמאלי
אבל קרה משהו מוזר אצלי בבצפר שתפסו ילדה מאוננת בשירותים(היא כיתה ו')
קיצר יש כאלה ויש כאלה
אבל לא יתפלאו אם יתפסו ילד כיתה ו' מאונן בשירותים חח
אצל הבנים זה גלוי
נערך לאחרונה על ידי nofpsy; 18-07-2009 בשעה 17:34.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363