|
|
נערך לאחרונה על ידי Fyrex; 19-07-2009 בשעה 12:44.
אל תכללי, יש בנות שנהיות חרמניות סתם ככה פתאום. (כמוני לדוגמא) ויש את האלה שלא (שלפי מה שאני מבינה כמוך לדוגמא).
"איך רואים את זה עליהן?" קשה לענות על שאלות בסגנון, זה משתנה מנקבה לנקבה. יש אחת שלא תירא עליה כלום ויש אחת שתישב ותזיל ריר.
חח אבל סביר להניח שתירא מישהי משתפשפת על משו ותבין כבר לבד באיזה מצב היא חח.
Cute but psycho
אז איך בעצם יודעים מתי בת חרמנית?
כמו שלבנים עומד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
תגידו מישהו שם לב שהוא כתב בכותרת [שאלה] לבנות ?!
חחחחחחחח סטלנים פה
טמבל תקרא לחברים שלך
ואף אחד לא ביקש ממך להעביר ביקורת על הגולשים פה יש לך דעה מפגרת תשמור אותה לעצמך
ואני לא מדבר על רק התגובה פה יש לך סך הכל 4 תגובות ו ארבעתם מפגרות אז תתחיל להירגע כי באמת אין לי זין להתחיל להעיר לאנשים פה על תגובות מטומטמות...
אז פעם הבאה תגיד ביי ביי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח דני פירקת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח