|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
מעניין תטוסיק של בר רפאלי(המושלם) חחח...
מי זאת ??? חחחחח..
אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !
^קרדיט לHasee על הלמעלה^
כן היא כן
ציטוט מהרולינג סטונס:
On the May 2009 issue of Rolling Stone, Gaga stated that she is bisexual and is inspired by beautiful women. According to her it's an aspect of her sexuality that makes her boyfriends "uncomfortable."[13] In April she told a crowd at one of her concerts that her song "Poker Face" is about keeping a poker face when fantasizing about a woman while in bed with a man.[57]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
גם Simple Plan באים לארץ :]
אני יבוא הרוב בשבילהם XD
כולכם פה אומרים מי יבוא להופעה בשביל 5 שירים מה שעוד לא הבנתי זה איזה עוד שירים יש לה חוץ מpoker face =\
בברכה, Joni
היא הייתה גבר ...
תחפשו באינטרנט !
ואני שונאת אותה , איזה אף O_O
שירים מגעילים ברמות , בע ...
לא ראויה לMTV מאיפה הפליצו אותה זאתי ?
אפילו את דנה אינטרנשיונל אני יותר מעריצה ..