היי חברה תקשיבו לפני כמה ימים קניתי נרגילה וכשעיקנתי לא היה לי ממש טעם חזק
בקיצור איך פותחים נרגילה טובה?
היי חברה תקשיבו לפני כמה ימים קניתי נרגילה וכשעיקנתי לא היה לי ממש טעם חזק
בקיצור איך פותחים נרגילה טובה?
|
|
אל תתקמצן בטבק ותפורר אותו היטב אבל שיהיה עדיין כמה עלים שיהיה טעם חזק
ככה אחי שים מספיק מים לא פחות מידי ולא יותר
טעם תפורר טוב טוב שלא יהיה דחוס אלת תמלא את כול הראש בטעם שיהיה מרווח ביןם הטעם לגחל שהטעם לא ישרף מהר וילך הטעם
ממליץ לך על גחלי לימון שוחטים רצח ומחזיקים הרבה ואם אתה מישתמש בהם כדאי לשים דאבל שכיבה של נייר כסף
ותיקנה טעמים חזקים אפרסק דאבל תפוח פסיפלוריה (עישנתי אתמול ויהי טעם קטלני רצח)
כול מינ כאלה..
אם יש לך עוד שאלות שאל..
אחי מזה גחלי לימון
מאיםה אני קונה אותם
הלכתי לאיזו חנות והוא פשוט נתנו לי גחלים מיוחדים של נרגילה
ואיך אני מפורר את הטבק?
ובשביל מה צריך לעשות את זה
תשמע אחי, אתה לוקח ת'טבק שאתה קונה (קונים חבילה של 100 גרם אם אני לא טועה) ואתה לוקח את העלים שבפנים ואתם פשוט פותח אותם, יעני שלא יהיו מקופלים או משהו, ואתה שם אותם בראש... אל תשים ממש עד הסוף כי אז זה יהיה מחניק מהר, אחרי זה שים שכבת נייר כסף (עדיף אחת)
ותעשה חורים בנייר... בקשר למים אני מקווה שאתה יודע מה לעשות...
אחרי שהנרגילה שלך כמעט מוכנה פשוט אתה מדליק גחל של נרגילה ושם על הנייר כסף... זהו =]
אם לא הבנת משהו דבר איתי בפרטית
חברה אני קניתי חבילה של 200 גרם כי היה על זה מבצע בחנות
קיצר כשפתחתי פשוט הוצאתי מה שיש בחבילה ושמתי על הראש
אתם רוצים שאני ארסק את זה לחתיכות קטנות קטנות???
ואיך לעשות את זה?
עם הידיים?
לא אחי,יש לך את הדבר הזה שמניח את הגחל,שכחתי איך קווראים לזה
קיצר תחתוך את הטבק אם זה
אם אתה קונה טבק במשקל ואתה שם את המיץ שיש בקופסא על הטבק אתה סתם תחנק.
בקישור לפירור של הטבק-קח קצת טבק ביד ותפורר אותו לראש פשוט תפריד את החתיכות הקטנות שבגוש לתוך הראש,אולי מידי פעם יהיה מין עצים כאלה אז תעיף אותם,אל תשים יותר מידי טבק וגם לא קצת מידי ותוודא שהוא מופרד היטב ומאוורר אח"כ אתה שם שכבה של ניייר כסף שתוודא שהיא תהיה מתוחה על הראש ולא תיגע בטבק.
אם אתה מעשן וממש אחרי זמן קצר נהיה מחניק תנסה לשים שתי שכבות אם לא עוזר יש עוד פתרונות אבל זה טיפ להתחלה.ובקשר לגחלים,פשוט תבקש גחלים עץ לימון הם עטופים בד"כ בנייר כסף בלי כיתוב ונמצאים בפקט ירוק כזה.
מזה השטויות האלה?מי עושה עם מלקחיים...הטבק דחוס לגוש אחד..תפורר אותו דק דק עם הידיים תוציא עלה עלה ואחרי שאתה שם תנייר כסף תשקשק קצת את הראש....