|
|
אתה יכול לקחת את מה שאמרתי גם לכיוון ההפוך... אז שמישהו יגיד לך שנפלת לג'וב מעפן... אז באותה מידה אתה יכול גם לא לתת לזה להפריע לך.. ותאמין לי שאפשר. אין מה לעשות, יש היום חיילים בצבא ששוקעים במערכת עמוק מאוד והדבר היחידי שהם חושבים עליו זה השבתות בבית במקום ולנסות לעשות משהו מעבר בצבא. אתה יכול לקחת את זה לכאן ולכאן, גם כשאתה חייל, תאמין לי הכרתי מלא אנשים כאלה.
ולא, הדבר האחרון שאני מחפש כשאני עושה משהו זה את המילה טובה שמישהו יתן לי, אם תעשה את מה שאתה עושה כי אתה מאמין בזה, המילה הטובה יכולה להיות סימן הערכה ממישהו שזה נחמד, אבל לא בשביל זה אני אעשה את מה שאעשה.. בנאדם לא אמור להתנדב לשמור שבת רק כדי שכולם יגידו לואיזה גבר הוא, הוא לא יתנדב להחליף מישהו בשמירה רק כדי שאחרי זה כולם יגידו לו מילה טובה, הוא יעשה את זה כי הוא מאמין בזה...
זה רק במסלול ובהכשרה...
בקו היציאות שלך הם כמו של כל לוחם ולפעמים אפילו יותר טובות
יש לוחמים בשיריון שעושים 14 7
כן 14 יום בבסיס 7 בבית...
אכן כן זה לא חלום יש לוחמים שעושים את זה
במסלול באמת אתה תסגור חצאים ו 21 אין מה לעשות אתה שיריון
ומי שעושה בעיות יסגור גם 28... כן 28 בטירונות זה קורה גם לאנשים
נערך לאחרונה על ידי logan; 20-07-2009 בשעה 16:21.
עכשיו תענו לי ברצינות טוב להתגייס לשריון ? אני סגור על 3 אפשרויות שריון חילוץ והצלה ומודיעין שדה חיילים בשריון יוצאים לפעולות ?
אני לא מדבר הפלסר
נערך לאחרונה על ידי FFGHGFRDX; 20-07-2009 בשעה 21:20.
זה נשמע טיפשי ומעצבן
אבל אתה אדם הגיוני ממה שאני מכיר אותך פה ..
אז .. קל לך לדבר מהמקלדת תתגייס לשם תעבור את זה ואז תגיד את מה שאתה אומר
גם אני באתי לצבא מורעל ואמרתי אין משו שייקרה שם שיאכזב אותי אני בא בשיא הרב"ק 100% טהירות של קרביות באתי ביום הראשון לצבא
אבל עכשיו יש לי דעות אחרות
חח אני לא שיריונר
ואף פעם לא שמעתי על 14 - 7
ושוב אני אענה לך בשיא הרצינות
תלוי מה אתה מי אתה מה אתה אוהב
אתה היפר אקטיבי פריק מזרחי חנון שקט ילד מקלדות
זה נורא תלוי מי אתה..
לגבי פעולות בתכלס שיריון בגזרות מסויימות לא עושים הרבה יש 4 חטיבות בחיל
וזאת שבאיזור הר דב כרגע (188 אם אני לא טועה - אח שלי שם)
עושים פעילות עם דרגת סיכון נורא גבוהה ..
הם עושים הרבה בט"ש (בטחון שוטף.. שמירות מחסומים מארבים פעם ב.. וכו'. ) וממש מעט אם לא בכלל פעילויות יזומות ...
זה לא כפיר או דובדבן או שייטת אין פעילויות כל שני וחמישי ..
מה שכן בזמני מלחמות הם הבולטים ביותר הטרמינטורים של צה"ל
אם זה שווה להיכנס לשם..? וואלה זה לא השאלה הנכונה
השאלה היא מי נכנס לשם..
חשבתי שעה בהודעה הקודמת שלי אם להוסיף איזה נ.ב שבו אני אפנה לכל החיילים ואגיד להם שאני לא מחפש הערות שלהם כמו "תתגייס ותבין" ובסוף החלטתי שלא, ואני מתחרט על זה.
ההערות האלה ממש אבל ממש מפגרות, ובאמת שאתה לא מספיק מכיר אותי כדי להגיד לי "תתגייס ותבין". אם היית מכיר אותי אז הייתי מקבל את ההערה הזאת, וגם אז אולי..
נשמע טיפשי ומעצבן? אתה לא חייב לקבל כל דעה של מישהו אני ואתה יודעים את זה טוב מאוד.
תאמין לי שאין לזה שום אבל שום קשר ללהגיע ברבאק לשום מקום.. אני לא בנאדם של רבאק או מורעלות, ומי שמכיר אותי יודע את זה טוב מאוד, זה עניין של דעה, של מה שאתה מאמין בו. להתנדב לשמור שבת או לבוא להחליף מישהו בשמירה חמש דקות לפני זה עניין של אני מאמין, לא של להכנס ברבאק לצבא.