אני כבר בן 19...
היתה לי חברה שנה וחצי אהבתי אותה מאד! פשוט היתי מוכן לעשות כל דבר בשבילה.. עד שיום אחד היא בגדה בי סלחתי לה וניפרדתי ממנה נישבר לי הלב באותו יום... 3 חודשים היתי בדיכאון ואז אמרתי לעצמי אני לא מתאהב יותר!
ואז אחריה כל חודש היתה לי חברה אחרת בידיוק כל חודש עם כל אחת היתי 2-3 שבועות במשך תקופה של 6 חודשים זאת אומרת 6 חברות
היתי בוגד חופשי כל היזדמנות מנצל ,משקר לבנות, באחת מהן בגדתי עם 3 בנות שונות... ואז הכרתי אותה! משהיא ששוב התאהבתי בה ישר נפרדתי מחברה שלי ויומיים אחרי ניתי חבר של אותה בחורה שהתאהבתי בה היא מאד הזכירה לי את זאת שהיתי איתה שנה וחצי עכשיו אני כל כך אוהב שמתהפכת לי הבטן שהיא מתקשרת... ואני איתה כבר חודשיים ואני פשוט מתחיל לעשות כל מה שהיא רוצה... אני לא מצליח לחשוב לידה אני פוחד ששוב ישבר לי הלב מאד פוחד איך מפסיקים לאהוב משהיא ? אהבתי את החיים ללא אהבה !
אבל זה שוב קרה וזה הורג אותי שהיא לא איתי אני לא מוצא לעצמי מקום אני מתחרפן אני מרגיש שהיא הכל בשבילי ואני רוצה לאפסיק עם זה אני מנסה לא לאתקשר עליה הרבה לחשוב שהלב שלי הישבר עם אני המשיך לאהוב אותה ואני לא מצליח לאפסיק!!!! משהו יודע איך פסיקים לאהוב משהיא! ?

ציטוט ההודעה