emanuelbaz@gmail.com
נכתב במקור על ידי morenoy לי לא אכפת לנסות yossimore@gmail.com תודה קיבלת :] , תנסה נכתב במקור על ידי CheckPoint הוא קשור בטח לטראקר? games.bitshock.org טוב אני ינסה אני מאמין שזה אתר טוב: Tracker.Org@gmail.com תודה יגבר אחלה אתר, גם המהירות הורדה שם אחלה, וכן הוא קשור לטראקר: games.bitshock.org תהנה נכתב במקור על ידי or8720 or8720@gmail.com קיבלת! נכתב במקור על ידי emanuel2008 emanuelbaz@gmail.com וקיבלת!
din802@gmail.com תודה (:
3aykan1@gmail.com
נכתב במקור על ידי din802 din802@gmail.com תודה (: קיבלת נכתב במקור על ידי אוכל 3aykan1@gmail.com קיבלת, ברוך הבא לפורום
שאתה נרשם אתה מקבל 250 הזמנות,מה הם השתגעו?!?
אני יכל לשלוח לך בפרטי(פשוט משהו יודע את הסיסמא הקבוע שלי אז אני לא רוצה שידע את המייל) תודה
משום מה לא קיבלתי |:
נכתב במקור על ידי CheckPoint שאתה נרשם אתה מקבל 250 הזמנות,מה הם השתגעו?!? מה אתה רוצה האתר הפל להרבה זמן, רוב המשתמשים שלו עזבו, הם רוצים כמה שיותר משתמשים. הם לא מהאתרים האלה שרק נפתחים וישר סגורים! נכתב במקור על ידי sagim194 אני יכל לשלוח לך בפרטי(פשוט משהו יודע את הסיסמא הקבוע שלי אז אני לא רוצה שידע את המייל) תודה שלח נכתב במקור על ידי din802 משום מה לא קיבלתי |: קיבלת את קוד ההרשמה בפרטי!
benhur.ori@gmail.com
נכתב במקור על ידי Ori benhur.ori@gmail.com קיבלת :]
נכתב במקור על ידי <HEN> קיבלת :] תודה רבה איש אחלה טרקר
הוא שווה בכלל משו ?
axel_pk@hotmail.com תודה
נכתב במקור על ידי Ori תודה רבה איש אחלה טרקר בכיף אחי, תהנה! נכתב במקור על ידי JustD123 הוא שווה בכלל משו ? אחלה טראקר ובקרוב הוא הולך להיות בהרבה יותר גדול. למשל לפני 4 ימים מס' המעלים ההמצע בטראקר היה 20 ועכשיו הוא כבר עלה ל-100 ועדיין ממשיך לעלות! נכתב במקור על ידי AxeL1 axel_pk@hotmail.com תודה קיבלת
חוקי הפורום