|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נו הנה ויקומו המלפפונים ויכו את הגנן... בוא לא נדבר על ניסיון!
לגבי הספקים האלו יצא לי יותר מידי לראות כאלו שלא עמדו בעומס העבודה לעומת ספקים אחרים ואני מדבר גם על הסדרות היותר איכותיות שלהם אז באמת מבחינת ניסיון אישי ואמיתי עם הספקים האלו הם עדיפים על ג'נריים אבל לא עדיפים על כמעט שום חברה אחרת שנחשבת בתחום הספקים!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תגיד לי מה השאלות האלו? מה נראה לך שאני זוכר כל מערכת שיוצאת לי מתחת הידיים?! יש לך מושג כמה מערכות אני מוציא ביום?! אני זוכר רק כאלה שהן מיוחדות מאוד בצורה כזאת או אחרת אבל להתחיל להביא לך רשימה זה קצת מגוחך! ואם אתה עובד בזה כמו שאתה טוען אז אתה בטוח אמור לדעת.
וחוץ מזה אם אתה רוצה לדעת על איזה סדרה הכי דפקטית בעיני זאת ה ACE מה שתמיד הולך אצלה ראשון זה מאוורר של השקל וחצי מאחורה, ושלא נדבר על המתחים שהיא אף פעם לא מדייקת בהם כמו כל ספק ברמה!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ACE הגירסא הבסיסית,מה חשבת? שזה כמו לקנות פרארי במחיר של סובארו פשע?
בגלל זה תמיד משקיעים בHECים היקרים
מ א ו ש ר
אבל אם כבר משקיעים במחיר לא עדיף לקחת SEASONIC? או CORSAIR או PCP? או ENERMAX? אתה מבין למה הוא מתכוון? הספקים הזולים שלהם לא משתווים לספקים קצת יותר יקרים.. והספקים היקרים שלהם לא משתווים לחברים שלהם באותה דרגת מחיר של חברות אחרות..
אין כאן השוואה בכלל.. טרמלטק זה זבל.. וHEC זה למחשבים משרדיים למרות שהיום יש תחלופות אחרות.
מ א ו ש ר
לגבי ה THERMALTAKE יש חולקים בגלל סדרת ה TOUGHPOWER שלהם שהיא סידרה מאוד חזקה מבחינת ההספקים למסילת ה 12V וגם בנויים בצורה איכותית יותר מהספקים הרגילים שלהם.
רק מה הדעות קצת חלוקות בעניין כי במבחנים נפגשו עם כמה כאלו שהיו להם קפיצות מתח חזקות מאוד בעומס, כך שזה לא בדיוק זבל אבל כן זה בטוח לא שיא האיכות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
גם אני שמעתי שהToughpower שלהם עוד בסדר.
אבל אני, אישית, מחקתי את TT מהרשימה.
אי אפשר לעשות הכל בצורה טובה...
מ א ו ש ר
הם תת רמה:\ בכללי רוב הציוד שלהם הוא לא ברמה הכי גבוהה..
חוץ מהמארזים היקרים שלהם.. שגם בהם לא הייתי נוגע בלייזר הם לא שווים כלום.. הגופי קירור שלהם מלבד ה V1 שיש לו תחלופות טובות יותר לא שווים כלום. והטף פאוור לא משתווים לאף ספק ברמה... הדבר היחיד שהם נותנים זה הרבה הספק בפחות מחיר.. יש להם נפילות מתח איומות ונצילות מחורבנת... אני מעדיף לעבוד בניקוי סוליות נעליים ולהרוויח עוד 100 שקל ולקנות ספק איכותי מאשר להיתקע עם ספק שכתוב עליו טרמלדרעק שיתקלקל במקרה הטוב או יהרוס תמחשב במקרה הרע
מ א ו ש ר
חחח אלמוג זה ממש נשמע כאילו הם הרסו לך איזה מחשב... לי זה קרה ואני לא הגעתי למצב שאני כלכך מתעב אותם כי היו כמה מערכות שהתעקשו על הספקים שלהם ודווקא עובדים יופי בלי בעיות במשך שנה או יותר, או שיותר מדויק לא ראיתי שהם באו לממש אחריות אז כנראה שהכל בסדר עדיין.
טוב בכל מקרה מיצינו את עניין ה HEC והטמרלדרעק כמו שאתה קורא להם אז אני נועל את השיחה המהנה
יום טוב
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!