הקדמת אותי אוי! נכתב במקור על ידי קארינה ( = אח אח פורום של חרמנים .. למה חרמנים?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 24-07-2009 בשעה 01:48.
נכתב במקור על ידי קארינה ( = אח אח פורום של חרמנים .. חחחחחחחחח מה קשור חרמנים? fret צודק דקה אני יביא עוד 1
נראה לי היא חשבה שהתכוונתה לציצים
" For Those About To Rock - We Salute You "
נכתב במקור על ידי -Aviv- חחחחחחחחח מה קשור חרמנים? fret צודק דקה אני יביא עוד 1 ערכתי >< חאלס מחקו תתיוג עלי ..
נערך לאחרונה על ידי .KariN.; 24-07-2009 בשעה 01:49.
(:
וואי איזה קטלני עכשיו יצאתי מהברכה (בבית) המים חמים משהו אש
נכתב במקור על ידי קארינה ( = ערכתי >< חאלס מחקו תתיוג עלי .. תגידי כמה את עולה? כל הזכויות שמורות ל FreT
נכתב במקור על ידי Ori תגידי כמה את עולה? כל הזכויות שמורות ל FreT נכון חזק?
יאללה עוד חידה קניתי אותו אבל עדיין לא השתמשתי בו, מי שמשתמש בו לא רואה אותו. מה זה, מי זה?
נכתב במקור על ידי FreT נכון חזק? אחי זה אחד הגואוניים.. אני חייב לנסות את זה!
נכתב במקור על ידי -Aviv- יאללה עוד חידה קניתי אותו אבל עדיין לא השתמשתי בו, מי שמשתמש בו לא רואה אותו. מה זה, מי זה? השם שלך?
גז???
נכתב במקור על ידי -Aviv- יאללה עוד חידה קניתי אותו אבל עדיין לא השתמשתי בו, מי שמשתמש בו לא רואה אותו. מה זה, מי זה? משקפיים אולי?
נכתב במקור על ידי Jdogg גז??? לא... זה שאתה לא מפעיל אבל אתה משתמש גם לא משקפיים וגם לא השם שלך.
נערך לאחרונה על ידי -Aviv-; 24-07-2009 בשעה 01:53.
נכתב במקור על ידי -Aviv- לא... זה שאתה לא מפעיל אבל אתה משתמש גם לא משקפיים אמממ קשה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 24-07-2009 בשעה 01:54.
נכתב במקור על ידי -Aviv- לא... זה שאתה לא מפעיל אבל אתה משתמש גם לא משקפיים וגם לא השם שלך. אני יכול לענות תשובה ארוטית?
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום