נכתב במקור על ידי Ori אין לזה תשובה הגיונית שאני יכול לחשוב עליה.. כי אתה לא יכול לחשוב אחי
חזרתי
לילה טוב
נכתב במקור על ידי -ערן- לילה טוב לילה טוב שפיץ
" For Those About To Rock - We Salute You "
נכתב במקור על ידי Geppetto כי אתה לא יכול לחשוב אחי כן כל הדם במקום הלא נכון
תגידו .. אפשר ללכת לים בתשעה באב אבל לא להיכנס למים , יענו רק להשתזף ? או שגם זה אסור ?
(:
טוב קיצור זה ארון קבורה. D: יאללה שאלה הבאה כמה פעמיים תצטרכו ללפף סביב הצוואר שלכם חוט דק כדי להגיע לגובה שלכם? (הוכחה מדעיית)
נכתב במקור על ידי קארינה ( = תגידו .. אפשר ללכת לים בתשעה באב אבל לא להיכנס למים , יענו רק להשתזף ? או שגם זה אסור ? את צמה לא ??? זה יום מאוד חם מה לזה ולים ??
נכתב במקור על ידי קארינה ( = תגידו .. אפשר ללכת לים בתשעה באב אבל לא להיכנס למים , יענו רק להשתזף ? או שגם זה אסור ? תשתזפי על הגג או משהו למה ללכת עד הים?
נכתב במקור על ידי קארינה ( = תגידו .. אפשר ללכת לים בתשעה באב אבל לא להיכנס למים , יענו רק להשתזף ? או שגם זה אסור ? בעיקרון בתשעה באב אסור להנות .... אבל אם את לא צמה אז זה לא משנה מה תעשי... מומלץ לא ללכת בים בכל אופן... זה כמו לאכול ברחוב ביום כיפור =-O יובי המאמין
נערך לאחרונה על ידי FreT; 24-07-2009 בשעה 02:02.
נכתב במקור על ידי Ori תשתזפי על הגג או משהו למה ללכת עד הים? אהמ .. בנים .. והגג לא שלנו , של השכנים מהפנטאוז אז מותר או לא ?
נערך לאחרונה על ידי .KariN.; 24-07-2009 בשעה 02:02.
נכתב במקור על ידי קארינה ( = אהמ .. בנים .. והגג לא שלנו , של השכנים מהפנטאוז איזה פורום של חרמנים יש פה...
נכתב במקור על ידי -Aviv- טוב קיצור זה ארון קבורה. D: יאללה שאלה הבאה כמה פעמיים תצטרכו ללפף סביב הצוואר שלכם חוט דק כדי להגיע לגובה שלכם? (הוכחה מדעיית) אחי לא כתוב לי איינשטיין על המצח מאיפה לי?
אסור לאכול בשר =( אוריי חשבתי אתה חכם
נערך לאחרונה על ידי -Aviv-; 24-07-2009 בשעה 02:03.
נכתב במקור על ידי Ori אחי לא כתוב לי איינשטיין על המצח מאיפה לי? חחחחחחחח אני נותן ניחוש שזה 10 פעמים...
שאלה, הולכים לקוקה קולה וילג' כי יש שם זורמות או כי כיף שם?
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום