נכתב במקור על ידי FreT איזה פורום של חרמנים יש פה... חבל .. \:
(:
נכתב במקור על ידי -Aviv- אסור לאכול בשר =( אוריי חשבתי אתה חכם אני חכם.. אבל על זה בחיים לא שמעתי ומסתבר שגם גוגל
לילה טוב
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
מי מעריץ את זוהר ארגוב ?
נכתב במקור על ידי קארינה ( = אהמ .. בנים .. והגג לא שלנו , של השכנים מהפנטאוז אז מותר או לא ? אם את שומרת על הצום ועל שאר הדברים אז לא אבל אם את לא שומרת תצום זה נקרא בגדר סכנה והרבה אנשים שאני מכיר אם הם עובדים בתשעה באב הם תורמים את הכסף כי אין בו ברכה הם תורמים את כל מה שהרוויחו באותו יום
חזרתי
אולי מלפפים לפי הגיל?
עוד מישהו פה מרחם על זקנים כשהוא רואה אותם הולכים לבד?
" For Those About To Rock - We Salute You "
נכתב במקור על ידי Ori אולי מלפפים לפי הגיל? חחח אולי גם לפי השעימום עד שהוא ימות
לילה טוב .
נכתב במקור על ידי Geppetto אם את שומרת על הצום ועל שאר הדברים אז לא אבל אם את לא שומרת תצום זה נקרא בגדר סכנה והרבה אנשים שאני מכיר אם הם עובדים בתשעה באב הם תורמים את הכסף כי אין בו ברכה הם תורמים את כל מה שהרוויחו באותו יום אני לא עובדת .. ואני לא צמה.
אאורי ישרמוטה חזרתי משכונהלילה טוב
נכתב במקור על ידי קארינה ( = אני לא עובדת .. ואני לא צמה. אומרים שמסוכן ללכת לים בתשעה באב...
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי אאורי ישרמוטה חזרתי משכונהלילה טוב הופה והמלך חזר מה קורה יא זונה?
נכתב במקור על ידי קארינה ( = אני לא עובדת .. ואני לא צמה. חבל שאת לא צמה אבל עדיף שלא תלכי לים יש לך עוד חודש שלם תוותרי על יום אחד
אורי את מלפף סביב הראש שלך 3 פעמיים ויוצא לך הגובה שלך זאת התשובה ידבעע אלינוררררררררררררררררררררר את יפה כמו מלאךךך
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום