בן 18 .
למרות שאין לי כוח , אני בכל זאת מכבד ומשתף אותכם במה שעובר עלי,
איזה נחמד אני?
קיצר ככה... מי חשב על גיוס ,מי חשב שאני יעלה על מדים כלכך מוקדם?
אני ילד בסך הכל. עכשיו אני אמור להחזיק נשק ולשמור על המדינה מפני כל החולרות שרק מחכים לשים אצבע על ההדק? אני אומר שיתנו לי לשתות תנו לי לברוח. אין כמו שתיה, מי כמוני מומחה דגול יודע. היכרתי ילדה ממש לטעמי בעבודה יש לה הרבה בעיות בראש(מתוסבכת נו מה..) , אבל אני דווקא זורם עם זה.
בהתחלה מי חשב בכלל שאני ארצה אותה עבדתי איתה לא מעט זמן אפשר להגיד שמונה חודשים משהו כזה. ובאמת בחודשים הראשונים רק שלום שלום בעבודה לא יותר, אבל כדרך הטבע הזמן עובר ואתה מכיר את הבנאדם לאט לאט. ואי אפשר להתעלם ממנו, היא גם יפה בטירוף אז בכלל נוצרה פה בעיה(הלב שלי ממש חלש). היא שתי שכבות מתחתי באותו בצפר. (16).
התחלנו לדבר יותר בעבודה ונוצר קשר של ידידים , גם בלילות פה ושם יושבים ביחד מדברים ונהנים.
באותה תקופה הייתי יוצא איתה מלא אפילו לא הייתי יוצא עם החברים, הזנחתי אותם כמו זין מת. חיפשתי את הקשר הרציני שיהיה לי בצבא. זה ממש קשה להיות לבד בצבא וראיתי את זה על הרבה אנשים אחרים. ניסית שיצא מזה משהו מכל היציאות שיצאתי איתה אבל כלום תמיד זה היה דיבורים וצחוקים.
ראיתי שאני נהפך להיות ידיד טוב שלה ואני לא שאפתי להגיע לאזור הידידות.
כי כמו שאתם יודעים ידידה שלך תעדיף אותך בתור ידיד ולא בתור חבר ,זה תמיד ככה לצערי! למרות שאחוז מאוד קטן של הידידות נגמר בחברות.
לפני חודשיים בערך יצאתי איתה למסעדה ואמרתי לעצמי שאם אני לא עושה כלום , מנסה לנשק אותה וכד' אז אני טמבל ושלא הולך ולא ילך לי איתה בקטע הזה בחיים. ובאמת לא היה כלום ,כרגיל ...
יום אחרי זה נסעתי אליה הביתה אמרתי לה מה שבבטן. שאני התחברתי אליה ושאת היופי שלה לא צריך לציין בכלל ושאני ממש מחבב אותה והרבה כאלה.
היא אמרה לי שהיא לא מחפשת קשר רציני ובכלל חבר... ושהיא רואה אותי יותר בקשר של ידידים ולא יותר.
למרות זאת המשכתי להיות ידיד שלה , כי מה לעשות אני לא ילד שזורק זין ולא ידבר איתה יותר בגלל שהיא לא רוצה. הטעות שלי הייתה שלא המשכתי וחיפשתי מישהי אחרת. היא נהפכה להיות ידידה ממש טובה דיברנו על הכל. היא באה איתי לעשות קניות לנשף. ואני ממש אוהב אותה בחיים לא אהבתי מישי ברמה שאני אוהב אותה. ואני אומר "אוהב" , מסיבה אחת והיא שאני עדיין אוהב אותה למרות כל הפיתולים וכמה שהיא פגעה בי. וגם הגעתי לבית חולים בגלל שרציתי לשכוח אותה קצת אז שתיתי יותר מידי....
לא מזמן הבנתי שאני מפספס את ההזדמנות היחידה שלי להיות איתה ביחד.
אז החלטתי לכתוב לה מכתב פרידה, היא טסה למשפחה שלה באירופה , אני טס עם החברים לחופשה מהסרטים ואחרי זה אני מתגייס.. הרגשתי שזה זמן טוב למכתב. כתבתי לה מכתב אהבה ואני אחד שלא כותב מכתבים ובכלל לא טיפוס רומנטי, יצא לי שני עמודים מלאים ועוד יכלתי לכתוב עוד 2. אבל היא לא הייתה קוראת מגילה ,אז התפשרתי אני עם עצמי על שניים.
במשמרת האחרונה שלי שמתי לה אותו בתיק וביקשתי ממנה שהיא תפתח אותו רק שהיא טסה.
ברור לכם ולי שהיא פתחה אותו מיד שהיא חזרה הביתה, ומן הסתם היא נבהלה כי המכתב הזה נכתב בצורה שכלכך לא מתאימה לי ותיארתי לה שם את כל מה שהרגשתי כלפיה באמת ושלא אני לא מחבב אותה אני גזור עליה.
הראתי את המכתב לכמה ידידות וחברים טובים שלי לפני שנתתי לה אותו.
כל מי שקרא אותו התרגש ואמר שאני חייב להביא לה אותו!
מרוב שהיא חשבה שהמכתב לא נכתב על-ידי היא שאלה חברים שלי אם הם עזרו לי לכתוב את המכתב , זה באמת הרס אותי ופגע בי ממש. אני השקעתי
כותב לך מכתב , וזה היחס ? שזה לא אני כתבתי אותו?
חשבתי שהיא תרצה להיפגש אחרי כזה דבר , אבל היא החליטה לכתוב לי
במסן כמו ילדה בת שש. אני אצטט חלק ממה שהיא כתבה לי:
"המכתב ממש יפה ומקסים, מהו אמור להביע? למה אתה לא יכול לקבל אותי בתור ידידה? אתה סתם פותח את זה מחדש.
אתה סתם עושה לעצמך רע אתה חייב להמשיך הלאה, ניסיתי להגיד לך את זה בצורה הכי עדינה ולא כואבת שיש , שאני לא רוצה. אתה לא באמת אוהב אותי זאת סתם אשליה".
ממש התעצבנתי על התגובה הזאת, היא יצאה ממש מפגרת וזה הרס אותי...
לא היה לי מה להוסיף למה שהיא כתבה , אמרתי לה שהכל נאמר כבר במכתב וזהו. אמרתי לה שתשמור על קשר וזהו "ביי" אכזרי כזה.
אחרי כזה דבר הייתם שונאים אותה כי היא דיברה בלי קשר. אם אין לך מה לכתוב אל תגיבי , זה כמו תהי יפה ותשתקי. בדיוק אותו דבר. לא היה לה מה
להגיד אז מכל מה שהיא יכלה לכתוב היא כתבה את הדבר הכי דבילי!
אתה לא באמת אוהב אותי זאת סתם אשליה?!@?!?
קיצר זהו שברה אותי אני עוד שבוע מתגייס כמו זונה להנדסה .... כמה שבכיתי כמה שלא ישנתי בלילות כמה שהיא הרסה לי את החופשה עם החברים הייתי בבאסה של החיים. אבל זהו אני מקווה שהצבא יעביר לי החרא הזה בחרא חדש.
הייתי
ובאמת סליחה על כל המגילה, זה פורקן אנרגיות מיותרות שאין לי כרגע.

ציטוט ההודעה