קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] גיוס
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-05-2009, 09:59
  2. [ידיעה]כנסו הכל זה חרטא אחת גדולה
    על ידי rlord בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-10-2008, 18:23
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-08-2008, 14:52
  4. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 16-07-2006, 17:58
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 10:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

[פריקה] גיוס מוקדם ואכזבה אחת גדולה.

ברירת מחדל [פריקה] גיוס מוקדם ואכזבה אחת גדולה.

בן 18 .

למרות שאין לי כוח , אני בכל זאת מכבד ומשתף אותכם במה שעובר עלי,
    איזה נחמד אני?

קיצר ככה... מי חשב על גיוס ,מי חשב שאני יעלה על מדים כלכך מוקדם?
    אני ילד בסך הכל. עכשיו אני אמור להחזיק נשק ולשמור על המדינה מפני כל החולרות שרק מחכים לשים אצבע על ההדק? אני אומר שיתנו לי לשתות תנו לי לברוח. אין כמו שתיה, מי כמוני מומחה דגול יודע. היכרתי ילדה ממש לטעמי בעבודה יש לה הרבה בעיות בראש(מתוסבכת נו מה..) , אבל אני דווקא זורם עם זה.

בהתחלה מי חשב בכלל שאני ארצה אותה עבדתי איתה לא מעט זמן אפשר להגיד שמונה חודשים משהו כזה. ובאמת בחודשים הראשונים רק שלום שלום בעבודה לא יותר, אבל כדרך הטבע הזמן עובר ואתה מכיר את הבנאדם לאט לאט. ואי אפשר להתעלם ממנו, היא גם יפה בטירוף אז בכלל נוצרה פה בעיה(הלב שלי ממש חלש). היא שתי שכבות מתחתי באותו בצפר. (16).
    התחלנו לדבר יותר בעבודה ונוצר קשר של ידידים , גם בלילות פה ושם יושבים ביחד מדברים ונהנים.

באותה תקופה הייתי יוצא איתה מלא אפילו לא הייתי יוצא עם החברים, הזנחתי אותם כמו זין מת. חיפשתי את הקשר הרציני שיהיה לי בצבא. זה ממש קשה להיות לבד בצבא וראיתי את זה על הרבה אנשים אחרים. ניסית שיצא מזה משהו מכל היציאות שיצאתי איתה אבל כלום תמיד זה היה דיבורים וצחוקים.
    ראיתי שאני נהפך להיות ידיד טוב שלה ואני לא שאפתי להגיע לאזור הידידות.
    כי כמו שאתם יודעים ידידה שלך תעדיף אותך בתור ידיד ולא בתור חבר ,זה תמיד ככה לצערי! למרות שאחוז מאוד קטן של הידידות נגמר בחברות.

לפני חודשיים בערך יצאתי איתה למסעדה ואמרתי לעצמי שאם אני לא עושה כלום , מנסה לנשק אותה וכד' אז אני טמבל ושלא הולך ולא ילך לי איתה בקטע הזה בחיים. ובאמת לא היה כלום ,כרגיל ...
    יום אחרי זה נסעתי אליה הביתה אמרתי לה מה שבבטן. שאני התחברתי אליה ושאת היופי שלה לא צריך לציין בכלל ושאני ממש מחבב אותה והרבה כאלה.
    היא אמרה לי שהיא לא מחפשת קשר רציני ובכלל חבר... ושהיא רואה אותי יותר בקשר של ידידים ולא יותר.

למרות זאת המשכתי להיות ידיד שלה , כי מה לעשות אני לא ילד שזורק זין ולא ידבר איתה יותר בגלל שהיא לא רוצה. הטעות שלי הייתה שלא המשכתי וחיפשתי מישהי אחרת. היא נהפכה להיות ידידה ממש טובה דיברנו על הכל. היא באה איתי לעשות קניות לנשף. ואני ממש אוהב אותה בחיים לא אהבתי מישי ברמה שאני אוהב אותה. ואני אומר "אוהב" , מסיבה אחת והיא שאני עדיין אוהב אותה למרות כל הפיתולים וכמה שהיא פגעה בי. וגם הגעתי לבית חולים בגלל שרציתי לשכוח אותה קצת אז שתיתי יותר מידי....

לא מזמן הבנתי שאני מפספס את ההזדמנות היחידה שלי להיות איתה ביחד.
    אז החלטתי לכתוב לה מכתב פרידה, היא טסה למשפחה שלה באירופה , אני טס עם החברים לחופשה מהסרטים ואחרי זה אני מתגייס.. הרגשתי שזה זמן טוב למכתב. כתבתי לה מכתב אהבה ואני אחד שלא כותב מכתבים ובכלל לא טיפוס רומנטי, יצא לי שני עמודים מלאים ועוד יכלתי לכתוב עוד 2. אבל היא לא הייתה קוראת מגילה ,אז התפשרתי אני עם עצמי על שניים.
    במשמרת האחרונה שלי שמתי לה אותו בתיק וביקשתי ממנה שהיא תפתח אותו רק שהיא טסה.

ברור לכם ולי שהיא פתחה אותו מיד שהיא חזרה הביתה, ומן הסתם היא נבהלה כי המכתב הזה נכתב בצורה שכלכך לא מתאימה לי ותיארתי לה שם את כל מה שהרגשתי כלפיה באמת ושלא אני לא מחבב אותה אני גזור עליה.
    הראתי את המכתב לכמה ידידות וחברים טובים שלי לפני שנתתי לה אותו.
    כל מי שקרא אותו התרגש ואמר שאני חייב להביא לה אותו!
    מרוב שהיא חשבה שהמכתב לא נכתב על-ידי היא שאלה חברים שלי אם הם עזרו לי לכתוב את המכתב , זה באמת הרס אותי ופגע בי ממש. אני השקעתי
    כותב לך מכתב , וזה היחס ? שזה לא אני כתבתי אותו?

חשבתי שהיא תרצה להיפגש אחרי כזה דבר , אבל היא החליטה לכתוב לי
    במסן כמו ילדה בת שש. אני אצטט חלק ממה שהיא כתבה לי:
    "המכתב ממש יפה ומקסים, מהו אמור להביע? למה אתה לא יכול לקבל אותי בתור ידידה? אתה סתם פותח את זה מחדש.
    אתה סתם עושה לעצמך רע אתה חייב להמשיך הלאה, ניסיתי להגיד לך את זה בצורה הכי עדינה ולא כואבת שיש , שאני לא רוצה. אתה לא באמת אוהב אותי זאת סתם אשליה".
    ממש התעצבנתי על התגובה הזאת, היא יצאה ממש מפגרת וזה הרס אותי...
    לא היה לי מה להוסיף למה שהיא כתבה , אמרתי לה שהכל נאמר כבר במכתב וזהו. אמרתי לה שתשמור על קשר וזהו "ביי" אכזרי כזה.

אחרי כזה דבר הייתם שונאים אותה כי היא דיברה בלי קשר. אם אין לך מה לכתוב אל תגיבי , זה כמו תהי יפה ותשתקי. בדיוק אותו דבר. לא היה לה מה
    להגיד אז מכל מה שהיא יכלה לכתוב היא כתבה את הדבר הכי דבילי!
    אתה לא באמת אוהב אותי זאת סתם אשליה?!@?!?

קיצר זהו שברה אותי אני עוד שבוע מתגייס כמו זונה להנדסה .... כמה שבכיתי כמה שלא ישנתי בלילות כמה שהיא הרסה לי את החופשה עם החברים הייתי בבאסה של החיים. אבל זהו אני מקווה שהצבא יעביר לי החרא הזה בחרא חדש.

הייתי
    ובאמת סליחה על כל המגילה, זה פורקן אנרגיות מיותרות שאין לי כרגע.

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

תשמע וואו..
    פירקת לחלקים את כל התהליכים שבן אדם מאוהב עובר..
    וכמה שכואבת הדחייה אתה צריך להיות שלם עם עצמך ולא לכעוס על עצמך שניסית.
    וכן אתה כועס על עצמך יותר ממה שאתה כועס עליה, אתה כועס שחשפת את עצמך לתגובה הזאת שלה, אבל כמה שיהיה קשה לך להבין את המילים הבאות שלי אני בכל זאת אכתוב אותן.
    אתה הגעת עם צפיות גדולות שנגוזו אחרי שקיבלת את הדחייה ולפי דעתי זאת הטעות שלך פה חשפת את עצמך נתת לראש להתנתק מהקרקע היה לך מידע מקדים שהיא לא בראש של יחסים רציניים, ובכל זאת הבאת את עצמך בפול גז לצערך כל האמביצייה וכל הרצון הטוב נתקעו במקום בגלל הדחייה שלה, ואני לא אומר שפעלת בפזיזות או בצורה שגויה, אני אומר שלפעמים צריך לקחת כל תגובה בעירבון מוגבל, לפעמים אתה עושה דברים שלפי ראות ענייך הם לגיטימים לגמרי אבל בעניי האחר הם באים בצורה מוגזמת.
    יכול להיות בשבאמת רק קצת הבהלת אותה, או שאולי היא לא מוכנה להתקדם לשלב הבא, תזכור היא עדיין לא מספיק בוגרת (16 נכון?) אולי היא לא מסוגלת להכיל את האהבה שלך.
    אולי היא לא יודעת איך להגיב, זה לא אומר בהכרח שהיא לא בקטע שלך, יכול להיות באמת שהתקדמות שלך הייתה יותר מידיי מהירה בשבילה
    צריך לדעת בחיים לקחת את הכל בשלבים, אני יודע זה קשה לעצור את עצמך מלעשות צעד אבל לפעמים צריך לעצור לחשוב ואז לעשות מהלך..

קיצור דיי חזרתי על עצמי פה אבל זאת ההתרשמות שלי מהסיטואצייה...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-07-2009 בשעה 22:09.

שמע ארבעה חודשים זה לא למהר , הלכתי איתה ממש באיזי.
    הרבה אמרו לי שזה בגלל הגיל שהיא לא מבינה עניין עדיין ושאולי יפול לה
    האסימון שאני כבר לא אהיה לידה , בצבא כנראה. ותכלס שאתה אוהב מישהי
    אתה תגיד לה את זה בשלב מסוים , לשמור הכל בתוכו גם לא בריא וזה סתם עוד יותר מדכא . אז סבבה קיבלתי את הסירוב הראשון שלי ממנה אז מה. אמרתי אולי עוד חודשיים זה יעבור לה ואז ננסה שוב בפעם האחרונה. וזה מה שעשיתי. כן היא הדביקה לי כאפה והנה אני מתמודד עם זה

Ori
    אורח

אה לפי ההסבר לא הבנתי את זה ככה
    בכל מקרה תכלס אין הרבה מה לעשות תנסה באמת לשכוח אותה ולא בדרכים שיביאו אותך לטיפול נמרץ..
    תראה בחורות הם ישויות לא מובנות אני אישית נכוויתי מספיק פעמים בחיים כדי לדעת שהסירוב לא כזה נורא פשוט שוכחים וממשיכים לא כזה ביג דיל, צריך לדעת להרפות...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 25-07-2009 בשעה 23:12.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לא הבנתי מה אתה רוצה מהבחורה,זה ממש לא אשמתה....
    אני יסביר לך איך בחורה רואה את המצב
    לא התחלת איתה ישר אלא חיכית שיהיה לכם קשר של "שלום שלום" ומשם התפתחת ואז גם לא היית מיני בשום רמה,רצית רק שיהיה לה טוב ואולי ככה היא תחבב אותך,בשבילה זה אומר שאכפת לך ממנה ואתה ידיד טוב.

אחר כך כאמור "הפסדת" את ההזדמנות להפוך את הקשר למשהו רציני (לא באמת הפסדת...גם אם היית מנסה לנשק אותה היא הייתה דוחה אותך בשלב הזה).

*אגב,טעות רצינית זה לומר לעצמך שאם לא תעשה ככה וככה אתה תצא אפס...עדיף לבוא בגישה חיובית "אני כן הולך לנשק אותה,היא רוצה אותי ומחכה כבר הרבה זמן שאני יעשה את הצעד הזה" *

אחר כך זרקת עליה את הפצצה של ה "אני אוהב אותך" והיא דחתה אותך (שוב,אתה רק ידיד) ואז המשכת להיות ידיד שלה ועשית את אותה טעות שוב ! (ציפית שפתאום באורך פלא היא תרצה אותך?צריך לעבוד קשה בשביל זה ! ).
    הבחורה המסכנה רצתה רק לגרום לזה להיות כמה שפחות מביך אז היא אמרה לך שוב שהיא רואה אותך רק כידיד במסנג'ר...
    אין לך מה להאשים אותה אלא ללמוד מהטעויות שלך ולהשכיל לעתיד...

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

מסכים עם אורי אתה צריך לשכוח ממנה אחי אין מה לעשות יכול להיות שהיא קצת נבהלה אתה בעצמך אמרת שהיא מתוסבכת בחורות כאלה זה רק צרות מניסיון
    שחרר ממנה תכיר אחורות וכמו שאורי אמר אל תעשה דברים שיפגעו בך בשביל לשכוח אותה

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

לא זרקתי את זה עליה בפצצה ולא בטיח. פעם ראשונה אמרתי לה שאני מחבב פעם שניה כתבתי לה במכתב שאני אוהב אותה. וגם לא ניסיתי לנשק אותה כי ידעתי שהיא תדחה אותי - כי אני ידיד ובלהבלה .ואף פעם לא היה רגע מתאים לזה. נכנסתי לפלונטר שאי אפשר לצאת ממנו. וסנופקין אתה אומר שזאת לא אשמתה סבבה... אז למה לשחק בי?

בוא תיקח דוגמא יפה יש לך ידידה שהיא לא מעניינת אותך ואתם מדברים וסבבה אבל לא יותר מזה. היית יוצא איתה למסעדות ? לוקח אותה לסרטים? היית הולך איתה לים ? רק אתה והיא?

אפשר להגיד שהיא סובבה אותי על ימין ועל שמאל לא יודע אם לקרוא לזה ניצול או העברת שעמום. בכל זאת יש לה פה? שתשים לזה סוף את לא רוצה אז אל תבואי איתי למקומות כאלה שידידים לא מבקרים בהם בד"כ.

אני שוכח לאט לאט אל תדאגו רק שיתפתי.

שמע אתה לא יודע כמה שאני במצב שלך ואפילו יותר גרוע! אני כן בקשר עם ידידה ממש ממש טובה והיא עוד חודש-חודשיים עומדת להתגייס ואני כל כך אוהב בצורה שאף פעם לא הייתי בכל החיים שלי! אני לא יושן בלילות כל היום חושב עליה ואני פשוט מרגיס שאני מפספס את ההזדמנות שלי בכל פעם מחדש. אני כל כך מפחד שהיא תגיד לי לא ואז אני יצא אפס אבל אני עדיין חייב לנסות רק כדי לדעת אם היא גם אוהבת אותי..
    שמע תקשיב לי כשמתאהבים מתאהבים אין מה לעשות אם היא אמרה לה שהיא רוצה להיות רק ידידה אחרי מכתב ואחרי שדיברתם בארבע עיניים אז המצב כבר אבוד בשבילך אבל אף פעם אל תוותר על האבה, אני לא מנסה להיות איזה פלצן עם המפשטים האלה אבל ככה זה! כי אחר כך אם אפילו היה סיכוי קטן לקשר ואתה לא לקחת אותו אתה יצאת אפס ואתה זה שתשב בבית ותבכה עליה

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לא זרקתי את זה עליה בפצצה ולא בטיח. פעם ראשונה אמרתי לה שאני מחבב פעם שניה כתבתי לה במכתב שאני אוהב אותה. וגם לא ניסיתי לנשק אותה כי ידעתי שהיא תדחה אותי - כי אני ידיד ובלהבלה .ואף פעם לא היה רגע מתאים לזה. נכנסתי לפלונטר שאי אפשר לצאת ממנו. וסנופקין אתה אומר שזאת לא אשמתה סבבה... אז למה לשחק בי?

בוא תיקח דוגמא יפה יש לך ידידה שהיא לא מעניינת אותך ואתם מדברים וסבבה אבל לא יותר מזה. היית יוצא איתה למסעדות ? לוקח אותה לסרטים? היית הולך איתה לים ? רק אתה והיא?

אפשר להגיד שהיא סובבה אותי על ימין ועל שמאל לא יודע אם לקרוא לזה ניצול או העברת שעמום. בכל זאת יש לה פה? שתשים לזה סוף את לא רוצה אז אל תבואי איתי למקומות כאלה שידידים לא מבקרים בהם בד"כ.

אני שוכח לאט לאט אל תדאגו רק שיתפתי.
    למה לשחק בך?
    כי זה מה שמניע אותן אין מה לעשות הן אוהבות לגרום לך להתאמץ, לראות איפה הגבול שלך.
    ככה העסק הזה עובד לרוב, אתה מראה מעט עיניין והיא בודקת איפה אתה נשבר, וזאת הסיבה שצריך תמיד לקחת את הכל בחיים בעירבון מוגבל כי אף פעם אתה לא יכול לדעת בוודאות את תוצאות האירוע, אתה תחשוף את עצמך יותר מידיי אתה תיפגע ככה החיים עובדים אין יותר מידיי מה לעשות חוץ מלבלוע את הרוק ולהתעצבן בשקט...
    אהבת את הדעה הפסימיט?

אוקי הנה עכשיו האמת.
    אתה לא יכול לדעת בוודאות שהיא שיחקה בך אולי זה ניראה ככה מהצד.
    אתה טוען שלא הפצצת ולא כלום אני אומר לך אתה לא יודע מה הקצב שלה אולי בשבילה זה מהיר מידיי או לא במקום, אתה פשוט לא יכול לדעת אז במקום להצדיק את המצב שאתה נמצא בו ולהפוך את עצמך לקורבן תסתכל על כל הסיטואצייה בצורה אובייקטיבית.
    תעשה חושבים ותבין לבד.
    אישית אני מסכים איתך נטלת בטחונות איפה שאפשר, אבל אין מה לעשות לפעמים דברים שאתה תופס בצורה אחת מישהו אחר תופס בצורה אחרת.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    1,170
    משפט מחץ
    ד-ו-ג-ר-י אחי

אותו מקרה אחד לאחד.
    נערך לאחרונה על ידי Radiation; 26-07-2009 בשעה 20:09.

וואלה אורי אתה באמת בנאדם שמבין עניין , כל מה שכתבת זה באמת ככה
    החיים הם כאלה והצורה הזאת שאתה מראה לאישה שאתה רוצה אותה , זה מוריד לה ממך בהרבה. אני חושב שכל הסיפור זה להיות אליהן מניאק כל אחד יכול השאלה הגדולה עד כמה זה אתה?

וכמו שהאנונימי השני כתב ואני אחדד שאין גבול לאהבה, אם נפלת אז נפלת חזק אין הרבה ברירות בחיים. מי שלא מעיז יבכה על זה אחר-כך. אני לא מצטער על מה שהיה איתה ואם היה לי צ'אנס להחזיר את הזמן אחורה ולשנות לא הייתי משנה כלום. היא בחרה לקחת אותי בתור ידיד ואני אותה בתור חברה. ולבסוף נפלתי קורבן לסובלנות של עצמי .

משתמש משקיע האוואטר של .KariN.
    שם פרטי
    קארין
    לייקים
    1
    נקודות
    68
    משפט מחץ
    הקב"ה אני אוהההבת אותך :-[

היא לא יצאה חרא . אולי היא לא בנויה לקשר כרגע , לפי מה שאמרת היא הסבירה לך שהיא לא מעוניינת , ובצדק ..
    היא בת 16 יש לה עוד מה לעשות , לא צריך למהר .. ושכתבת לה מכתב אתה דיי צודק , היא יצאה ממש מגעילה .
    איך היא יכולה לומר לך אתה רק חושב שאתה אוהב אותי ? זה עצוב , כניראה היא אף פעם לא חוותה אהבה , או שהיא חשבה שהיא אהבה מישהו ופגעו בה והיא לא רוצה להיכנס לזה שוב והעדיפה לדחות אותך. אבל זה לא קשור , כמו שאורי אמר .. יש חיים בחוץ אל תתקע על אחת , אל תהיה אובססיבי. נכון , כתבת מכתב השקעת הוצאת את הנשמה שלך בשביל להסביר לה את האהבה שלך אליה , והיא לא מתייחבת ולא אכפת לה . אז תמצא מישהי אחרת , לך תהנה תצא עם חברים , לפני התקופה של הצבא . לך תדע , אולי תכיר מישהי שתאהב אפילו יותר ממנה, בהצלחה (:
    (:

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,480 | הודעות: 8,174,067 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect