1.אישה אחת מבקרת יום-יום את בעלה הגוסס בבית-חולים. באחד הימים פונה אליה הרופא מנהל נמחלקה ובארשת פנים רצינית, אומר לה כי לבעלה נותרו רק עוד מספר ימים לחיות. "נו, מילא" אומרת הפולניה "חכיתי כ"כ הרבה שנים, נחכה עוד כמה ימים"
2.שתי בחורות מדברות בין עצמן. האחת אומרת לשניה: "אמרתי לך כבר שאת נראית נפלא היום?" עונה השניה: "חבל שאני לא יכולה להשיב לך את אותו הדבר." שואלת הקודמת: "מה, את לא יודעת לשקר כמוני???"
3.גבר רוכב על אופנוע, עוקף אותו שוטר ומסמן לו בתנועות עצבניות לעצור בצד. "אתה לא מרגיש שאשתך נפלה מהאופנוע לפני כחצי שעה?" "לא" ענה הפולני "אבל בזמן הזה חשבתי שנהייתי חרש".
4.זוג נשוי בארוחת ערב. אומר הבעל "מותק היין עושה אותך חושנית וסקסית". "או יקירי תודה! אבל אני לא שתיתי" עונה אישתו. "אני שתיתי" ענה הבעל.
5.אב אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום". הבת: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו". האב:"אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים? ".
6.בחור בא הביתה עם שלוש בחורות ואומר לאימו. אמא, עם מי מבין שלושת הבחורות אני עומד להתחתן. האמא מצביעה מיד על האמצעית. איך ידעת, שאל הבן. מה השאלה. לא סבלתי אותה מיד כשראיתי אותה....
7.אף אחד,כלום וטמבל שטים בסירה פתאום אף אחד נופל למים. כלום רוצה להתקשר למשטרה אומר לו הטמבל: "עזוב אני אתקשר בשבילך" טמבל מתקשר למשטרה ומודיע: " שלום משטרה? אני טמבל, התקשרתי בשביל כלום אף אחד נפל למים."
8.איש אחד גוסס פונה במילותיו האחרונות לאישתו ואומר: "הבקשה האחרונה שלי אליך שאחרי מותי אני רוצה שתתחתני עם משה". משה? מה פתאום משה?!! הרי אתה שונא אותו!!! שונא? זו לא מילה!!!

Ani Magniv

ציטוט ההודעה

אוהד