הם דומים במחיר בטעם ובאיכות שלהם..אבל מעניין אותי מה אתם יותר מעדיפים.
לי זה קצת קשה להחליט..חלק מהמקרים אני ירצה אבסולוט וחלק פינלנדיה.
אבל אני מאמין שברוב המקרים אני יקח פינלנדיה.
![]()
הם דומים במחיר בטעם ובאיכות שלהם..אבל מעניין אותי מה אתם יותר מעדיפים.
לי זה קצת קשה להחליט..חלק מהמקרים אני ירצה אבסולוט וחלק פינלנדיה.
אבל אני מאמין שברוב המקרים אני יקח פינלנדיה.
![]()
נערך לאחרונה על ידי LIOR1010; 29-07-2009 בשעה 01:20.
|
|
פינלנדיה.
ברור שפינלנדיה .. אבסולוט סתם יצא בארץ כ"מותג" ותאמינו לי שהוא ממש לא איכותי כמו שאומרים עליו
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
nofpsy עוד שנייה אני יעשה אותך ילדי כאפות..איך אתה מדבר מי אתה בכלל?
אתה ראית שאני רשמתי שיותר טעים לי??? תקרא שוב לאט לאט..תראה איך רשמתי שאנשים יכולים להגיד
שיותר טעים להם ועוד אלף דברים..ואין טעים באלכוהול? חח ילד אתה באמא שלי..לך לך תשתה איזה אלסקה
אני ישב לי עם ואן גוך ואחר כך גם תגיד לי שאין טעים באלכוהול.
הקטע עם החבר הברמן שלי זה ככה שהוא למד..ולמד הרבה..ומבין יותר ממך ויותר מכל ממי שאתה מכיר זה פשוט
אתם פשוט ילדים קטנים שמשחקים אותה מבינים באלכוהול אם אתם אומרים שפינלנדיה יותר איכותית מאבסולוט או שאבסולוט לא איכותי
שמע, אז "חבר" שלך ברמן ב 2 שקל בטח של הגני אירועים האלו.
ידוע שאבסולוט פחות מזוקקת מפינלנדיה ובגלל זה אתה יכול להרגיש את זה גם בטעם וגם במחיר ! אל תתווכח - אבסולוט היא בכלל לא איכותית כמו שחושבים ואומרים עליה כי זו סטיגמה שהדביקו לה "המותגיות" הזאת ...
הכרתי כמה אנשים מאמריקה שבאו לפה דרך סמינר, אתה יודע מה הם אמרו על אבסולוט ? שאצלם זו הברירה האחרונה כמו שאצלנו "אלסקה" נחשבת לברירה האחרונה כי היא מגעילה בטירוף
אני יכול לחפור שעות אבל אין לי כוח, בקיצור אתה וחבר ברמן גני אירועים שלך יכולים להגיד מה שאתם רוצים.
נערך לאחרונה על ידי clicker; 29-07-2009 בשעה 22:03.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."