נכתב במקור על ידי fdsssdfda יהודים לא מתפללים לקיר? \ = יהודים לא מתפללים לכל ארון שהם רואים ..
(:
נכתב במקור על ידי קארינה ( = \ = יהודים לא מתפללים לכל ארון שהם רואים .. א) גם ערבים ב) גם אני
אז רגע, תחליטי. את מדברת על קיר או ארון? (שגם לארון יהודים מתפללים)
נכתב במקור על ידי lockon מה קשור חטיף יא ילד מפגר אתהמראהעד כמה אתה מפגר אמרתי משהו לקארין ואתה מקלל יא בן זונה אם למישהו אמורה להיות בעיה עם מה שאמרתי זה לה והיא לא אמרה כלום מה זה המקלדת הזאת שלך יא ילד טמבל תלמד להקליד יא קיבוצניק מזדיין וזיו,לך זדיין. אני גמרתי
אהלן, לא נרדם חזרתי. טאקי משהו?
לחופש יש תאריך: 23.10.15
אהלן ;]
נכתב במקור על ידי קארינה ( = \ = יהודים לא מתפללים לכל ארון שהם רואים .. עזבי אותם חח בלבלו את כל הפורום
נכתב במקור על ידי nofpsy מה זה המקלדת הזאת שלך יא ילד טמבל תלמד להקליד יא קיבוצניק מזדיין וזיו,לך זדיין. אני גמרתי על המסך אני יודע... נכתב במקור על ידי fdsssdfda אז רגע, תחליטי. את מדברת על קיר או ארון? (שגם לארון יהודים מתפללים)
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW א) גם ערבים ב) גם אני אתה ערבי ?
מה קורה נשמות?
נכתב במקור על ידי IAnthrax אתה ערבי ? לא אבל בגלל שאני לא מאמין בה' היא קוראת לי ערבי ונאצי :|
נכתב במקור על ידי WOOOOOOW לא אבל בגלל שאני לא מאמין בה' היא קוראת לי ערבי ונאצי :| ח זה היה בצחוק .. הוא מאמיןן בתחת של עצמו \:
נכתב במקור על ידי nofpsy מה זה המקלדת הזאת שלך יא ילד טמבל תלמד להקליד יא קיבוצניק מזדיין וזיו,לך זדיין. אני גמרתי מה קשור מיקלדת מפגרת קורה שלא לוחצים על הרווח טוב תראה כמה אתה מפגר מה ישבו עליך שהיית קטן יא בן זונה
נכתב במקור על ידי קארינה ( = ח זה היה בצחוק .. הוא מאמיןן בתחת של עצמו \: אבולוציה
נכתב במקור על ידי lockon מה קשור מיקלדת מפגרת קורה שלא לוחצים על הרווח טוב תראה כמה אתה מפגר מה ישבו עליך שהיית קטן יא בן זונה אמא שלך ישבה עליי שהייתי קטן יא נאדי אחד יא בן זונה אבא שלך הגיי הזה ירד לסבא שלך בתור מתנת יומולדת תגיד לאמא שלך שהמקל שלי לא יכול לסבול אותה היום
נערך לאחרונה על ידי nofpsy; 31-07-2009 בשעה 00:21.
חוקי הפורום