"הרסנו את סוניק, תנו לנו זמן לתקן"
בסגה מודים שהקיפוד הכחול, גיבור העל של החברה, נפל לזמנים קשים – ומבקשים מהגיימרים להמתין בסבלנות,
משהו רע עובר על סוניק. הקיפוד הכחול, גיבור העל של סגה, הולך ומאבד מיוקרתו ממשחק למשחק. נדמה שהמעבר לגרפיקת תלת-מימד, אותו צלחה סדרת "סופר מריו" בהצלחה מרובה, הפיל את סוניק לקרשים.
ובכל זאת, יש לנו סיבה לאופטימיות. מסתבר שבסגה מודעים היטב לבעיה, ומבטיחים פתרון – אם כי זה לא יגיע בקרוב. "האיכות של משחקי סוניק היא משהו שנטפל בו לאורך זמן", הבטיח סגן נשיא המכירות של סגה, שון רטקליף, בראיון ל-IndustryGamers. "אנחנו לא יכולים לעשות את זה בין-רגע. זה דורש הרבה עבודה קשה". רטקליף טוען אומנם שהמשחק האחרון בסדרה, Sonic Unleashed, התקבל היטב "אצל הילדים", אך מסכים שמעריצי הסדרה למדו לצפות ליותר בימי הזוהר שלה.
אז מה יעשו חובבי סוניק עד היום שבו סגה תצליח להשלים את הפרויקט ארוך הטווח לשפר את איכות המשחקים? ובכן, הם מוזמנים לחזור למשחקים שאותם אהבו פעם, ולשחק בהם שוב על כל פלטפורמה אפשרית. לסגה יש תכניות נרחבות לשחרר את כל משחקי סוניק הקלסיים לקונסולות המודרניות, ובראשן האייפון של אפל. כנראה שנאלץ לחיות עם עוד קצת נוסטלגיה לפני שנזכה ליהנות מחוויות חדשות באמת.
(גיימר)
אני ממש עצובעדיין יש לי על המחשב מרוצי סוניק...

עדיין יש לי על המחשב מרוצי סוניק...
ציטוט ההודעה

וחבל שהיא תיפול