קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-09-2011, 17:21
  2. פריקה|זה די נגמר... אבל אני לא יכול להיפרד
    על ידי tomer095 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-09-2011, 16:13
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-08-2011, 03:31
  4. [עזרה] אני אוהב אותה אבל אין לי אוטו...
    על ידי gal313 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-08-2011, 00:25
  5. עזרה|אני לא אוהב יותר את חברה שלי ונידלקתי על משהי אחרת
    על ידי RaidraMon בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-10-2009, 23:05
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 45

[פריקה] יש לי חברה אבל אני לא אוהב אותה באמת :S - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    בן 18
    אני מתגייס עוד כמה ימים..
    ויש לי חברה בת 16
    ניתן לה שם בדוי: סיוון

סיוון נראית בסדר כזה, יש לה תחת וקצת ציצים והפרצוף שלה בסדר ועיניים יפות מאוד
    אבל היא נמוכה ממני בהרבה כאילו היא מגיעה לי לציצים
    אני גבוה והיא נמוכה

בתקופה הזאת של לפני הצבא חיפשתי חברה שתהיה לי לצבא יענו כל פעם שאני יחזור מהצבא יהיה לי זיון בטוח וגם זה נחמד שמישהי מתגעגעת אליך וכאלה
    אז הלכתי למלא בנות כאילו הייתי אצל זאתי ואז אצל זאתי ואז אצל זאתי
    בניתי אצל כולן שיהיו חברות שלי אבל מסתבר שרובן היו סטוץ מתמשך
    כי תכלס מי רוצה חבר שתראה אותו רק פעם בשבוע-3שבועות

כאילו הלכתי למלא בנות ואז זאת שיתאים לי איתה היא תהיה חברה שלי

ועכשיו סיוון איתה הכי כיף לי איתה כי היא מצחיקה אותי והיא חמודה לאללה
    והיא גם מאוהבת בי בטירוף, היא אמרה לי את זה ואני גם מרגיש את זה ואיך שהיא מנשקת אותי וכאלה

אבל אני לא מרגיש שאני מאוהב בה כאילו אם היא תגיד לי פתאום שהיא לא תרצה לראות אותי יותר והיא שונאת אותי זה לא יפריע לי ממש
    וגם אין לי כח לדבר איתה כל יום ולשלוח סמסים מפגרים כאלה

שאני איתה הכל סבבה כאילו כיף לי איתה כזה ונחמד והכל
    אבל שאנחנו מתנשקים אני לא מרגיש משהו מיוחד ואין לי צמרמורות וכאלה

גם קורה שאחרי שאני אצלה או משהו או שאני איתה אז ביום שאחרי אני מרגיש שאני שונא אותה ולא בא לי לראות אותה יותר בחיים
    לא יודע בא לי לקלל אותה ואולי לזרוק עליה אבנים או משהו
    יכול להיות שאני פסיכופט

ובינתיים אנחנו "ביחד" שבוע בערך
    וחשבתי אולי להפסיק את זה עכשיו לפני שהיא תתאהב בי יותר מדי ואז אני יפגע בה אם ימאס לי ממנה פתאום לגמרי

גם לא ממש יצא לנו לדבר לעומק כאילו
    בינתיים אני מרגיש שהקשר שיטחי כזה והוא מבוסס על התחרמנות ודיבורים שלא מובילים לשום מקום

ניסיתי לדבר איתה פעם אחת ברצינות כזה היא התעניינה בי וניסיתי להסביר לה את התפיסת עולם שלי שהיא נורא שונה משל כולם ואם הייתי מסביר אותה פה לאנשים אז הם היו מרימים גבה והייתם חושבים מי זה הפסיכי הזה
    ושהתחלתי להסביר לה אז היא לא לקחה את זה ברצינות ואחרי כמה דקות שדיברתי אז היא אמרה שזה שטויות ואז הפסקתי עם זה והמשכנו עם הדיבורים הלא מועילים לשום דבר

ואני פשוט לא יודע מה לעשות
    אם סתם לזרום עם הקשר הזה או להפסיק אותו
    כי האמת עד לפני חודש סתם היה לי סטוץ פה סטוץ שם והיה סבבה והכל הרגשתי טוב עם עצמי אני משיג בנות בקלות וכאלה
    והייתי מה שנקרא מונו
    וכמעט לכל החברים שלי יש חברות והם מאושרים וכיף להם בחיים
    ורציתי גם אבל עכשיו שיש לי, אני לא מאושר

זה גם מזכיר לי משפט מהסרט\ספר חכמת הבייגלה
    יש לי אישה שאני לא באמת אוהב
    אני חושב שאתה מספיק אינטילגנט בשביל להבין שגם אתה לא מאוהב בבחורה אתה עדיין יכול להיות איתה.
    אם כיף לך איתה ואתה רוצה מישהי שתהיה איתך כשאתה בצבא ותחכה לך, עד שתמצא מישהי שיותר תמצא בעינייך, תישאר איתה.

אני בתכלס חושב שאתה פשוט רוצה דעה של עוד מישהו שכבר יגיד לך מה שאתה יודע.

בכל מקרה בהצלחה וברכות על הגיוס
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שיראל
    לייקים
    2
    נקודות
    232
    משפט מחץ
    True love comes when you find yourself

כן שיראל זה מה שיש לי להגיד על נשים, את בעצמך הרגע סיכמת את זה

אבל אמא שלי לא כזאת וזה אחת מהסיבות שאני שונא אותה

ואורי אתה פשוט תמים ואתה מושפע מנשים וטלוויזיה

כל החיים גדלנו על הטלוויזיה שאומרת שנשים וגברים הם שווים וצריך לכבד נשים והן אפילו שוות יותר, אבל זה הכל שטויות
    פשוט נחותות
    גם אמא שלי כבר לא כזאת היא הייתה כזאת, היום אנחנו עושות את כל הדברים האלה
    אתה בן 18 לעזעזל! מה אתה חושב שכל החיים שלך היא צריכה "לשרת" אותך? (שאלה רטורית)
    מה שהכי מעניין אותי אם אתה עדיין גר עם ההורים ויורק לבאר ממנה אתה שותה.
    כמו שאורי כתב רק במילים אחרות -
    אם אתה לא תשנה תגישה שלך לגבי נשים, אתה אף פעם לא תתאהב במישהי, אין אישה בעולם שתסכים להיות הבובת מין והמשרתת שלך.
    זה בסדר לרצות להיות בקשר לא מחייב אבל לחשוב ככה על נשים זה דוחה.
    ותשאיר את העבר בעבר, ברוך הבא להעתיד שנת 2009!!

אז תפרד ממנה..
    אמרת שלא אכפת לך ממנה

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ואו אתה ממש מטומטם
    נשים זה עם נחות
    א' נשים זה לא עם
    ב' ממש לא נחות
    בלי נשים אין חיים ולהפך

זה כמו לשאול מה יותר חשוב השמש או הירח
    אתה חייב לצאת מהתפיסה הדפוקה הזאת אם אתה באמת מאמין בזה (אני לא מאמין..את החבר'ה פה אתה יכול לערבב אבל לדעתי אתה סתם מתמודד ככה עם המצפון שלך \ עם ההתנהגות שלך )

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

חחחח אחד האשכולות ההזוים!!!

לאנונימי שפתח את האשכול אין לי מילים לתאר את הכעס שיש לי כלפיך! מה זה המשחק הזה בנשמה של מישהי אם אתה לא מרגיש מה שהיא מרגישה אפילו לא בערך למה להיות איתה?! איזה מן חסר רגישות אתה?! שלח אותה למצוא מישהו שיעריך אותה באמת! ואיזה מן חשיבה זאת שיהיה לי זיון בטוח שאני מגיע הביתה?! אתה ממש אבל ממש בתחתית הסולם המוסרי אצלי!

ואתה מר אנונימי שני שאני כמעט בטוח שאתה אותו אחד כי אתם בעצם אומרים את אותו הדבר רק אתה בוטא הרבה יותר... אני לא יודע מי יותר נחות אתה או העם שאתה מדבר עליו, כי את העם הזה אני לא מכיר אולי בפנטזיות שלך זה קורה כך, מבחינה אמיתית אין שום קשר בין שני המינים כל אחד בעל יכולות שונות שמרכיבות את השלם היא אולי זאת שמנקה את הבית אבל אתה זה שיוצא לעבודה היא זאת שמטפלת בילדים אתה זה שדואג לתיחזוק הבית וכו' מכאן יוצא שכל אחד יש לו תפקידים שונים אך אתה לא יכול בלי התפקידים שהיא מבצעת והיא לא יכולה בלי התפקידים שאתה מבצע, מכאן יוצא שלכל אחד כוח אחר ויכולת אחרת שהוא צריך לבצע איתו את תפקידו היא יכולה לעסוק בכמה דברים בו זמנית ואילו אנחנו הגברים יותר מכוונים לתפקיד אחד ולכן מבחינת קריירה אנחנו נצליח יותר ואילו מבחינת טיפול בילדים אנחנו נתמוטט אחרי שבוע עבודה וכן להיפך.
    אמר כבר פעם מישהו חוכמה יש לה גבול אבל לטיפשות אין גבולות...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Ori
    אורח

הבעיה איתו היא שהוא לא מבין שהוא חיי באיזה חלום שהוא איזה נצר למין מושלם
    מזכיר קצת את התפיסה של הארים וכולנו יודעים איך זה נגמר...

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

אחי אתה נשמע כמו אחד שבאמת יודע מה הוא רוצה
    ומבין, למה אתה צריך עזרה ? אם אתה באמת מתכוון
    לדברים שאתה אומר, צר לי להודיע לכולם שהוא יכול
    ככל הנראה ללמד אותכם לא מעט.
    הבעיה היחידה שלך שאתה לא צריך לשתף את כולם
    במחשבות שלך, זה פשוט נראה לא מכובד ומזלזל. שמור את
    זה לעצמך גם אם יש במה שאתה אומר דברים נכונים.
    אה, ותפרד מחברה שלך. אתה יכול למצוא משהו טוב יותר

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

סיוון נראית בסדר כזה, יש לה תחת וקצת ציצים

חחח הרגת אותי , אחלה תיאור
    בגדול תעשה מה שבא לך אם בא לך זרוק אותה אם לא לא

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    אחי אתה נשמע כמו אחד שבאמת יודע מה הוא רוצה
    ומבין, למה אתה צריך עזרה ? אם אתה באמת מתכוון
    לדברים שאתה אומר, צר לי להודיע לכולם שהוא יכול
    ככל הנראה ללמד אותכם לא מעט.
    הבעיה היחידה שלך שאתה לא צריך לשתף את כולם
    במחשבות שלך, זה פשוט נראה לא מכובד ומזלזל. שמור את
    זה לעצמך גם אם יש במה שאתה אומר דברים נכונים.
    אה, ותפרד מחברה שלך. אתה יכול למצוא משהו טוב יותר
    אמממממ מה?
    אתה יודע מי עומד מאחורי דעות כאלו?
    אדם פחדן בלי עמוד שידרה שמעדיף לחשוב שאם הוא לא ישלוט בהן, הן כניראה ישלטו בו, ופה נכנסים הרחמים שלי כלפי אנשים כאלו...
    עכשיו לעיניין כמו שכבר אמרתי חשיבה צרת אופקים כזאת תביא אותו הכי רחוק לקשרים מאוד קצרים ולסטוצ'ים בלי נגמרים שבסופם הוא יגמור כל קשר בהרגשת רייקנות שהוא לא יצליח לספק...
    וזאת למה?
    כי באיזה שהוא שלב ביחסים עם מישהי היא תבין את הראש המעוות הזה שלו ותעיף אותו מכל המדרגות...
    עכשיו אני שואל אתכם (וגם אותך אדון מצ'ו מאן פותח האשכול שמעדיף להישאר במסיכת האנונימיות שלך כדי להפגין עליונות) זה ניראה לכם באמת ובתמים הלך מחשבה תקין...
    לי אישית כמו שאתם כבר יכולים לנחש... זה לא נשמע בכלל כמו מחשבה בריאה שלא לא לדבר על מחשבה על תקן הלך מחשבה תקין...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-08-2009 בשעה 01:24.

"ניסיתי לדבר איתה פעם אחת ברצינות כזה היא התעניינה בי וניסיתי להסביר לה את התפיסת עולם שלי שהיא נורא שונה משל כולם ואם הייתי מסביר אותה פה לאנשים אז הם היו מרימים גבה והייתם חושבים מי זה הפסיכי הזה"

נכון שגרמתי לחלקכם לחשוב את זה?

בקיצור, לא באתי לפה בשביל הרחמים שלכם וכדי שתגידו לי שאני בתחתית סולם המוסר המזוייף שלכם שאמור לגרום לי להרגיש רע עם דרך החשיבה שלי
    ולא כדי שתקראו לי נאצי או משהו דומה..

באתי לשתף את הדעה שלי ורציתי לראות איך אנשים "נורמלים" יגיבו לחלק מן הדעות שלי, וגם אולי לראות אם מישהו יוכל לתת לי עצה מועילה לגבי המצב שלי.

רק חבל לי שאתם מגיעים למצב שאתם כלכך מתוסכלים מהדעות שלי ומסתבר שאתם פשוט צרי אופק, אז אתם מגיבים בקללות ושטויות כאלה שתכלס לא מועילות לאף אחד, אז פשוט תחסכו אותם

אני לא מנסה להתעלות על אף אחד ולא להיות "מאצ'ו", זאת אחת מהסיבות שאני בחרתי להישאר באנונימי

ולגבי הנושא של נשים וגברים, מישהו אמר שאי אפשר להתקיים בלי נשים כי הן משלימות את הגברים, זה נכון מהבחינה של המשך קיום המין האנושי של רבייה ודברים כאלה

אבל ברגע שבו מפסיק התפקיד של הנשים כיולדות צאצאים, והמשך קיום המין האנושי, הן פשוט לא מועילות בצורה משמעותית שעלולה לשנות את סדר היום שמוכר לנו, או לעשות משהו דרמטי כזה ונכון שיש נדירות שכן מסוגלות אבל הן נדירות...

את כל הדברים האלה של משק הבית גם הגבר יכול לעשות אבל הגברים מסוגלים להרבה יותר מכך בגלל הפוטנציאל שטמון בנו מרגע שנפגשה הביצית עם הזרע ולרוב אנו מנצלים אותו, וזה מה שעשינו במשך אלפי שנים
    היסטוריה לא משקרת בדרך כלל
    ולגבי זה שנשים מאז ומעולם היו נחותות אי אפשר להתווכח

אני אתן לכם דוגמא אפילו

נעשה ניסוי שבו ניקח 10 זוגות של גבר ואישה, ללא ידע ללא השכלה לגבי שום דבר חוץ מיכולות מוטוריות בסיסיות וכושר הבנה רגיל, כאילו הם נולדו אבל פשוט מבוגרים (נניח גיל 20)
    וניקח את כל הזוגות ונפזר אותם ב10 נקודות שונות באמצע שומקום (ג'ונגל מדבר וכו')
    ואני מוכן לחתום על חיי שב9 מתוך 10 המקרים לפחות הגבר הוא זה שינהל את העיניינים וידאג לכך שהם ישרדו.
    היגיון פשוט

אם תתנו תגובות לעיניין אני מוכן להמשיך לחשוף את דעותיי השונות והמשונות שבדרך כלל אני לא משתף עם הרבה אנשים
    ושוב הכל ברוח טובה אז אני מקווה שלא נפגעתם בדרך זו או אחרת אלא אני מקווה שעירערתי את הדרך החשיבה היומיומית שלכם בדרך זו או אחרת
    =]

Ori
    אורח

"ניסיתי לדבר איתה פעם אחת ברצינות כזה היא התעניינה בי וניסיתי להסביר לה את התפיסת עולם שלי שהיא נורא שונה משל כולם ואם הייתי מסביר אותה פה לאנשים אז הם היו מרימים גבה והייתם חושבים מי זה הפסיכי הזה"

נכון שגרמתי לחלקכם לחשוב את זה?

בקיצור, לא באתי לפה בשביל הרחמים שלכם וכדי שתגידו לי שאני בתחתית סולם המוסר המזוייף שלכם שאמור לגרום לי להרגיש רע עם דרך החשיבה שלי
    ולא כדי שתקראו לי נאצי או משהו דומה..

באתי לשתף את הדעה שלי ורציתי לראות איך אנשים "נורמלים" יגיבו לחלק מן הדעות שלי, וגם אולי לראות אם מישהו יוכל לתת לי עצה מועילה לגבי המצב שלי.

רק חבל לי שאתם מגיעים למצב שאתם כלכך מתוסכלים מהדעות שלי ומסתבר שאתם פשוט צרי אופק, אז אתם מגיבים בקללות ושטויות כאלה שתכלס לא מועילות לאף אחד, אז פשוט תחסכו אותם

אני לא מנסה להתעלות על אף אחד ולא להיות "מאצ'ו", זאת אחת מהסיבות שאני בחרתי להישאר באנונימי

ולגבי הנושא של נשים וגברים, מישהו אמר שאי אפשר להתקיים בלי נשים כי הן משלימות את הגברים, זה נכון מהבחינה של המשך קיום המין האנושי של רבייה ודברים כאלה

אבל ברגע שבו מפסיק התפקיד של הנשים כיולדות צאצאים, והמשך קיום המין האנושי, הן פשוט לא מועילות בצורה משמעותית שעלולה לשנות את סדר היום שמוכר לנו, או לעשות משהו דרמטי כזה ונכון שיש נדירות שכן מסוגלות אבל הן נדירות...

את כל הדברים האלה של משק הבית גם הגבר יכול לעשות אבל הגברים מסוגלים להרבה יותר מכך בגלל הפוטנציאל שטמון בנו מרגע שנפגשה הביצית עם הזרע ולרוב אנו מנצלים אותו, וזה מה שעשינו במשך אלפי שנים
    היסטוריה לא משקרת בדרך כלל
    ולגבי זה שנשים מאז ומעולם היו נחותות אי אפשר להתווכח

אני אתן לכם דוגמא אפילו

נעשה ניסוי שבו ניקח 10 זוגות של גבר ואישה, ללא ידע ללא השכלה לגבי שום דבר חוץ מיכולות מוטוריות בסיסיות וכושר הבנה רגיל, כאילו הם נולדו אבל פשוט מבוגרים (נניח גיל 20)
    וניקח את כל הזוגות ונפזר אותם ב10 נקודות שונות באמצע שומקום (ג'ונגל מדבר וכו')
    ואני מוכן לחתום על חיי שב9 מתוך 10 המקרים לפחות הגבר הוא זה שינהל את העיניינים וידאג לכך שהם ישרדו.
    היגיון פשוט

אם תתנו תגובות לעיניין אני מוכן להמשיך לחשוף את דעותיי השונות והמשונות שבדרך כלל אני לא משתף עם הרבה אנשים
    ושוב הכל ברוח טובה אז אני מקווה שלא נפגעתם בדרך זו או אחרת אלא אני מקווה שעירערתי את הדרך החשיבה היומיומית שלכם בדרך זו או אחרת
    =]
    שניה תן לי להבין משהו זה חלק ממחקר מחשבה?
    כי אם כן יכולת לחסוך לי הרבה אנרגיה ולא לפתוח את הנושא הלא מועיל הזה כי בסך הכל יש סיבה אבוליציונית שגם נשים שרדו עד עכשיו...
    והסיבה היא מעבר לצורך שלנו בהן כדי להתרבות בגלל שאם הן היו חלק כל כך זניח בשרשרת האבולוציונית מזמן האבולצייה הייתה משמידה אותן ומאפשרת לנו להתרבות בלעדיהן..
    עכשיו ביתר התמקדות בנוגע לתפיסה הזאת שאתה מנסה להציג (אני כבר מבולבל אם אתה דוגל בה או לא אז אני אנחי שאתה מאמץ אותה כדי לחדד דיון).
    יש לך שני פגמים מרכזיים בתפיסה הזאת:
    1. מעולם לא הוכח מדעית שאנו הגברים יותר נעלים מנשים, זה נכון שלרוב אנחנו ניחנים בכוח פיזי גדול משלהן אך מנגד לרוב ההתפחות האינטלקטואלית שלהן הן חדה יותר משלנו, ומכאן ניתן להסיק שאולי בתנאי שטח קשים אנחנו נספק הגנה אבל הן יספקו צרכים אחרים אשר דרושים לנו להישרדות.

2. האובלוציה אינה לצידך אפילו, כי כמו שציינתי קודם לכן, הנשים שרדו בדיוק כמונו ואם תבדוק מספרים באופן סטטיסטי יש יותר נשים מגברים בעולם וגם לזה יש סיבה, גיל המיתה הממוצע של נשים הוא בין גיל 85-90 (אם אני לא טועה פשוט אין לי כוח לגשת ולבדוק)
    ואילו גברים זוכים לרוב לחיות עד גיל ממוצע של 70-80 (שוב יתכן ואני טועה בנוגע למספרים פשוט אין לי כוח לגשת ולאשש אותם)
    עכשיו אחרי ההרצאה המעלפת הזאת אם יש לך משהו להוסיף אני אשמח לבחון את דברייך ולהביא לך תשובה הגיונית לניסוי ההזוי שאתה מנסה לפתח...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-08-2009 בשעה 02:39.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

תפסיק להיות סיסי שחי באשליות וחושב שיוצא גבר אם הוא אומר לפורום שהוא מקבל זיון שכהוא מגיע הביתה מהצבא
    אני מניאק אם אתה שורד חודש כשאתה בצבא, היא בבגרויות וכל שישי היא צריך לענג לך תזין

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlacK צפיה בהודעה
    תפסיק להיות סיסי שחי באשליות וחושב שיוצא גבר אם הוא אומר לפורום שהוא מקבל זיון שכהוא מגיע הביתה מהצבא
    אני מניאק אם אתה שורד חודש כשאתה בצבא, היא בבגרויות וכל שישי היא צריך לענג לך תזין
    אני כבר לא יודע עם מי אתה מדבר..
    בכל מקרה אני מניח שזה לא איתי כי אני ברוך השם משוחרר ועם חברה אז יש לי משהו קבוע..

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

שמע, בעבר אולי הנשים היו נחותות יותר, אבל אנחנו לא חיים בתקופת התנ"ך.
    דברים השתנו.
    חוץ מזה, אני באמת בספק אם גברים יוכלו לנהל את משק הבית יותר טוב מנשים. 
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אני כבר לא יודע עם מי אתה מדבר..
    בכל מקרה אני מניח שזה לא איתי כי אני ברוך השם משוחרר ועם חברה אז יש לי משהו קבוע..
    אורי מחק
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 01-08-2009 בשעה 02:51.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect