טוב באמת אנשים כאלה אני שונא הוא ניסה לגרום לך להיפתח בגלל שאת קטנה ממנו תעזבי אותו תנתקי את הקשר ממנו לגמרי שלחי אותו קיבינימט וכל הכבוד שלא נתת לו מה שהוא רצה את צודקת שאמרת שאת לא מוכנה בגיל הזה
טוב באמת אנשים כאלה אני שונא הוא ניסה לגרום לך להיפתח בגלל שאת קטנה ממנו תעזבי אותו תנתקי את הקשר ממנו לגמרי שלחי אותו קיבינימט וכל הכבוד שלא נתת לו מה שהוא רצה את צודקת שאמרת שאת לא מוכנה בגיל הזה
|
|
שילך יתנקנק! מה השטויות האלה?! זה לא חבר...שכחי ממנו, זה אחד שרצה פראיירית שתתן לו...זה הכל!
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
לפני שאת הופכת את העולם תבררי שהוא באמת היה עם מישי בזמן שאת היית באילת
תנסי לעשות לו ייסורי מצפון
זה העונש הכי חזק
את ילדה קטנה, את עוד לא בשלה לחבר בגיל כזה שכל מה שמעניין אותו זה סקס.
מצד שני בגלל שאת ילדה קטנה, עצם העובדה שיש לך חבר כזה גדול עושה לך את זה מאוד, הוא לא מתאים לך, את לא בשלה למערכת יחסים כזאת, ברור לך שכל מה שהוא מחפש זה סקס ואת לא בשלה לזה.
תתחילי לצאת עם ילדים בגילך ותתבגרי לפי הקצב שלך ולא לפי הקצב שהוא יכתיב לך, כי בסופו של דבר הוא ישבור אותך ואת תשכבי איתו, ואז תיהי הרבה יותר עצובה, שיהיה לו בכיף עם החברה שלו, תתנתקי ממנו לגמרי, אל תעני לו לטלפונים ותמחקי כל זכר אליו, תוך שבוע שבועיים זה יעבור לך.
קודם כל להתאבד זה קיצוני ומפגר..
תמצאי ידידים בגיל שלך.. ותסתובבי עם חברות יעבור לך הכל.
עזבי אותו וזהו אל תנסי לפגוע למה הוא יפגע בך פי עשר אני מבטיח לך הוא יצליח אם הוא ירצה
מזה "מה לעשות?" הבחור מפגר שרוצה ממך רק סקס ואת היית כל כך אופטימית לגביו שלא הבנת את זה בכלל...
ועוד לחשוב שניסית להתאבד בגלל החלאה הזה...