|
|
בטח הגזים אם השוקו..
חחחח עלק ילד קטן ששתה פטל עם אתם עושים משתייה סיפור אז אתה סתם ילדי מחשב חסרי חיים שהם מקנאים בילדים אחים שנהנים כי הם לא אני מרחם עליכם וסתם רציתי לשתף שהיה לי כאב ראש אתם עושים מזה סיפור והטמבל האחר שאמר איך אני שונא ילדים שמתלהבים מי מתלהב מזה ראיתי תמונות שלך אני מרחם עליך תאמין לי ורוב הפורום מורכב מילדים בני 10 ככה יש פה כמה גדולים נורמאליים כל השאר סתם פוצים
אח שלי בפעם המאה אמרתי לך לא לשתות קולה כשאימא ואבא רחוקים מה יהיה אתך ?!
לא אחי אתה כנראה למדת מה זה ובאת להגיב פה תגובה לא קשורה
בקיצור אני לא מבין מה הקטע אתה מתלהב לא מתלהב שאתה שותה או לא שותה מה שלא תעשה
בפעם הבאה שיהיה לך האנגאובר - Hangover , ואני מאמין שאני יהיה כי כנראה אתה לא יודע לשתות או שאתה שותה זבל, תשתה בירה בוקר שאחרי או שפשוט כמו שאמרו פה בצדק תהפוך למשאבת מים, ובקבוק קטן של חצי ליטר כל שעה מספיק למשך 3-4 שעות אתה תבקר קצת יותר בשירותים אבל זה לא כזה נורא, מעביר את ההאנגאובר בכיף.
אפשרויות אחרות הם לאכול משהו שעשוי פחמימות - לא שומן !
כמו לחם, ביסקוויטים וכד' ...
או מיץ טבעי כלשהו.
נערך לאחרונה על ידי LoaCker; 02-08-2009 בשעה 04:35.
מה הקשר מתלהב אני לא מבין אותכם אני בא מספר שיש לי כאב ראש כי שתיתי זה הכול ואני מצפה לתגובות תרגיש טוב וזה ומה אתם כותבים עושה פוזות ולא יודע מה מה קשור? ואני לא שותה חרא ושתיתי הרבה אבל אתמול לא הקאתי ולא כלום והיה כיף רצח רק היום בבוקר הרגשתי חרא זה הכול מה כולם מתחילים להמציא דברים מתלהב וזה
תקרא טוב מה שכתבתי, גם לקרוא אתה לא יכול ?
לא כתבתי שאתה מתלהב ולא כתבתי שאתה לא מתלהב. לכל מקרה יש לך עצות ממני, לילה טוב.
כתבתה לי אני לא מבין מה הקטע אתה מתלהב או לא מתלהב כתבתי שאני לא