התחפשתי לחסיד : עוד תמונה : לשבת xDD: תגובות...
בברכה, שחף - מנהל רוק ומטאל לשעבר היה כיף לנהל פה חבל שאין לי מספיק זמן בשביל זה. אני עוד אחזור ! GodlySecret לשעבר. נכתב במקור על ידי Fireflies ממתי דג זה חיה תגיד אתה מפגר?
חח אתה ניראה כמו הרב ההוא שמחקים בשבוע סוף
נכתב במקור על ידי Michael. שכחתי איך קוראים לאיזו שהייתי איתה וצעקתי לה,"אישההההההההה,בואי רגע" התחילה להרביץ לי O: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי ShoKo ShoK חח אתה ניראה כמו הרב ההוא שמחקים בשבוע סוף חחחחח נכון "ולמה הדבר דומה??"
שבוע סוף זה CRAP!!
נכתב במקור על ידי EmoKid שבוע סוף זה CRAP!! מה שתגיד אחי... (אגב, פורים הבא אני לא מתחפש.. מה אני ילד קטן?)
נכתב במקור על ידי shahaf301 מה שתגיד אחי... (אגב, פורים הבא אני לא מתחפש.. מה אני ילד קטן?) כן אתה ילד קטן.. אני אפילו לא יכול לקרוא לך אחי אתה בן 12 מרגיש לי צוציקון
נכתב במקור על ידי EmoKid כן אתה ילד קטן.. אני אפילו לא יכול לקרוא לך אחי אתה בן 12 מרגיש לי צוציקון ואם הייתי בן 13?? אני אהיה בן 13 בדצמבר.
נכתב במקור על ידי shahaf301 ואם הייתי בן 13?? אני אהיה בן 13 בדצמבר. גבר גבר!! יענו אם היית בן 13 זה היה משנה בטירוף זה מה שאתה מנסה להגיד??!?! כי זה ממש לא נכון..
נכתב במקור על ידי EmoKid גבר גבר!! יענו אם היית בן 13 זה היה משנה בטירוף זה מה שאתה מנסה להגיד??!?! כי זה ממש לא נכון.. לאא.. אני לא מתכוון שזה היה משנה בטירוף. אני מתכוון שזה היה עושה אותי אולי קצת יותר בוגר
לא עובד
חחח גדול
נכתב במקור על ידי EmoKid גבר גבר!! יענו אם היית בן 13 זה היה משנה בטירוף זה מה שאתה מנסה להגיד??!?! כי זה ממש לא נכון.. מה אתה יוצא עליו? שתוק כבר יא אללה.... זה כמו שנצחק עלייך על זה שהורדת ת'תמונה שהעלאת בתמונות גולשים כי כולם צחקו על זה שאתה שמן... שחף, נראה אחלה תחפושת קטלנית
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי Mr Hardal מה אתה יוצא עליו? שתוק כבר יא אללה.... זה כמו שנצחק עלייך על זה שהורדת ת'תמונה שהעלאת בתמונות גולשים כי כולם צחקו על זה שאתה שמן... שחף, נראה אחלה תחפושת קטלנית איזה חמוד אתה שחף , נראה טוב אחויה
נכתב במקור על ידי ExpenzZxP פחות הוא יותר.
נכתב במקור על ידי Mr Hardal מה אתה יוצא עליו? שתוק כבר יא אללה.... זה כמו שנצחק עלייך על זה שהורדת ת'תמונה שהעלאת בתמונות גולשים כי כולם צחקו על זה שאתה שמן... שחף, נראה אחלה תחפושת קטלנית חחחח תודה נכתב במקור על ידי Mr Batzal איזה חמוד אתה שחף , נראה טוב אחויה תודה רבה... עריכה:אם אני אמצא עוד תמונות שלי במצלמה אז אני אעלה אותן באשכול חדש
נערך לאחרונה על ידי ShahaF301; 02-08-2009 בשעה 09:30.
קטן .....
-Niv- משתמש קוקסינל =
חוקי הפורום