קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] (The Game - I’m So Wavy (Jay-Z Diss
    על ידי Durden בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-07-2009, 14:25
  2. [השמעה+דיון] lil wayne ft the game - my life כניסה חובה!
    על ידי KoniMelMel בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-06-2009, 23:12
  3. [השמעה] Rick Ross,Lil Wayne,TI,Eminem,The Game & Jay-Z - We the Boss
    על ידי KoniMelMel בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    הודעה אחרונה: 21-10-2008, 19:31
  4. [דיון] Eminem VS The Game
    על ידי barak136 בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 24-07-2008, 05:37
  5. דיון| Eminem VS The Game
    על ידי barak136 בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    הודעה אחרונה: 16-07-2008, 14:28
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

[פרסום+דיון] Jay-Z vs. The Game? - עמוד 2

the game אוכל את jay-z..
    fdsssdfda אתה לא מבין כלום מהחיים ש'ך עלק האלבום של ג'ייזי טוב יותר מכל האלבומים של דה גיים חחחח.... תבדוק את האלבום האחרון של דה גיים ותראה מזה ראפ!!..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

מצטער להגיד לך, אבל אפילו דה גיים לא מסכים איתך.
    דה גיים לפני כמה ימים היה בראיון, ובראיון דה גיים דיבר על אגדות ואחד השמות שהוא הזכיר בין האגדות הוא ג'יי
    זי. (כן, כנראה גיים בתקופת בילבול מיני כרגע...אני מקווה שזה יעבור לו..)
    את הדברים שג'יי זי עשה להיפ הופ, דה גיים בחיים לא יעשה!
    בבקשה תשמע את האלבום Reasonable Doubt של ג'יי זי ותגיד שוב מי יותר טוב.
    אלבום כמו RD גיים בחיים לא יעשה! (בזמן שהוא עובד עם ליל ווין וני-יו)
    שיר כמו D'Evils גיים בחיים לא יעשה!
    דיס כמו Takeover גיים בחיים לא יעשה!

שג'יי אומר "מוות לאוטוטון", הוא אומר את זה לטובת ההיפ הופ, ובצדק!
    דה גיים לא התחיל איתו ביף כי הוא לא מסכים איתו. דה גיים התחיל איתו ביף כי הוא סתם רוצה להיות בכותרות.

ציטוט נכתב במקור על ידי fdsssdfda צפיה בהודעה
    מצטער להגיד לך, אבל אפילו דה גיים לא מסכים איתך.
    דה גיים לפני כמה ימים היה בראיון, ובראיון דה גיים דיבר על אגדות ואחד השמות שהוא הזכיר בין האגדות הוא ג'יי
    זי. (כן, כנראה גיים בתקופת בילבול מיני כרגע...אני מקווה שזה יעבור לו..)
    את הדברים שג'יי זי עשה להיפ הופ, דה גיים בחיים לא יעשה!
    בבקשה תשמע את האלבום Reasonable Doubt של ג'יי זי ותגיד שוב מי יותר טוב.
    אלבום כמו RD גיים בחיים לא יעשה! (בזמן שהוא עובד עם ליל ווין וני-יו)
    שיר כמו D'Evils גיים בחיים לא יעשה!
    דיס כמו Takeover גיים בחיים לא יעשה!

שג'יי אומר "מוות לאוטוטון", הוא אומר את זה לטובת ההיפ הופ, ובצדק!
    דה גיים לא התחיל איתו ביף כי הוא לא מסכים איתו. דה גיים התחיל איתו ביף כי הוא סתם רוצה להיות בכותרות.
    נו ומה רע בזה? מה אתה טמבל שני ראפרים שעושים DIS אחד על השני זה לא תמיד כי הם שונאים אחד את השני לפחות לא במקרה הזה. זה הרבה פעמיים לקידום הקריירה וכל מיני סיבות כאלה ואחרות
    ראיתי ראיון אחד של דה גיים שהוא אומר שהוא ימשיך עם הדיסיים על ג'ייזי עד שג'ייזי יענה לו. בסה"כ דה גיים תמיד אמר שג'ייזי הוא אגדה מה שמעצבן בכל הסיפור הזה זה שג'ייזי לא מגיב לדה גיים כאילו שזה לא לרמה שלו.

בעיקרון דה גיים התחיל את הביף בגלל השיר של ג'ייזי- DOE וגם בשביל לקדם את האלבום החדש שלו שיוצא עוד מעט... ואני עדיין חושב שדה גיים יותר טוב דה גיים ראפר אמיתי לא כמו ג'ייזי עם השירים המשעממים שלו...

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

כנראה לא שמעת מספיק שירים של ג'יי זי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Manera צפיה בהודעה
    נו ומה רע בזה? מה אתה טמבל שני ראפרים שעושים DIS אחד על השני זה לא תמיד כי הם שונאים אחד את השני לפחות לא במקרה הזה. זה הרבה פעמיים לקידום הקריירה וכל מיני סיבות כאלה ואחרות
    ראיתי ראיון אחד של דה גיים שהוא אומר שהוא ימשיך עם הדיסיים על ג'ייזי עד שג'ייזי יענה לו. בסה"כ דה גיים תמיד אמר שג'ייזי הוא אגדה מה שמעצבן בכל הסיפור הזה זה שג'ייזי לא מגיב לדה גיים כאילו שזה לא לרמה שלו.
    ראפרים נכנסים לביפים לקידום הקריירה שלהם, אבל הם לא עושים את זה במודע.
    כשאתה מוציא דיס על ראפר אחר כנראה אין לך כבוד עליו (או לפחות זה מה שאתה טוען..כי בכל זאת המילה דיס זה בעצם קיצור של המילה דיסריספקט שזה אומר חוסר כבוד).
    אתה אף פעם לא תוציא דיס על ראפר אחר שבדיס אתה אומר: "אתה אחלה גבר אבל בא לי לקדם את הקריירה שלי כי אני רוצה להיות פופולרי כמוך"
    וכשדה גיים אומר "אני אף פעם לא הכנס לביף נגד אגדות ואנשים שאני מכבד" ואחרי כמה שנים אומר שג'יי זי הוא אגדה ויוצא נגדו, זה נקרא צביעות וזה נקרא טמטום.

ג'יי הרבה יותר טוב מדה גיים והרבה יותר חכם מדה גיים, ואני ממש נהנה מזה שהוא לא עונה לדה גיים ובינתיים גיים ממש מעוצבן מזה. זה כיף.
    למרות שג'יי רמז שבאלבום החדש שלו יהיה Takeover 2 שאני ממש מחכה לראות איך הוא ישפיל את גיים.

הליריקה של ג'יי הרבה יותר טובה!
    הפלואו של ג'יי הרבה יותר טוב!

כנראה לא שמעת מספיק שירים של ג'יי זי.

ראפרים נכנסים לביפים לקידום הקריירה שלהם, אבל הם לא עושים את זה במודע.
    כשאתה מוציא דיס על ראפר אחר כנראה אין לך כבוד עליו (או לפחות זה מה שאתה טוען..כי בכל זאת המילה דיס זה בעצם קיצור של המילה דיסריספקט שזה אומר חוסר כבוד).
    אתה אף פעם לא תוציא דיס על ראפר אחר שבדיס אתה אומר: "אתה אחלה גבר אבל בא לי לקדם את הקריירה שלי כי אני רוצה להיות פופולרי כמוך"
    וכשדה גיים אומר "אני אף פעם לא הכנס לביף נגד אגדות ואנשים שאני מכבד" ואחרי כמה שנים אומר שג'יי זי הוא אגדה ויוצא נגדו, זה נקרא צביעות וזה נקרא טמטום.

ג'יי הרבה יותר טוב מדה גיים והרבה יותר חכם מדה גיים, ואני ממש נהנה מזה שהוא לא עונה לדה גיים ובינתיים גיים ממש מעוצבן מזה. זה כיף.
    למרות שג'יי רמז שבאלבום החדש שלו יהיה Takeover 2 שאני ממש מחכה לראות איך הוא ישפיל את גיים.

הליריקה של ג'יי הרבה יותר טובה!
    הפלואו של ג'יי הרבה יותר טוב!
    אחי זה ממש לא עניין של חוסר כבוד להפך דה גיים תמיד אומר בראיונות שיש לו כבוד לג'ייזי ודווקא בגלל זה הוא מתגרה בו כי הוא רוצה להיות בביף עם אגדה זה אמור להחמיא לג'ייזי שזמר כמו דה גיים [לא שהוא זמר יותר טוב ממנו אבל הוא זמר גדול] כל כך רוצה להיות איתו ב"ביף" כדי למכור עוד קצת דיסקים ..
    בד"א זמרים שעוד לא התגלו מוצאים דיסים על זמרים מוכרים כדי להתפרסם כמו ליל איזי עם הדיסים שלו על גיים וספיידר לוק עם דיסים על סנופ..

עפתי לישון לילהטוב
    נערך לאחרונה על ידי Manera; 02-08-2009 בשעה 03:22.

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

אחי זה ממש לא עניין של חוסר כבוד להפך דה גיים תמיד אומר בראיונות שיש לו כבוד לג'ייזי ודווקא בגלל זה הוא מתגרה בו כי הוא רוצה להיות בביף עם אגדה זה אמור להחמיא לג'ייזי שזמר כמו דה גיים [לא שהוא זמר יותר טוב ממנו אבל הוא זמר גדול] כל כך רוצה להיות איתו ב"ביף" כדי למכור עוד קצת דיסקים ..
    בד"א זמרים שעוד לא התגלו מוצאים דיסים על זמרים מוכרים כדי להתפרסם כמו ליל איזי עם הדיסים שלו על גיים וספיידר לוק עם דיסים על סנופ..

עפתי לישון לילהטוב

צר לי לבשר לך אחי...אתה לא יודע מה זה ביף.
    ביף = סיכסוך בין שתי ראפרים.
    דיס-דיסריספקט = חוסר כבוד/זילזול

כל עוד דה גיים מוציא דיס על ג'יי זי, הוא ממש ממש לא מכבד אותו, וזה גם לא ממש אמור להחמיא לג'יי זי שראפר כמה רמות מתחתיו מוציא עליו דיס ומפגין נגדו חוסר כבוד.

ועוד דבר - אומרים ראפר ולא זמר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    29

יאללההההה ג'יי זי
    [-- XpLaNN --]

[-- קרדיט לי על הסוסההההה --]

באלבום החדש של ג'ייזי the blueprint 3 הוא לא ישפיל בשום דבר את דה גיים..
    ואני עדיין מעדיף את דה גיים דעה שלי מה אכפת לך???..
    ואתה אוהב את ג'יי רק בגלל השם ואני מנייאק אם לא אתה לא מכיר את כל השירים שלו רק כמה בודדים אז מה אני יגיד לך אתה לא מבין במוסיקה שחורה ואתה בטחח לא מבין כמוני אז כמו שאמרתי....

the game vs. jay-z
    הבנת את העיקרון לא??..

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

כל אחד והטעם שלו, לא כל כך מעניין אותי מה אתה שומע.
    איך אתה יכול להיות בטוח שאני שמעתי רק כמה שירים בודדים של ג'יי זי?
    איך אתה יכול להיות בטוח שאני שמעתי רק כמה שירים בודדים של דה גיים?
    שמעתי את כל האלבומים של ג'יי זי ושמעתי את כל האלבומים של דה גיים.
    אני אף פעם לא שולל ראפר או משוואה בין ראפרים שלא שמעתי.

אבל בכל זאת זה דיון, ואנחנו דנים על הביף שלהם.
    אם כל אחד אומר את דעתו ושותק...זה לא נקרא דיון.
    כל אחד צריך להבין למה השני בדעתו, לא?
    כל אחד צריך להבין מה הוא מוצא באותו ראפר, לא?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

התגובה הבאה שלי לא הולכת לזלזל בשום דעה כזאת או אחרת באחרים. רק להציג את הדעה האישית שלי שמוכללת בכמה עובדות.

קודם כל,
    ציטוט נכתב במקור על ידי Konilemel צפיה בהודעה
    דה גיים גרוע רצח.. כל השירים שלו ביחד לא מגיעים לרמה של אלבום אחד של ג'יי זי..
    1+

דה גיים יוצא מטומטם מכל הסיפור הזה. הוא לא מגיע לרמה של ג'יי זי: לא מבחינת כישרון ולא מבחינת הצלחה ופופולאריות.
    האלבום RB של ג'יי זי אוכל את כל הקריירה של דה גיים. אלבום ענק שמראה את כל היכולות הטובות של ג'יי זי.
    גם למרות שג'יי זי הוא כבר לא אוי אוי אוי אי אפשר להתעלם מתחילת הקריירה שלו שמעידה על כמה שהוא ראפר טוב.
    http://www.youtube.com/watch?v=dJRB9BFx2w4 פלואו ענק, יכולות ליריקליות יותר טובות פי מליון: הוא פשוט קורע את גיים מכל בחינה כזאת או אחרת.

I'm So Wavy דיס כזה מצחיק... אם בכלל אפשר לקרוא לזה דיס.
    הביט פה לא מתאים ובתאכלס רק בסוף הוא מראה שהוא בכלל מנסה לרדת עליו.

ג'יי זי לא ברמה של להחזיר לדה גיים. הוא צריך להראות לגיים שהוא גרוע מדי כדי שהוא יחזיר לו בדיס.
    שמעתם את Supa Ugly שג'יי עשה על נאס? אם הוא היה מחזיר לגיים רק חלק מהדיס הזה הקריירה של דה גיים הייתה נמחקת.
    נערך לאחרונה על ידי NightWing; 02-08-2009 בשעה 13:51.

I live and die for Hip Hop
    This is Hip Hop for today
    I give props to Hip Hop so Hip Hop hooray... Ho...Hey...Ho

צר לי לבשר לך אחי...אתה לא יודע מה זה ביף.
    ביף = סיכסוך בין שתי ראפרים.
    דיס-דיסריספקט = חוסר כבוד/זילזול

כל עוד דה גיים מוציא דיס על ג'יי זי, הוא ממש ממש לא מכבד אותו, וזה גם לא ממש אמור להחמיא לג'יי זי שראפר כמה רמות מתחתיו מוציא עליו דיס ומפגין נגדו חוסר כבוד.

ועוד דבר - אומרים ראפר ולא זמר.
    תגיד אתה טמבל או שאתה עושה את עצמך?!?!?!? חלאס ללכת עם הראש בקיר כמעט כל הזמרים בביפ אחד עם השני אין לי כוח להתחיל לכתוב לך מי נגד מי ודה גיים סבבה יחסית לשאר, אתה יודע עם כמה זמרים 50 בביפ?! הכל זה סתם חארטה הצגה הם לא באמת בביפ כל אחד מבקש ראשות מהשני לעלות ליוטב סרטונים שהוא מקלל אותו בהם ואחרי זה השני יורד עליו בהופעה חיה הכל חארטה אתה לא מבין .? כולם עושים את זה בשביל לקדם את הקריירה שלהם וזה מקובל תפסיק כבר לזיין תשכל בדברים שאתה לא מבין בהם ... ואתם עושים מג'ייזי יותר ממה שהוא. בסדר אחלה ראפר אבל אתם מגזימים עלק כמה רמות מגיים , אם תלך לארה"ב ותשאל על ג'ייזי כולם יגידו לך שהוא סתם עוד זמר הוא לא מייצג כלום אבל דה גיים זמר שמייצג משהו הוא מזכיר לי הרבה זמרים מהאולדסקול

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

מה אכפת לי מה אנשים בארה"ב חושבים?

אתה ממש לא מבין מה אני אומר וכתוצאה מזה אתה עונה לי בתשובות דפוקות שלא קשורות למה שאני אומר.
    וזאת פעם אחרונה שאתה מקלל.

PraiSing The KinG האוואטר של Or8ParKer
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    1
    נקודות
    19

תגיד אתה טמבל או שאתה עושה את עצמך?!?!?!? חלאס ללכת עם הראש בקיר כמעט כל הזמרים בביפ אחד עם השני אין לי כוח להתחיל לכתוב לך מי נגד מי ודה גיים סבבה יחסית לשאר, אתה יודע עם כמה זמרים 50 בביפ?! הכל זה סתם חארטה הצגה הם לא באמת בביפ כל אחד מבקש ראשות מהשני לעלות ליוטב סרטונים שהוא מקלל אותו בהם ואחרי זה השני יורד עליו בהופעה חיה הכל חארטה אתה לא מבין .? כולם עושים את זה בשביל לקדם את הקריירה שלהם וזה מקובל תפסיק כבר לזיין תשכל בדברים שאתה לא מבין בהם ... ואתם עושים מג'ייזי יותר ממה שהוא. בסדר אחלה ראפר אבל אתם מגזימים עלק כמה רמות מגיים , אם תלך לארה"ב ותשאל על ג'ייזי כולם יגידו לך שהוא סתם עוד זמר הוא לא מייצג כלום אבל דה גיים זמר שמייצג משהו הוא מזכיר לי הרבה זמרים מהאולדסקול
    שמע אם ג'יי יתחיל לענות לא זה אומר שגיים כן מזיז לו וזה מה שהוא לא רוצה שיקרא,סתם לתת לו פרסום חינמי,ואפילו אתה אמרת שגיים עושה את זה בשביל פרסום קריירה אז למה שג'יי יגיב לו אה?!?!?
    זי יודע שגיים עושה את זה בשביל פרסום קריירה אז ג'יי חכם הוא לא מגיב לו,וגם גיים לא מזיז לו מזה הדיס המעפן הזה.
    אם גיים אומר לזי שהוא זקן אז הוא קוקסינל והמוזיקה שלו גם,מי שאומר שגיים יותר טוב מזי לא יודע על הוא מדבר.
    עזוב אלבומים אתה עקשן כמו פרד תראה תהופעות של זי ואז נדבר..

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

כולם עושים את זה בשביל לקדם את הקריירה שלהם?
    נכון, צודק, יש ראפרים שעושים את זה בשביל לקדם את הקריירה. אבל כולם? אתה באמת חושב שבשביל זה נועד הביף?
    ביף זה סיכסוך, אתה חושב שביגי או טופאק היו צריכים לקדם את הקיירה שלהם? הרי הם היו בטופ, כולם הכירו אותם. הם לא עשו את זה בשביל להתפרסם.
    אותו דבר ג'יי זי ונאס, אתה חושב שמישהו מהם היה צריך טיפת פירסום??

דה גיים הוא פשוט ילד מפגר שרוצה להיות כל הזמן בכותרות ולא משנה לו מה המחיר. לפני כמה שנים הוא אמר שהוא בחיים לא יהיה בביף נגד אגדות שהוא מכבד, ומזכיר את ג'יי באגדות. אחרי זה הוא יוצא נגד ג'יי זי??
    אני לא מבין בכלל במה דה גיים יותר טוב מג'יי...

ציטוט נכתב במקור על ידי Or8paRker צפיה בהודעה
    שמע אם ג'יי יתחיל לענות לא זה אומר שגיים כן מזיז לו וזה מה שהוא לא רוצה שיקרא,סתם לתת לו פרסום חינמי,ואפילו אתה אמרת שגיים עושה את זה בשביל פרסום קריירה אז למה שג'יי יגיב לו אה?!?!?
    זי יודע שגיים עושה את זה בשביל פרסום קריירה אז ג'יי חכם הוא לא מגיב לו,וגם גיים לא מזיז לו מזה הדיס המעפן הזה.
    אם גיים אומר לזי שהוא זקן אז הוא קוקסינל והמוזיקה שלו גם,מי שאומר שגיים יותר טוב מזי לא יודע על הוא מדבר.
    עזוב אלבומים אתה עקשן כמו פרד תראה תהופעות של זי ואז נדבר..
    בדיוק!!! את זה לא ידעתי איך להסביר.
    וג'יי אמר גם בראיון לפני כמה ימים שגיים סתם גרופי שרוצה להתפרסם על חשבונו. (אבל הוא לא שלל את האפשרות שיהיה Takeover 2 )

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect