|
|
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
כמובן שלא. אנצל הזדמנות זו כדי להתייחס לכפייה הדתית שבאה לידי ביטוי בארץ ישראל: מתנגד אני למצב בו יש חוקים, למשל סגירת חנויות ביום שבת אותם החדירו החרדים וישנם לא מעט אנשים שמתייחסים אליהם כקוד מורס, אשר מגבילים בעליל אזרחים חילוניים. מעוניין אני במצב בו בוחר האזרח הפשוט והעובד את יום החופש שלו, בין אם זה ביום שני, שלישי, רביעי או חמישי - או בין אם כלל לא מעוניין אדם זה ביום חופש וברצונו להכניס עוד קצת כסף לקופה. למה דווקא כאן, בארץ ישראל, המדינה צריכה להשאר מאחור מהבחינה הזו? למה נכנעו לרצונות החרדים אשר נמצאים כמעט בכל ציון דרך חשוב בחיי האדם החילוני? (נכנעו כמובן מבחינת חקיקת חוק, לא מבחינת ביצועו אם נייחס זאת לכלל עובדי המדינה)
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-08-2009 בשעה 14:25.
Siete
אני אומנם מדליק מחשב בשבת אבל בבית עושים קידוש
וגם לא מדליקים אש ואני מישתדל לישמור
והלויי ויכולתי ליותר![]()
כמובן שהתכוונתי למעסיק, אלא למי? בקרוב מאוד אתה או חבריך הקרובים עשויים למצוא את עצמכם (לא במקרה שלך אגב, אולי במקרה שלי) כאותם מעסיקים אשר פותחים את החנות בשבת כדי להרוויח עוד כסף - עלינו לחשוב רחוק ולאו דווקא לטווח הקרוב, בטח ובטח בדיון שמבוסס על עקרון; לרוב מי שפותח את החנויות ביום שבת הם רשתות מזון, כמו שופרסל או ביל"ו ושות', שמחזיקות בשירותי אבטחה די כבדים - בעלי מכולות יפחדו לקחת את הסיכון, שכן תמיד יש סיכוי שבו חבורת חרדים שמחזיקים באותו האופי של החרדים מבני ברק או ממאה שערים, "יקישו בדלת ביתם".
אותן רשתות מזון יודעות טוב מאוד שביום שבת יש להמון אזרחים זמן פנוי גבוה מהרגיל, התנועה יותר חלקה, מה שאומר שזה מקל על ההגעה למקומות כאלה ואחרים. אותם מעסיקים אשר פותחים את החנויות בשבת, סופגים את הקנסות פעם אחר פעם כי הם יודעים שבסופו של דבר הרווח של העסק יעשה את שלו - הקנס לא מעניין אותם כלל וכלל, הפרנסה שלהם היא כן. אנשים כאלה, אני למשל, מעריך מאוד.
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 03-08-2009 בשעה 15:04.