קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום אני צריך בבקשה קראק לפיפא 2005 בלי דיסק
    על ידי Yossi5423 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 19:36
  2. שלום אני חדש
    על ידי Luis Garcia בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:37
  3. שלום חדש אשמח לטובה קטנה,גלישה נעימה.
    על ידי aguda בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 23:35
  4. שלום אני חדש:)!
    על ידי ronf6 בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:58
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:01
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 61

שלום! - עמוד 4

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

סורי על הדאבל.
    נערך לאחרונה על ידי daniiielle; 03-08-2009 בשעה 16:19.
    "אין כמו האהבה שלך"

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

חח שיראל, אני שעה מסבירה פה את הטענות של הציבור הציוני דתי ואת עדיין חושבת שהן פונות לשירות לאומי מתוך אינטרס?
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שיראל
    לייקים
    2
    נקודות
    232
    משפט מחץ
    True love comes when you find yourself

ציטוט נכתב במקור על ידי daniiielle צפיה בהודעה
    חחח אני שעה מסבירה פה את הטענות של הציבור הציוני דתי ואת עדיין חושבת שהן פונות לשירות לאומי מתוך אינטרס?
    שמעי לכל אישה אסור להחזיק נשק באשר היא
    ואם יש מסגרת צבאית לדתיות ושוב יתאימו את אורח החיים שלהם אז למה הן לא מתגייסות?
    הכוונה שלי היא שהמדינה אומרת שחובה להתגייס ולדתיות עדיין יש זכות
    להגיד לך תאמת אם הייתי באמת דתיה גם אני הייתי הולכת לעשות שירות לאומי אבל לא בגלל הטענות האלה

משתמש מתחיל האוואטר של mortadmor123
    שם פרטי
    מור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חשיש זה כיף

מסכים עם דניאל.
    אז שונאים יהודים באירופה, זה אומר שצריך לגרש אותם משם כדי למנוע רציחת יהודים? לא.
    נשים יכולות לשרת בדיוק כמו גברים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

ציטוט נכתב במקור על ידי ღ שיראל :) ღ צפיה בהודעה
    שמעי לכל אישה אסור להחזיק נשק באשר היא
    ואם יש מסגרת צבאית לדתיות ושוב יתאימו את אורח החיים שלהם אז למה הן לא מתגייסות?
    הכוונה שלי היא שהמדינה אומרת שחובה להתגייס ולדתיות עדיין יש זכות
    להגיד לך תאמת אם הייתי באמת דתיה גם אני הייתי הולכת לעשות שירות לאומי אבל לא בגלל הטענות האלה
    למה לאישה אסור להחזיק נשק?
    איזה מסגרת צבאית יש לדתיות? עדיין יש בעיות הלכתיות, לכן הן לא מתגייסות.
    המדינה אומרת שחובה להתגייס כדי לתרום למדינה. אם הן תורמות למדינה אבל בצורה אחרת, מה הבעיה בזה? צורה שמתאימה לאורח חייהן.
    למה היית עושה שירות? בגלל שזה יותר קליל? הן עושות שירות לא בגלל שזה יותר קליל אלא בגלל שזה מה שהרבנים שלהן והקהילה הדתית מאפשרת להן.
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

ציטוט נכתב במקור על ידי mortadmor123 צפיה בהודעה
    מסכים עם דניאל.
    אז שונאים יהודים באירופה, זה אומר שצריך לגרש אותם משם כדי למנוע רציחת יהודים? לא.
    נשים יכולות לשרת בדיוק כמו גברים.
    אני מתרשמת מאוד מהגישה שלך
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שיראל
    לייקים
    2
    נקודות
    232
    משפט מחץ

למה לאישה אסור להחזיק נשק?
    איזה מסגרת צבאית יש לדתיות? עדיין יש בעיות הלכתיות, לכן הן לא מתגייסות.
    המדינה אומרת שחובה להתגייס כדי לתרום למדינה. אם הן תורמות למדינה אבל בצורה אחרת, מה הבעיה בזה? צורה שמתאימה לאורח חייהן.
    למה היית עושה שירות? בגלל שזה יותר קליל? הן עושות שירות לא בגלל שזה יותר קליל אלא בגלל שזה מה שהרבנים שלהן והקהילה הדתית מאפשרת להן.
    תגידי את שמה לב למה שאת כותבת? או שאת כותבת תדעות של הרב ושל הסבתא שלו? כי הם לא מעניינות אותי..
    את בעצמך כתבת שכתוב בתורה שאסור לאישה להחזיק נשק
    נאמר בתורה - לא יהיה כלי גבר על אישה, שאין לאישה לשאת כלי נשק עליה כי זהו דרכם של הגברים, בלי שום קשר לדת.
    מסגרת צבאית לדתיות "אלומה".
    שוב כמו שכתבו אני גם חושבת שצה"ל זאת מערכת אטומה, לא מעוניינת לפרט פה באינטרנט כי זה משהו אישי.
    אני לא אכנס איתך לזה מי מאפשר מה מאפשר כי החברה הדתית גם היא אטומה וסליחה שאני אומרת את זה אבל אתם חיים בבועה משלכם.
    ואת עומדת להתגייס בקרוב קודם כל שיהיה לך גיוס קל, מקווה שתביני או קצת תשני תדעה שלך שלכולנו יש אורח חיים ושגם אישה שהיא דתיה יכולה להקריב שנתיים מהחיים שלה.
    נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 08-08-2009 בשעה 20:01.

Ori
    אורח

בונה זה הדיון הכי ארוך שראיתי בצבא וגיוס...

בכל מקרה דעתי האישית היא:
    אין שום בעיה שבחורה תתגייס לשירות פעיל בצה"ל יש מפה ועד הודעה חדשה תפקידים שלא ידרשו ממך לשאת נשק או אפילו להתקרב לאחד, ככה שאת סוגיית כלי גבר וכל החרטא אפשר לפתור, עכשיו מצד שני כמו שכבר עלה פה יש את האפשרות של שירות לאומי (שבעניי לא באמת ממלא את המטרה אבל זאת בהחלט גם דרך אלטרנטיבית לתרום), שלצערי הרב הרבה משלביות מנצלות את הפירצה הזאת (שירות לאומי) כדי לחמוק משירות המדינה וזה חבל כי בסך הכל כולנו חיים במדינה אחת וכל אחד מחוייב לתרום את חלקו למאמץ הקולקטיבי של שמירה עליה ועל חוקייה.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 08-08-2009 בשעה 20:06.

קיצר מה סיבכתם את כל העניין גם ככה אלוהים לא קיים ואם הוא היה קיים לא הייתה שואה ואם אתם מאמינים בו אחרי שדפקו כדור לילדים בני 3-5 בגלל שהם יהודים ב-1946 אז תצעו מהבועה שלכם. ותאמיני לי שאת לא רוצה לספר לנכדים שלך שישראל הייתה אופוזיציה חולפת במאה ה-20 כי אנשים חשבו שצה"ל זה סתם דפקט אז במקום לזיין תשכל לכי תעשי משהו בחיים................. אני עצבני....

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שיראל
    לייקים
    2
    נקודות
    232
    משפט מחץ

5656581 ההודעה הזאת מכוונת אלי?

כן--

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

תגידי את שמה לב למה שאת כותבת? או שאת כותבת תדעות של הרב ושל הסבתא שלו? כי הם לא מעניינות אותי..
    את בעצמך כתבת שכתוב בתורה שאסור לאישה להחזיק נשק
    נאמר בתורה - לא יהיה כלי גבר על אישה, שאין לאישה לשאת כלי נשק עליה כי זהו דרכם של הגברים, בלי שום קשר לדת.
    מסגרת צבאית לדתיות "אלומה".
    שוב כמו שכתבו אני גם חושבת שצה"ל זאת מערכת אטומה, לא מעוניינת לפרט פה באינטרנט כי זה משהו אישי.
    אני לא אכנס איתך לזה מי מאפשר מה מאפשר כי החברה הדתית גם היא אטומה וסליחה שאני אומרת את זה אבל אתם חיים בבועה משלכם.
    ואת עומדת להתגייס בקרוב קודם כל שיהיה לך גיוס קל, מקווה שתביני או קצת תשני תדעה שלך שלכולנו יש אורח חיים ושגם אישה שהיא דתיה יכולה להקריב שנתיים מהחיים שלה.
    אני רשומה ל"אלומה", ואמנם ההשפעה שלה רבה אבל היא לא נותנת שום מסגרת דתית בצבא, חוץ מעלונים שהיא מפרסמת פעם בחודש.
    סבבה, אם את חושבת שצה"ל זאת מערכת אטומה, אני לא מתכוונת להתווכח איתך. זכותך.
    ושוב, אל תגידי "אתם" כי אני ממזמן לא משתייכת לחברה הדתית..ולא, אני לא מסכימה שהיא אטומה. החברה החרדית כן, אבל לא החברה הדתית.

תודה רבה(: ואישה דתית מקריבה שנה\שנתיים מהחיים שלה, אני לא מבינה איפה נוצר פה הרושם שלא.
    מי שלא עושה שירות לאומי או צבא- מחוקה בעיניי.
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שיראל
    לייקים
    2
    נקודות
    232
    משפט מחץ

5656581 -
    אם אני מאמינה באלוהים או לא זאת בחירה שלי.
    אין לך מה להיות עצבני אם היית קורא את כל ההודעות
    היה פה כבר ויכוח על זה ואני כתבתי שאני לא נגד ולמי שגם קרא את האשכול הזה כן, גם כתבתי שאני לא הולכת להתגייס וזה לא כי אני לא רוצה אני פשוט יודעת שיש מצב שלא יגייסו אותי, אני בכיף יתגייס ויתרום למרות מה שאני חושבת..
    הוויכוח פה זה על שלחברה הדתית יש בחירה בין צה"ל לשירות לאומי
    ואם אתם חושבים שאני מתבייכנת כי גם אני רוצה אז אתם טועים בגדול, אם זה שירות חובה אז זה חובה לכולם! בלי תירוצים עלובים של דת ואורח חיים

דניאל -
    עזבי ככה גדלת, ככה חינכו אותך, זה מה שהכניסו לך לראש הרב והרבנית וזה פשוט חסר טעם לשחזר הכל מהתחלה
    ואני באמת לא מבינה למה בכלל נכנסו להתווכח על נושא כזה סה"כ כתבתי לך -
    חחח עלוב שאת כותבת שאם היא דתייה אז זה בסדר גמור,
    אבל בגלל שהיא לא אז "מי שואל אותה".
    אני לא חושבת שיש הבדל בין מישהי דתיה לבין מישהי שהיא לא,
    אף אחת לא רגילה להתקלח עם עוד איזה 30 בנות וכל שאר הדברים שעושים בצבא.
    ואל תשימי שוב דגש על המקלחת יש המשך למשפט.
    שתי ציטוטים שלך -
    "זה שאת רוצה לקחת זכויות שלא מגיעות לך בכלל (שירות לאומי) זאת חוצפה."
    "מי שלא עושה שירות לאומי או צבא- מחוקה בעייני."
    זה מגעיל שזה מה שכתבת בלי לדעת על פותחת האשכול כלום
    וגם לאישה שהיא לא דתיה ויש לה בעיה כזאת או אחרת האופציה הזאת צריכה להיות פתוחה בפנייה
    ואם בנאדם לא עושה שירות לאומי או צבא הוא מחוק בעינייך בלי לדעת למה, זאת בעיה שלך את זאת שצריכה לחיות עם זה, אז זאת זכותך.

ואת לא דתיה אבל את מכניסה את עצמך לפרוייקטים של דתים, אז מה את רוצה איזה זכות לך יש להיכנס לשם ו"להקל" על עצמך
    ואני לא צריכה תשובה כי אני יודעת תתשובה אבל תשימי לב גם לדברים שאת עושה וזה לא רק עלונים זה הרבה יותר מיזה לפי מה שקראתי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תגידי לאסף שאני הומו!

5656581 -
    אם אני מאמינה באלוהים או לא זאת בחירה שלי.
    אין לך מה להיות עצבני אם היית קורא את כל ההודעות
    היה פה כבר ויכוח על זה ואני כתבתי שאני לא נגד ולמי שגם קרא את האשכול הזה כן, גם כתבתי שאני לא הולכת להתגייס וזה לא כי אני לא רוצה אני פשוט יודעת שיש מצב שלא יגייסו אותי, אני בכיף יתגייס ויתרום למרות מה שאני חושבת..
    הוויכוח פה זה על שלחברה הדתית יש בחירה בין צה"ל לשירות לאומי
    ואם אתם חושבים שאני מתבייכנת כי גם אני רוצה אז אתם טועים בגדול, אם זה שירות חובה אז זה חובה לכולם! בלי תירוצים עלובים של דת ואורח חיים

דניאל -
    עזבי ככה גדלת, ככה חינכו אותך, זה מה שהכניסו לך לראש הרב והרבנית וזה פשוט חסר טעם לשחזר הכל מהתחלה
    ואני באמת לא מבינה למה בכלל נכנסו להתווכח על נושא כזה סה"כ כתבתי לך -

ואל תשימי שוב דגש על המקלחת יש המשך למשפט.
    שתי ציטוטים שלך -
    "זה שאת רוצה לקחת זכויות שלא מגיעות לך בכלל (שירות לאומי) זאת חוצפה."
    "מי שלא עושה שירות לאומי או צבא- מחוקה בעייני."
    זה מגעיל שזה מה שכתבת בלי לדעת על פותחת האשכול כלום
    וגם לאישה שהיא לא דתיה ויש לה בעיה כזאת או אחרת האופציה הזאת צריכה להיות פתוחה בפנייה
    ואם בנאדם לא עושה שירות לאומי או צבא הוא מחוק בעינייך בלי לדעת למה, זאת בעיה שלך את זאת שצריכה לחיות עם זה, אז זאת זכותך.

ואת לא דתיה אבל את מכניסה את עצמך לפרוייקטים של דתים, אז מה את רוצה איזה זכות לך יש להיכנס לשם ו"להקל" על עצמך
    ואני לא צריכה תשובה כי אני יודעת תתשובה אבל תשימי לב גם לדברים שאת עושה וזה לא רק עלונים זה הרבה יותר מיזה לפי מה שקראתי.
    את המשפט השני לא כתבתי על כותבת השאכול כי היא כתבה במפורש שאם זה לא צבא אז זה שירות לאומי. הבעתי את דעתי בעניין וזה הכל.
    שוב אני אומרת, אנשים שלא שירתו את המדינה כי לא בזין שלהם לשרת את המדינה- מחוקים בעיני. לא אנשים עם בעיות בריאותיות ונפשיות. כבר אמרתי את זה ואני מרגישה שאני חוזרת על עצמי שוב ושוב ושוב...

וכאן את כבר נכנסת לעניינים שאין לך מושג לגביהם, אבל רק כדי לענות לך- היציאה שלי מהדת קרתה הרבה הרבה הרבהההההה אחרי ההרשמה שלי לאלומה. בואי נגיד שכשנרשמתי עוד הייתי "דוסית".

אלומה היא הרבה יותר מעלונים ל-פ-נ-י השירות הצבאי. בשירות עצמו היא לא נותנת שום חממה.
    "אין כמו האהבה שלך"

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שיראל
    לייקים
    2
    נקודות
    232
    משפט מחץ

Question

את המשפט השני לא כתבתי על כותבת השאכול כי היא כתבה במפורש שאם זה לא צבא אז זה שירות לאומי. הבעתי את דעתי בעניין וזה הכל.
    שוב אני אומרת, אנשים שלא שירתו את המדינה כי לא בזין שלהם לשרת את המדינה- מחוקים בעיני. לא אנשים עם בעיות בריאותיות ונפשיות. כבר אמרתי את זה ואני מרגישה שאני חוזרת על עצמי שוב ושוב ושוב...

וכאן את כבר נכנסת לעניינים שאין לך מושג לגביהם, אבל רק כדי לענות לך- היציאה שלי מהדת קרתה הרבה הרבה הרבהההההה אחרי ההרשמה שלי לאלומה. בואי נגיד שכשנרשמתי עוד הייתי "דוסית".

אלומה היא הרבה יותר מעלונים ל-פ-נ-י השירות הצבאי. בשירות עצמו היא לא נותנת שום חממה.
    אני יודעת שהמשפט השני לא מכוון לפותחת האשכול אלא לחברה הדתית, את מבינה דברים איך שאת רוצה, תשימי לב איך שפטת אותה בלי לדעת אליה כלום, מהתחלה זאת הייתה הכוונה שלי שפניתי אליך ולכל מי ששפט אותה.
    שכל אחד יבין מהדיון הזה מה שבא לו כי אתם כל הזמן מכניסים נושא אחר אלוהים, שואה, תורה חחח ואני מדברת על אי שיוויון ואני לא מתכיינת.
    ואני ממש לא נכנסת לעניינים שאין לי מושג לגביהם אם תקריאי תהודעות שלך את תשימי לב שעוד לפני שכתבת את ההודעה הנ"ל שמצוטטת, כתבת תתשובה בחלקים. (אם את רוצה אני גם יראה לך את זה)
    נכנסת לפרוייקט הזה עוד שהיית בחברה הדתית וכמו שכתבת את מזמן לא משוייכת לחברה הדתית, אם היה אכפת לך הייתי מודיעה ומשנה תמסלול שלך.
    נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 09-08-2009 בשעה 22:11.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,312 | הודעות: 8,202,905 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect