המטריקס מראה כמה בני אדם מגבילים את עצמם
תחשבו כמה אתם מגבילים את עצמכם (ע"ע דת) וכמה אתם תלויים בדברים שהם לא באמת חשובים
אם נגיד אנחנו כן חיים בעולם ששום דבר לא אמיתי בו ושום דבר לא באמת קיים, אז מה כן משנה? מה כן קובע?
המטריקס מראה כמה בני אדם מגבילים את עצמם
תחשבו כמה אתם מגבילים את עצמכם (ע"ע דת) וכמה אתם תלויים בדברים שהם לא באמת חשובים
אם נגיד אנחנו כן חיים בעולם ששום דבר לא אמיתי בו ושום דבר לא באמת קיים, אז מה כן משנה? מה כן קובע?
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 03-08-2009 בשעה 13:31.
|
|
יש תאוריה שאלברט אנשטיין המציא שהיא אומרת שאין עבר הווה ועתיד, הכל קורה באותו זמן.. נגיד במקום הזמן ככה-
שנייה שנייה שנייה שנייה שנייה
אז הוא ככה
שנייה
שנייה
שנייה
שנייה
וה"זמן" זה בעצם כמה לוקח למוח לקלוט את מה שקורה.. זה גם מסביר יותר טוב את הזיכרון וכו'
חברה אין לכם שום טעם לדון בזה
גם מדענים לא מבינים את ה"זמן" זה יותר מידי מסובך שהמוח האנושי לא יכול לקלוט
המוח האנושי לא יכול לקלוט שום דבר שהוא אין סופי כמו הזמן\חלל
בגלל זה מחשיבים רק את העתיד לאין סופי שהוא אף פעם לא נגמר. למרות שצריך להחשיב את העבר גם לאין סופי כי כל הזמן היה פה משהו(ריק וכו') גם שלא נוצר העולם היה פה איזה מרחב אין סופי כל הזמן הוא היה ולא משנה כמה תנסה להבין אף אחד לא יכול לקלוט דבר כזה גם מדענים,פיזיקלים וכו'
לא יכול להבין את זה
אין טעם לדבר על זה גם איינשטין היה לו את התאוריה ההיא לגבי שאי אפשר לקלוט את הזמן ושהוא אותו הדבר וכל זה(לא זוכר בדיוק) אין טעם לדון בזה הדבר היחיד שיצא לכם מזה זה סיבוך,כאב ראש ואולי גם תתחרפנו מזה
עדיף עצור את זה פה כי גם כל מה שכולם(גם אני) זה בקושי חצי 1% ממידע שיודעים על הזמן אז אף אחד לא באמת ירחב מידע לאחר על זה
קודם כל לא היה מפץ גדול אבל עזוב את זה עכשיו
נגיד והיה והמפץ היה לפני 3 שנה
והחיידק\נק'(מה שגרם לפיצוץ) נוצא לפני 4 שנים בדיוק, אז מה היה לפני 5 שנים ומעלה? כלום. אז איפה החיידק נוצר אם לא היה כלום אפילו לא מרחב הכי קטן? אם לא היה מרחב אז איפה החיידק נוצר? אז הוא לא נוצר לפני מה שאתה אומר
אבל מה שנכון תמיד היה פה מרחב אין סופי של ריק בלי הכימיקל הכי קטן
לא היה פה כלום ומתי המרחב הזה התחיל? תנסה לחשוב שכל הזמן היה פה המחרב ותנסה להגיע לנקודת ההתחלה שלו
זה לא אפשרי כי בן אדם לא יכול לקלוט משהו אין סופי. כי בן אדם מנסה תמיד למצוא את נקודת ההתחלה, אבל ב"אין סופי" אין דבר כזה נקודת התחלה או סיום בגלל זה בן אדם לא יכול להבין את זה
פעם חשבו שהיקום תמיד היה קיים ותמיד יהיה...
אבל היקום מתרחב.
מה שאומר שפעם הוא היה קטן...
מכאן המפץ הגדול,
לסוף היקום יש הרבה תאוריות.
מה שרוב המדענים מאמינים זה שלאט לאט היקום יתרחב יותר ויותר, גלקסיות יתרחקו אחת מהשנייה אחר כך מערכות שמש ולבסוף הכוכבים בתוך המערכות שמש, בסופו של דבר הכוכבים עצמם יתפשטו ויפסיקו להיות כוכבים (הם פשוט יתפשטו בכלל החלל)
יש גם עוד תיאוריה שקוראים לה שאני לא זוכר איך קוראים לה...
שטוענת שהיקום יתפשט עד לנקודה מסוימת ואז הוא יתחיל להצטמק, בסופו של דבר היקום יהיה קטן כל כך שיהיה עוד מפץ גדול.
ואז באמת היקום אינסופי כי זו מחזוריות...
נ.ב
מה שגרם למפץ הגדול זה כוחות פיזקליים לא חיידק ולא כלום...
לחופש יש תאריך:
23.10.15
תיסבכתה לי את הנשמה בקיצור
כן אז אם העולם היה פעם קטן יותר אז מה היה מסביבו? נגיד היקום2 דונם(סתם נגיד) אז מה יש מסביב? חייב להיות עוד שטח מסביב
תחשוב על זה
חח אם אתה חושב שזה מסובך תנסה להבין את זה
זה גם מוכיח שמסע בזמן לא אפשרי
אם נגיד אתה חוזר בזמן והורג את אחד מהאבות שלך אתה גם לא תיהיה קיים ואם לא תיהיה קיים אתה לא יכול להרוג את האבות שלך ואם לא תוכל להרוג את האבות שלך אין שום סיבה שלא נולדת ואם נולדת אז אתה הולך להרוג את האבות שלך אבל אז אתה לא תיהיה קיים בשביל לעשות את זה
תנסו להבין את המעגל פה
שכחתי איך קוראים לסיבוך הזה אבל יש לו שם מוזר
וזה גם מראה שהדבר הכי קטן בנושא של ה"זמן" הוא לא אפשרי להבין אותו
------------------------
וrocknroll22 חח תודה
נערך לאחרונה על ידי benes124; 03-08-2009 בשעה 17:42.
מה אתה בסדר?כן אז אם העולם היה פעם קטן יותר אז מה היה מסביבו? נגיד היקום2 דונם(סתם נגיד) אז מה יש מסביב? חייב להיות עוד שטח מסביב
תחשוב על זה
זה תיאורית המפץ הגדול אני לא מפליץ דברים...
אני לא בדיוק יודע מה התיאוריה גורסת על הנושא אבל אני חושב שהיה "ריק" (וריק אמיתי לא כל החרא הזה של "חומר אפל")
קוראים לזה פרדוקס הסבא.
אם זה קיים אז, את חי כי לא הרגת את האבות שלך.
תחשוב שיש אנשים שלא קיימים כי זה מה שהם עשו (במידה וזה קיים).
ואם כבר הגעת לזה.
תדמיין לעצמך שהאנושות הגיע למצב כ"כ מתקדם שהם יכולים לחזור בזמן.
למה הם לא חוזרים בזמן להווה וכו'?
(יש לי דעה לגבי זה גם, אבל אני רוצה שיהיה לכם חומר למחשבה :])
אלכס יש לך תסמונת של פרדוקס הרוסים
בדרכ מתאפיין בניסיונות כושלים לקרוא עיתון הפוך ולדבר עם פסלים
נערך לאחרונה על ידי eaxs; 03-08-2009 בשעה 18:16.
Savage 2
לדעתי זמן הוא ההגדרה האנושית לרצף החיים.. החיים הרי מתהווים בצורת וקטור.. בכיוון אחד ובמהירות מסוימת.
המהירות והכיוון הם הזמן.. אחורה בוקטור זה עבר קדימה עתיד.. ונקודה מסוימת בה אתה נמצא היא ההווה.
לא ניתן לשנות את העבודה שדברים קורים בכיוון אחד.. עובדה אין אנשים שנהיים צעירים יותר או בצורה יותר רחבה דברים קורים רק בצורה אחת לכן יש דברים שהם "בילתי הפיכים" לו הם היו הפיכים המושג זמן היה מאבד משמעות.