נכתב במקור על ידי Ori כל מה שנופל לי לידיים, לא זוכר שמות קראתי מעל ל 50 ספרים בנושא.. תחפש יש ערימות של מקורות מידע... חח סבבה אני יחפש אבל אין אף פעם לא מוצא מה שאני מחפש חחח יש לך המלצות?
נכתב במקור על ידי benes124 חח סבבה אני יחפש אבל אין אף פעם לא מוצא מה שאני מחפש חחח יש לך המלצות? סיפרייה חחח וואלה לא זוכר שמות של ספרים... תנסה מאמרים וכל מיני שטויות חוץ מזה אני לא יודע מה להגיד לך...
מוזר מאוד
הובלות בחיפה
נכתב במקור על ידי SFY מוזר מאוד איך התגובה הזאת תורמת לדיון? בכל מקרה נו יאללה התחיל לשעמם לי בואו נחיה את הדיון שוב
נכתב במקור על ידי Ori איך התגובה הזאת תורמת לדיון? בכל מקרה נו יאללה התחיל לשעמם לי בואו נחיה את הדיון שוב חח בכיף תגידו מדובר משהו על הזמן בתנ"ך?
נכתב במקור על ידי benes124 חח בכיף תגידו מדובר משהו על הזמן בתנ"ך? לא שאני נתקלתי במקרה כזה.. למה? יש תמיד התייחסויות לתקופות שאפשר לפרש כיחס לזמן אבל לא ניראה לי יש פירוש ישיר של זמן שם...
נכתב במקור על ידי Ori לא שאני נתקלתי במקרה כזה.. למה? יש תמיד התייחסויות לתקופות שאפשר לפרש כיחס לזמן אבל לא ניראה לי יש פירוש ישיר של זמן שם... סתם חשבתי שאם יש זה יפתח את הדיון חח וד"א הזמן זה לא משהו שתמיד היה קיים זה משהו שהומצא ע"י האדם בשביל לתאם זמנים ושיהיה סדר
נכתב במקור על ידי benes124 סתם חשבתי שאם יש זה יפתח את הדיון חח וד"א הזמן זה לא משהו שתמיד היה קיים זה משהו שהומצא ע"י האדם בשביל לתאם זמנים ושיהיה סדר לא בדיוק זה מושג שבא לעשות סדר לסידרה של אירועים אקראיים על פני המרחב..
נכתב במקור על ידי Ori לא בדיוק זה מושג שבא לעשות סדר לסידרה של אירועים אקראיים על פני המרחב.. נו אותו הדבר אולי נפתח את הנושא יותר לכיון של החלל וכו' רוצים?
אתה יכול לפתח את הדיון לאן שבא לך...
חוקי הפורום