Sorry Your not a Winner של Enter Shakiri..
אני פשוט אוהב רק את השיר הזה שלהם חח
Sorry Your not a Winner של Enter Shakiri..
אני פשוט אוהב רק את השיר הזה שלהם חח
|
|
chris dautghery
איך שלא רושמים, לפי דעתי...
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני חושב שיהיה אפשר לדון בזה הרבה,אבל לפי דעתי גם דיפ פרפל עם SMOKE...
אני מתכוון מבחינת הקהל הרחב,רק השיר הזה שלהם נחשב ללהיט ענק(נגיד בקנה מידה של אנטר סנדמן אם מדברים על מטאליקה)
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
^
ההבדל הוא שלדיפ פרפל יש עוד מיליון שירים טובים וזה שאנשים מכירים רק את סמוק און דה ווטר לא אומר שהם להקה של שיר אחד ו
כל רוקר שמכבד את עצמו שמע לפחות 3 שירים שלהם מרוב שהם נחשבים להקה טובה
נערך לאחרונה על ידי Poseidon; 04-08-2009 בשעה 00:19.
אני שמעתי 5 אז אני רגועסתם
כן אבל נגיד גם ללהקות של שיר אחד כביכול,אני מניח שיש עוד שירים טובים שפשוט לא מוכרים ולא יצאו כסינגל...
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
תגיד FreT מי היו חמש הלהקות במקום הראשון??
Foo Fighters - The Pretender
^^ מבחינת להיט כאילו וואי איזה שיר יפה או מבחינת סינגל?
האמת חבבתי רק את דה פרטנדרכל שאר השירים שלהם סתם משעממים
אבל יש להם קליפים ממש מצחיקים![]()
תגיד לי אתה מטומטם?
דיפ פרפל אחד המוכרים בהרבה אבל הרבה מאוד מהשירים שלהם...
Child in Time
Hush
Speed King
HighWay Star
Woman FroM Tokyo
זה כולם שירים מאוד מפורסמים של דיפ פרפל...
לנושא:
Dire Straits-
הם הוציאו את Sultan Of Swing וגם את Brothers in Arms שהם שני שירים מצוינים וענקיים!
אבל זהו, רק אלה טובים\מפורסמים
קרדיט ל-Deadly על החתימה למעלה
לשעבר RedBox