בקיצור עם כל הוויכוחים כאן.. הכי הגיוני להגיד זה ככה.. אלוהים קיים.. רבנים וכל אלה זה שטויות במיץ..
מה שאלוהים ציפה מאיתנו זה שנהיה בני אדם.. ולא נגדל זקן נלבש שחור ונשים כיפה בקיצור.. זה מה שנהפך ונהיה.. תקנו אותי אם אני טועה..
בקיצור עם כל הוויכוחים כאן.. הכי הגיוני להגיד זה ככה.. אלוהים קיים.. רבנים וכל אלה זה שטויות במיץ..
מה שאלוהים ציפה מאיתנו זה שנהיה בני אדם.. ולא נגדל זקן נלבש שחור ונשים כיפה בקיצור.. זה מה שנהפך ונהיה.. תקנו אותי אם אני טועה..
קרדיט ל- micmic התותח =]
מי שאוכל בשבת שבע בשבת
sahar omaisy aka matancohn(nick) style
|
|
הרב אמנון יצחק באמת דומה לקוף כבר..מזה הצמות האלה באמא שלי הוא נהיה דמות מworld of warcraft
היה נחמד לשמוע את ה 3 דק' הראשונות ולהיווכח עד כמה הרב אמנון יצחק לא שווה יריקה ובטח שלא התייחסות לדברים המזלזלים שלו חחחחחחחחח
למרות שתמיד מבדר לראות אותו..
למי שחושב שהאבולוציה היא סוג של אלטרנטיבה לאלוהים...היא לא..
וגם אם היא תוכח כלא נכונה..עדיין אני יעדיף להאמין שאל הספגטי ברא את העולם
עריכה:
עכשיו מתוך שיעמום ראיתי את כל ההרצאה !
אני שמח שיש מי שמאזן את העולם ויוצר עוד אנשים טיפשים
תמיד אמרתי לעצמי מה היה קורה אם כולם היו ידענים וחכמים בעולם..
לא היה אף אחד שהיה מסכים לנקות את החתולות הדרוסות מהכביש
נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 07-08-2009 בשעה 12:24.
כבוד זה דבר שמרוויחים...לי בתור אתאיסט הוא יתן כבוד? אני בספק רב..
הוא ישפיל וימחץ אותי מול כל הקהל שלו
עד לפני כמה זמן הייתי מאמין באמונה עיוורת שומר חלקי...
אבל חלאס נשבר הזין בשביל מי אני עושה תשטויות האלה בשביל מי?
וואלה כל החגים האלה זה אחלה דבר להיפגש כל המשפחה ותו לא.
כיפור? למה אני צריך לצום למה? מה עשיתי מה אני אשם?
אם אני צם בכיפור זה רק בשביל לתת כבוד להורים שלי ולא לצאת מגעיל.
דרך ארץ קדמה לתורה, בנס אתה מדבר כלכך הרבה שטויות מזה למה כל ההפליות האלה
זה מעצבן ומרגיז אתה חושב שאתה יודע הכל! אתה הכי חכם פה, כל איש באמונתו יחייה.
זאת אומרת שכמה שאתה חושב שאתה צודק מנגד גם אני חושב שאני צודק.
אבולוציה? נשמע הגיוני לאללה אומר לכם תאכלס... האדם נברא מה'..? איזה הוכחות יש לי...
שוב למה להאמין על עיוור? תשמע לכל דבר אפשר למצוא הסבר רבנים יכולים להמציא 200 אלף הסברים להכל
אבל תאכלס גם חילוניים ולא מאמיינים ב ה' יכולים להביא 200 אלף סיבות למה לא להאמין ולמה זה לא נכון
וזה כבר עובר כל גבול, תפסיקו לחיות בשקר תחיו תהנו תעשו מה שבאלכם תפסיקו להסתמך על משו ש"אולי" קיים... רבאק קצת מחשבה.
תגידו לי על מה אתם מדברים??? מה עם המצלמות? הHD כל האייכויות הגבוהות הללו... לכו תדעו נוצרנו מחייזרים ? כי אנחנו בעצמנו אחרי מיליוני שנים מצליחים לפתח תחליפים לבעיות בעיניים, לעיניים, ועושים מצלמות שמצלמות באייכויות כלכך גבוהות? אז תפעילו מחשבה.בזמנו של דארווין היו הרבה קושיות על האבולוציה. ככל שהמדע מתפתח יש יותר ויותר הוכחות. העין מאוד מורכבת אבל זה לא אומר שהיא לא יכולה להיווצר בדרך אבולוציונית.
נערך לאחרונה על ידי -Eliezer-; 07-08-2009 בשעה 18:20.
כדאי לכולם פה להרגע אם הקללות או שתקבלו באן אחד אחד
שמרו על דיון נורמאלי
איזה קללות? קיללתי אותך? אמרתי שנשבר לי הזין (לי) אם יש בעיה גם עם זה (ממש מוזר) תגיד לי ואני יצנזר.