מחשב טוב מאוד !
|
|
מפרט סבבה.. תראה אם אתה יכול להחליף את הספק באמת וזיכרונות ל4G ומהירים יותר לפחות 1066Mhz..
חוץ מזה אחלה אוברקלוקר הE8400.. קירור סביר אבל אני ממליץ ביתר אוברקלוק איתו
We Need DTP
בקיצור
אז ככה זה המפרט, אני צריך יעוץ מה יותר עדיף ספק כוח יותר טוב או מארז...
מעבד
Core 2 Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache s775 1333Mhz
מאווררים וגופי אוויר
Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Fan For s775
לוח אם
Gigabyte GA-EP43-UD3L (775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E
זיכרונות
Kingston ValueRam 2GB DDR II 800 X2
כרטיס מסך
Sapphire Radeon HD 4870 512MB GDDR5
צורב
Samsung SH-S223B DVD+RW x22 Black Sata
מקום
Samsung Spinpoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata II
1
מארז
rmaltake SopranoRS 101 Middle Tower Series Black Case With Window No PSU VG7000BWS
ספק
Chieftc 550W PSU 12cm fan, 24pin, Active PFC, Retail
2
מארז
Thermaltake V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU)
ספק
550W Real, 12cm Fan (24pin golden tiger
אני כבר קניתי את המפרט עם 1
אני שואל אם כדי לי להחליף ל-2 שזה מארז יותר מושקע וספק פחות איכותי...
אביב מה יש לך מהגולדן טייגר זה הספק הכי חאארה שיש הוא האמא של הגנריים
אני אומר שאפילו אין להם אתר
מה שיש לך הוא נחמד לבנתיים ואים אתה רוצה להחליף אז תחליף לSEASONIC
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
כמה המארזים עולים...
אולי בסכום אפשר להשיג יותר טוב.
נ.ב
הנה האתר של golden tiger;
http://www.dggdpower.com/en/index.asp
האמא של הסינים...
מארז סבבה
וספק זה אחלה http://skypc.co.il/pl_product~SS-550HT~24~0.htm
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
ספק.
יפגע ברכיבים יותר מתח לא יציב מאשר טיפה חום (כל עוד זה לא יותר מדי, אם זה מספיק לתקיעות פשוט תפנה לKSP ותתלונן כי זה לא אמור להיות ככה.)
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לגבי המארז לא יתחממו לך החלקים זה מארז נחמד מאוד רק צריך לדאוג למאווררים כי יש בו רק אחורי אם אני לא טועה, הרכבתי אותו כבר לקרוב משפחה שלי עם כרטיס 4850 ולא חום ולא נעלים זרימה טובה יש במארז רק תידאג לסידור כבלים הכי טוב שיש כי זה בדיוק מה שדופק במארז הזה את הסירקולציה והיא מאוד עדינה אז קח בחשבון את העניין.
לגבי המפרט הוא "טוב" לא "מטורף" כמו שבא לך להגדיר אותו כי בטווח המחיר שלך אתה יכול להשיג רק מחשב "טוב".
לגבי הספק שלך הייתי הולך לעשות איזה יומית בשביל להשיג ספק טוב יותר כי אף אחד מהספקים שהבאת לא הייתי מוכן לשים במחשב שלי אז בטוח שלא הייתי ממליץ לך לעשות זאת, אבל אם אתה ממש לא יכול מה ששמת עדיף על מה שהיה קודם ה GOLDEN TIGER.
בסה"כ מחשב נחמד למרות שאני ממש כועס עליך אביב נתנו לך מפרט הרבה יותר טוב של AMD עם מארז מעולה ושלא נדבר על ספק כוח לפנים ומה קנית? את המפרט הפחות מומלץ שיש! מה הרעיון?! מה נראה לך שאנחנו סתם כאן?! בקיצור, כבר קנית ותהנה אבל בפעם הבאה כשאתה מתייעץ אם מציעים לך משהו ואתה רואה שישנה הסכמה כוללת ושהיא כוללת אותי במקרה הזה (הניסיון והידע של מספיק שנים בתחום) אז תלך על מה שמוסכם ולא על מה שמישהו שלא קשור למחשבים מציע לך כי אין לו מושג מה הוא אומר!
ותחשוב על זה לפעם הבאה!
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!