לא צריך להיות אומן בשביל להבין שלך יש ביטחון עצמי,אז אתה לא ממש יכול להזדהות עם אותם בחורים ביישנים וחסרי הערכה עצמי וביטחון עצמי.
הם חושבים שהם לא נראים משהו ויש מלא אחרים שנראים פי 10 עליהם,ככה שאם בחורה תתחיל איתם,זה מתוך ברירת מחדל ולא כי הבחורה רוצה אותם באמת (מה שממש לא נכון)...
בכל מקרה לדעתי אחלה מדריך אולי יתן למישהו פה את הפוש האחרון..
עוד טיפ קטן,כדאי להיות בולט גם מבחינת מראה חיצוני,איזה כובע או שרשרת או חולצה או ממש כל דבר (אפילו שרירים או קעקוע אם תרצו ) ,זה נותן 3 דברים חיוביים מאוד:
1.אתה בולט,שונה ומיוחד משאר האנשים ,אתה לא כמו כל הגברים (המונח "כל הגברים הם אותו דבר" כבר לא חל עליך).
2.נותן לך ביטחון עצמי,אתה מרגיש טוב עם עצמך בקשר למראה החדש ואתה מרגיש שאתה שווה יותר ואתה יכול להתחיל עם מישהי,יותר בחורות מסתכלות עליך וכ'ו..
3.נושא טוב לשיחה(לשים עליך כובע ולבוא למישהי עם כובע "את יודעת,אני ממש לא מבין אנשים שיש להם כובע,מה זה נותן בכלל ? לדעתי זה טיפשי לשים כובע" ...במחשבה שניה זה יכול לעבוד גם אם אין לה כובע

)
היא יכולה לשאול אותך על המראה החיצוני,מאיפה יש לך אותו ולמה,נותן לך גם מצב מעולה לעקוץ אותה (הכובע הזה זה סימן לכמה שאני תותח,היי,אני לא רואה שיש לך כובע...מעניין מה זה אומר).
יאללה סיום חפירה תיהנו חלאות קטנות