נכתב במקור על ידי mm roy god dog לא!!!!! את דודה שלך! תגיד הרביצו לך הרבה שהיית קטן ?
לילה טוב =]
קרדיט לdevotion על הסוסה למעלה!
נכתב במקור על ידי mcy לילה טוב =] תחנק יבן של זונה
נכתב במקור על ידי mm roy god dog לא אבל הוא הוריד את אמא שלך כידי שאני יזיין אותה תגיד אחי מה הכותבת שלך עכשיו אני בא עם פרסי לזיין לאמא שלך תתחת..
אני גר בזכרון אתה רוצה בוא לטיילת עכשיו ניראה אותך גבר
נכתב במקור על ידי mm roy god dog תחנק יבן של זונה תגיד אתה חי בסרט ? אתה אשכרה חושב שאתה עבריין אה ? דרך אגב אני לא ידבר עליה אני לא פדופיל . היא ילדה קטנה . ניראה לי אתה רוצה לאנוס אותה .
נכתב במקור על ידי lir the king תגיד אתה חי בסרט ? אתה אשכרה חושב שאתה עבריין אה ? דרך אגב אני לא ידבר עליה אני לא פדופיל . היא ילדה קטנה . ניראה לי אתה רוצה לאנוס אותה . נראה לי שהוא זאת קארינה.. הילד מדבר איתי במחשב בבית ואומר לי לבוא לטיילת.. תגיד יא בן של זונה אולי תבוא לרמלה.. יש לי פה כבר קבר מוכן
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוא לטיללת באנה יבן שרמוטה אין לכם שם ים איזה טיילת יקוקסינל
נכתב במקור על ידי lir the king תגיד אתה חי בסרט ? אתה אשכרה חושב שאתה עבריין אה ? דרך אגב אני לא ידבר עליה אני לא פדופיל . היא ילדה קטנה . ניראה לי אתה רוצה לאנוס אותה . יבן זונה אני לא רוצה לאנוס אותה אני בכלל לא גר באשדוד יהומו ואני סתם ידיד שלה יש בעיות
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוא לטיללת באנה יבן שרמוטה אין לכם שם ים איזה טיילת יקוקסינל איפו שהחנויות בוא לשם בוא אם ישלך ביצים
נכתב במקור על ידי L&D נראה לי שהוא זאת קארינה.. הילד מדבר איתי במחשב בבית ואומר לי לבוא לטיילת.. תגיד יא בן של זונה אולי תבוא לרמלה.. יש לי פה כבר קבר מוכן הכי מוזר שהוא שם סמל של בת =-O
נכתב במקור על ידי lir the king הכי מוזר שהוא שם סמל של בת =-O כי אני קוקסינל
נכתב במקור על ידי mm roy god dog כי אני קוקסינל לפחות את מודה לזה
אני כבר בא כפרה רד למטה אני יוצא עכשיו
נכתב במקור על ידי mm roy god dog כי אני קוקסינל סיפרת להורים ?
חוקי הפורום