איש איש באמונתו יחיה.
|
|
נחמד שזה מצחיק אותך , אבל אם תשים לב לקצב ילודה שלהם זה אכן נכון.
מה גם שהם עם נורא אלים , ככה שהם באמת מתחילים " להשתלט על העולם " מה שמזכיר לי קצת את התוכנית פינקי והמוח ,
אבל זה נכון .. יש איזורים של מוסלמים בצרפת שהמשטרה בכלל לא מנסה להיכנס לשם , ככה גם באנגליה.
הם מתרבים בצורות בלתי רגילות
" אני מביט בך עומד ירושלים שלי לעד , אני מביט בך עומד את בירת ישראל
אני מביט בך דומע בשמחה אני שומע - את שירת ההלל לך ירושלם "
http://img6.imageshack.us/img6/5318/file0big.jpg
קאפלו : " הכי התרשמתי מהעיר ירושלים , יש שם אווירה שונה לחלוטין , כאילו אתה נושם אוויר אחר "
יוסי שבחון : " זו בית"ר ירושלים וזה טדי , אין מה לעשות "
בליל האיחוד הסופי , כשיגידו לי לומר " אם אשכחך ירושלים " אוסיף בליבי את שמך הפרטי קצת לפני ירושלים ...
מה הקשר נאצי תגיד לי ברצינות מה עלה בראשך שהשוות אותי ואת כל הימניים במדינה הזו לנאצים
בוא אני אסביר לך משו, הנאצים שנאו את היהודים לא משנה מאילו סיבות, העם היהודי לא היה האויב שלהם, אלא רק מתחרה כלכלי ודברים אחרים, הוא לא היה העם האויב.
העם הפלשינתאי הוא לא רק אויב הוא האמאמא של האויב של ישראל, ככה שתגיד שנאת חינם, תגיד השמדה לשווא, אני שונא את אוייבי. וכן, אני רוצה במותם. אני לא שונא את הערבים באשר הם ערבים, אני לא שונא תינוק ערבי כשהוא נולד על זה שהוא נולד לגזע הערבי. אני שונא אותו כי כשהוא יגדל הוא יהיה האויב. כשהוא יגדל הוא ישנא את ישראל, כשהוא יגדל סיכוי לא רע שהוא יהיה טרוריסט.
וסתם שאלה, כל פאשיסט הוא נאצי!? אתה דפוק....
לא כל הימין הקיצוני גזעני, זה שאתה שונא ערבים לא הופך אותך לימין קיצוני וכנ"ל ההפך, אתה מדבר שטויות..
מתי תבין שאתה צריך לכבד את האמונה של כל אחד פה?!
מי אתה שתגיד לי להבין שאין כזה דבר אלוהים אה!?
שאני חי באשליה?
זכותי להאמין במה שאני רוצה ואתה לא תעצור אותי
ולא, אני לא מאמין בה', אבל התגובה שלך פשוט מגעילה אותי.
חוץ מזה אתה אומר פשוט דברים מפגרים.. כל התגובה הזאת שלך, פשוט בנאדם טיפש.
שמאלנים = להעיף מהארץ כמו את כל ערבים
במיוחד את הקיצוניים
כהנא צדק!