מה לדעתכם סתם הלך לנו או שלאט לאט מתחילים להראות בגרות ומצליחים להשתלב ברמה האירופית .. יכול להיות שגם לא היו יריבות נחשבות כ"כ , אבך בכל זאת מגיע כל הכבוד לדעתי לבני יהודה , מכבי חיפה , הפועל ת"א.
מה דעתכם?
מה לדעתכם סתם הלך לנו או שלאט לאט מתחילים להראות בגרות ומצליחים להשתלב ברמה האירופית .. יכול להיות שגם לא היו יריבות נחשבות כ"כ , אבך בכל זאת מגיע כל הכבוד לדעתי לבני יהודה , מכבי חיפה , הפועל ת"א.
מה דעתכם?
|
|
כול הכבוד לכול הישראליות באירופה גם נתניה אפילו פעם ראשונה בתולדותה עברה שלב.
בני יהודה פשוט מושלמים כיף לראות אותם
הפועל תל אביב כנ"ל
מכבי חיפה רק אם לא היו לחוצים מול אקטובה בתחילת המשחק הייתי אומר להם כול הכבוד אבל קבוצה כזאת הם פשוט היו חייבים לעבור ונראה בשלב הבא אם היא תעבור זה כבוד גדול לכדורגל הישראלי
רגע האמת של מכבי חיפה ושל בני יהודה בשלב הזה.
של הפועל יהיה בשלב הבתים, היא קבוצה טובה והיא צריכה להגיע לשם וגם לעבור, הצלחה באירופה להפועל תל אביב משמע לעבור את הבתים של הליגה האירופית
הצלחה של חיפה משמע להגיע לבתים של אלופות/לעבור את הבתים של האירופית
זו דעתי לפחות, ככה שאמנם עברנו מס' שלבים אבל עדיין זה לא הצלחה.
אולי רק לבני יהודה שעברה שלושה קבוצות ב2 נצחונות על כל אחת על ה0. אבל עכשיו המבחן האמיתי. נראה אותה מול קבוצה גדולה באמת
המבחן האמיתי של הקבוצות יהיה כשהן יגיעו למצב שהם ישחקו שני משחקים בשבוע.
מעניין איך האינטנסיביות של אירופה[אם תהיה כזאת] תשפיע על הקבוצות בליגה.כמו שאמרתי,זה המבחן האמיתי.
אני לא ממש אוהב את הקבוצות האלה אבל באמת מגיע להם כול הכבוד
קונה הרשמות לאתרים ביתמורה ל 300 נקודות לפרטים שלחו לי פרטית
לכל אחת מהקבוצות האלה מגיע הרבה כבוד במיוחד למכבי חיפה אחרי שהם הראו אופי ועשו קאמבק מטורף
נערך לאחרונה על ידי דניאל אגמון; 13-08-2009 בשעה 16:56.