שכל אחד ירשום מה לדעתו מקלדת הגייימינג הטובה ביותר שיצאה
לדעתי טרנטולה(למרות שאין לי אותה, יש לי G15 שהיא גם טובה)
logitech g15
logitech g19
razer tarantula
razer lycosa
razer lycosa miror
saitek cyborg gaming keyboard
microsoft x6
microsoft recluse
שכל אחד ירשום מה לדעתו מקלדת הגייימינג הטובה ביותר שיצאה
לדעתי טרנטולה(למרות שאין לי אותה, יש לי G15 שהיא גם טובה)
נערך לאחרונה על ידי PaRaDoX; 11-08-2009 בשעה 20:39.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לדעתי מקלדת של TECH ב40 שקל מהום סנטר
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני יותר נוטה לכיוון מיקלדת של מיקרוסופט שהיא מאי שם באלית
לדעתי RAZER רק בגלל הסמל היפה שלהם
אבל שום מקלדת לא שווה את המחיר שלה לשלם 1000 שקל רק בגלל שיש צג קטן ולא שימושי!!
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
גם לדעתי היא לא שווה 1000 שקל, לדעתי הטרנטולה הכי טובה כי יש לה את הכפתורי מאקרו עם הציוריןם שאפשר לשנות אותם, לדעתי זה דבר טוב, למרות שהצד הקטן(כמו שיש לי בG15) הוא מאוד שימושי
מ א ו ש ר
דווקא לגבי המסך אני מסכים איתך.. זה ממש מאגניב שבמשחקים מסוימים ניתן לשנות שתראה שם כמה כדורים נשארו או דברים כאלה.
זה די מאגניב הבעיה שזה גם הרבה פעמים מיותר..
כמה שאני יורד עליך גמני חולה על ציוד היקפי.. פשוט אני תמיד קמצן מידי בשביל לקנות.. אני כבר 10 שנים רוצה לקנות ת MX518 אפילו כמעט קניתי יד שניה אבל בקופסא סגורה! ב100 שקל ובסוף הקמצנות הרגה אותי חחח
מ א ו ש ר
אם כבר זה הrazer lycosa או המירור הבעיה היחידה שאין עברית :\
יש את מיקוסופט שרשמת שהיא היחידה בעברית אבל לא נראת משהו ..
Asus p6t-se
Intel Core i7 920 [3.4Ghz@1.1v]
Patriot 6GB CL-8 Viper Series
Sapphire HD 4890 Vapor x oc
640gb WD BLACK
PCP&C Silencer 750
Noctua NH-U12P SE Push/Pull
LanCool Dragon Lord PC-K62
---
Dell UltraSharp 2209wa
Scythe kaze master pro
Jvc Ha-RX500
Razer Barracuda
Razer sphex
Logitech MX-518
JBL invader 4.1
מ א ו ש ר
הכי טוב זה LOGITECH ELITE המקלדת הטובה ביותר שהתשמשתי בה עד היום למשחקים.
ואני לא מבין את הטימטום הזה של מיקלדות עם ציורים ומסכים כאילו איזה גיימר שבאמת גיימר מוריד את העינים מהמסך!!! מי מסתכל על המקלדת לעזאזל אני יודע להקליד בצורה עיוורת רק בגלל המשחקים שהייתי משחק! אני עוד מהתקופה שהיינו משחקים שניים על אותה מקלדת במסך מפוצל, אז מה הרעיון במקלדות המפגרות האלה? חוץ מיופי תראה קניתי מקלדת ב 1000 ש"ח נכון מדליק כל האורות כאן? יופי זהו במשחק זה לא משנה איזה מקלדת רק שתהיה מסוגלת להעביר ארבעה פקודות של מקשים בו זמנית והיא נחשבת מקלדת מעולה לגיימר כמו המקלדת שלי.
ואלמוג מקלדת של TEAC לא מסוגלת לעשות את זה אז לכן אני לא חושב שהיא נחשבת!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אני לא רציני שכחתי את הסמיילים![]()
![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אחי
אני מביא אותה במקלדת יד 8972 עם חוט ככה
ב-10 שקל
רק מה שצריך שהמקשים יהיו נמוכים כאלה כמו במחשב נייד זה מה שעושה תעבודה
Razer Tarantula,מקלדת מעולה !