נכתב במקור על ידי Ori חשבתם על תספורת? זה עושה פלאים לפרווה... חחחח סיפרנו אותו לא מזמן בגלל שחם (: זה פשוט תמונה די ישנה .
נכתב במקור על ידי תמיר אתה החיים שלי חחחח סיפרנו אותו לא מזמן בגלל שחם (: זה פשוט תמונה די ישנה . אה באמת חחחח אז איך הוא ניראה עכשיו כמו קבב?
נכתב במקור על ידי Ori אה באמת חחחח אז איך הוא ניראה עכשיו כמו קבב? חחח הפפה זה עדיין הכלב שלי D: הוא ניראה יותר נורמלי מכל הפרווה הזאת
נכתב במקור על ידי תמיר אתה החיים שלי חחח הפפה זה עדיין הכלב שלי D: הוא ניראה יותר נורמלי מכל הפרווה הזאת אז הוא כן ניראה כמו קבב ידעתי
נכתב במקור על ידי Ori אז הוא כן ניראה כמו קבב ידעתי לא יפה אורי :\
נכתב במקור על ידי תמיר אתה החיים שלי לא יפה אורי :\ למה את מדברת עליו ככה הוא כן יפה... סתם סתם ניראה בסדר הכלב שלך אבל זה לא מתקרב לדגי זהב שלי
נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-08-2009 בשעה 03:41.
נכתב במקור על ידי Ori למה את מדברת עליו ככה הוא כן יפה... סתם סתם ניראה בסדר הכלב שלך אבל זה לא מתקרב לדגי זהב שלי מה הקשר בין דגים לכלב ?
חחח איזה חמוד איזה סוג הוא ?
נכתב במקור על ידי ExpenzZxP פחות הוא יותר.
נכתב במקור על ידי תמיר אתה החיים שלי מה הקשר בין דגים לכלב ? יש לי דגים רוצחים! כל יום אני בא יש דג אחד מת.. הם רוצחים אחד ת'שני... יש לי אחד מפיונר כבר חודש הורג את כולם אני חושב לשים אותו בבידוד
נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-08-2009 בשעה 03:47.
נכתב במקור על ידי Yossi Menashe חחח לאקי לוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוסי ישמןן !
נכתב במקור על ידי Eliran_Lisha חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוסי ישמןן ! מה אתה קשור יטמבל
חח איזה חמוד הכלב
נכתב במקור על ידי Eliran_Lisha חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוסי ישמןן ! שמע יא חמור עם בורג באף. עוד מילה אחת לא במקום אני עושה לך פירסינג בזין, מובן? נכתב במקור על ידי TaMiR מה אתה קשור יטמבל חחחחחחחחחחח תמיר? הכלב מעשן איתך נרגילה!! הרג אותי.
נכתב במקור על ידי Yossi Menashe שמע יא חמור עם בורג באף. עוד מילה אחת לא במקום אני עושה לך פירסינג בזין, מובן? שמע יוסי אל תגרור את זה לספאם. אתה שמן שדומה לכלב שלה אין מה לעשות. נכון הילה ?
נערך לאחרונה על ידי .Eliran; 13-08-2009 בשעה 12:59.
נכתב במקור על ידי Yossi Menashe שמע יא חמור עם בורג באף. עוד מילה אחת לא במקום אני עושה לך פירסינג בזין, מובן? חחחחחחחחחחח תמיר? הכלב מעשן איתך נרגילה!! הרג אותי. חחחחח זה היה חזק . אלירן עוד תגובה אחת אני מעיף לך פטיש לעיין
חוקי הפורום