אש אחי אהבתי!
נראה סבבה
אז ככה נראה המניאק שהביא לי לשתות חומר משלשל! בצל חתיך,אתה יותר לכיוון הילד במבה
חרא טבק , מי קונה בשקיות :| טוב נו לפחות לא אני .. קיצור , כוסונים
נכתב במקור על ידי A&E חרא טבק , מי קונה בשקיות :| טוב נו לפחות לא אני .. קיצור , כוסונים תודה אחי , ואין לנו באיזור טבק במשקל :/ ''אז ככה נראה המניאק שהביא לי לשתות חומר משלשל! בצל חתיך,אתה יותר לכיוון הילד במבה'' חחחח אתה תזכור את זה עוד הרבה זמן אני רואה XD
נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 13-08-2009 בשעה 15:38.
חחחחחחחח מאור אין לי כח לצאת עליך אז אני אגיד שאתה חתיך
נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי חחחחחחחח מאור אין לי כח לצאת עליך אז אני אגיד שאתה חתיך יופי בוא נסגור את זה ככה :-)
נכתב במקור על ידי nofpsy אז ככה נראה המניאק שהביא לי לשתות חומר משלשל! בצל חתיך,אתה יותר לכיוון הילד במבה אתה לא היחיד שאומר את זה D: סתם תודה אחי . נכתב במקור על ידי A&E חרא טבק , מי קונה בשקיות :| טוב נו לפחות לא אני .. קיצור , כוסונים הלוואי שהיה לנו טבק במשקל , פה אתה קונה חרא ואתה נקנס , 14 חבילת טבק וחבילת גחלים ביחד :| נכתב במקור על ידי פרסי קלאסי חחחחחחחח מאור אין לי כח לצאת עליך אז אני אגיד שאתה חתיך סולללחהה
נכתב במקור על ידי ExpenzZxP פחות הוא יותר.
מי זה או מה זה בצל
נכתב במקור על ידי xxomrixx מי זה או מה זה בצל אני מר בצל , עם הכובע :\
נכתב במקור על ידי Mr Batzal פאק , אני פשוט חתיך חייבת להסכים עם זה .. ניראים מציון (:
(:
חגגתם אה?
נכתב במקור על ידי Michael. שכחתי איך קוראים לאיזו שהייתי איתה וצעקתי לה,"אישההההההההה,בואי רגע" התחילה להרביץ לי O: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי קארינה ( = חייבת להסכים עם זה .. ניראים מציון (: חחח תודה נכתב במקור על ידי ShoKo ShoK חגגתם אה? אם לעשן נרגילה זה נקרא לחגוג אז אתה יכול לקרוא לזה ככה
נכתב במקור על ידי קארינה ( = חייבת להסכים עם זה .. ניראים מציון (: לא מדבר איתך יותר בחיים דור אתה זה שעושה טבעות? כי אם כן ... אז יש לך חרא עגיל בגבה י'גיי
נכתב במקור על ידי EnBlacK לא מדבר איתך יותר בחיים דור אתה זה שעושה טבעות? כי אם כן ... אז יש לך חרא עגיל בגבה י'גיי אני זה עם הכובע , מה הבעיה בעגיל בגבה ? S:
חוקי הפורום