|
|
טוב לאמשנה אפשר לנעול
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
טוב לא משנה היא לא רוצה לדבר איתי יותר...
תנעלו בבקשה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
שמע אחי היא סיפרה לך דברים שהיא לא סיפרה לאף אחד אז מה השאלה..ספר לה אתה דברים שגם לא סיפרת לאף אחד וככה תראה לה שהיא יכולה לבטוח בך שעכשיו גם לה יש משוה עליך...(ואאבל אל תגזים ספר לה משוה שתיים קטנים לא איזה סודות שאחרי זה תצטער עליהם)
כתבתי את זה לפני שראיתי שהיא לא ורצה לדבר איתך
הנה הגירסה של אחרי שקראתי שהיא לא רוצה לדבר איתך..
שלח אותה לאלף עזעזאל היא והסודות שלה חחחח..לא רוצה לדבר איתך ,יופי חסכה לך ת'עבודה אחי אתה לא צרךי עכשיו לחשוב יותר מידי איך לגרום לה לבטוח בך שלא תדבר איתך זה הכי קל מעכשיו פשוט תפוס ממנה מרחק ושכח מכל הסיפור תהיה בראש שקט וזהו היא כבר תבוא לבד תאמין לי (זה תמיד ככה גם אם לא תרצה שהיא תבוא) ...רק מה שהיא סיפרה לך אל תפלוט עדיין כבוד צרךי לעשות לבן אדם ...
נערך לאחרונה על ידי keddan; 13-08-2009 בשעה 20:59.
תספר לה דברים עליך שתרגיש טוב שאם אתה פולט משהו היא תגיד גם מה שאמרת![]()
חחח נסה לשכנע אותה.. או שתישמור איתה על קשר טוב תהיו ידידים קרובים
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
קרה לי המון פעמים שסיפרו לי ידידות וחברות ,
אבל רוב הפעמים הן ,שהן לאחר מכן לא קרה להם כלום,ולהפך הם הרגישו מצויין עם זה שסיפרו לי , והיה להם יותר טוב , ונוח פשוט *הקלה* .
אמממ..מה תוכל לעשות ?
לדוגמא היא מדברת על ריבים בין הוריה ? תגיד שזה נורמלי ושכל זוג רב ולא בסופו של דבר , המון פעמים . ותגיד שהוריך גם רבים הרבה .
פשוט ? היא מדברת על איזשהו נושא לדוגמא שיש להם קשיים בכסף ?
אז תשאל אותו אם הן צריכים הלוואה ? או שתגיד שאתה מכיר את ההרגשה וקרה לך את זה .
פשוט נסה לנחם אותה בזה שקרה לך אות המקרה , ותן לה הרגשה שהיא יכולה לסמוך עליך ואתה עליה , ולא רק! ספר לה גם דברים אישיים! ככה תרגיש הרבה יותר בנוח! .
מקווה שעזרתי לך .
שמע אחי פשוט תן לה לדעת שהי יכולה לסמוך עליך בהכל, או שתספר לה איזה סוד רציני עלייך כדי שהיא תדע שגם אתה סומך עליה,אני מדבר פה מניסיון