יש לי קובץ אם סיומת כזאת.. knowing.IMG אז ניסית לצרוב בDATA DVD לא עבד, אחרי זה שיניתי את הסיומת לAVI וגם לא עבד, מה עושים ?
יש לי קובץ אם סיומת כזאת.. knowing.IMG אז ניסית לצרוב בDATA DVD לא עבד, אחרי זה שיניתי את הסיומת לAVI וגם לא עבד, מה עושים ?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה צריך לבחור בצריבת IMAGE ב COPY AND BACKUP ואז זה יצרב כמו שצריך.
בהצלחה
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ב NERO STARTSMART שאני כמעט בטוח שיש לך.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 14-08-2009 בשעה 00:08.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אתה מתכוון BURN IMG TO DISC ? כי אם כן ניסיתי וזה לא עבד לי גם.
מ א ו ש ר
מה זאת אומרת לא עבד? הNERO זיהה את הקובץ? ניסית בכלל לפתוח את הקובץ לראות אם הוא קובץ IMAGE אמיתי ולא סתם איזה סרט שהחליפו לו את הסיומת ל IMG?
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אוקיי אז ככה, פתחתי תקובץ בדמוןטולס והיה שם תיקיה של וידיאו .. אז תחתי תנרו עשיתי אקספרס ושמתי תקבצים שהיו בתיקיה וזה צרב לי טוב.. עכשיו הקטע שבנוסף לקבצים של הסרט שמתי גם קובץ של כתוביות, אבל שראיתי את הסרט הוא היה בלי כתוביות.. אז השאלה החדשה היא מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לראות תסרט עם כתוביות ?
*הדיוידי שלי קורא כתוביות.
נערך לאחרונה על ידי yoyo44; 14-08-2009 בשעה 17:31.
מ א ו ש ר
איזה קבצים יש ב-IMAGE?
ישם שתי תיקיות TS_AUDIO וVIDIO_TS באאודיו אין כלום ובוידיאו יש הרבה קבצים בסיומות : IFO VOB BUP .
מ א ו ש ר
זה סרט DVD בקיצור.
תצרוב עם IMG BURN עזוב אותך מנרו חרא של תוכנה
מ א ו ש ר
תביא את השם של הסרט+גרסא (מה שהורדת)
בינתיים אתה יכול להפוך את הקבצי DVD לקובץ avi אחד עם התוכנה AutoGK:http://www.autogk.me.uk/index.php?na...op=getit&lid=1
תוכל לראות פה מדריך כיצד להמיר את הסרט(רק לפי התמונות אפשר להבין זה לא מסובך): http://www.autogk.me.uk/modules.php?name=TutorialEN
מ א ו ש ר
מה כתוביות נפרדות? תגיד לי מה יש לך? זה סרט DVD מוכן! כמו כזה שקונים בחנות ורשום על DVD מה הבעיה תצרוב אותו ככה? יהיה לך תפריט שבו תוכל לבחור עיברית בחיאט למה עכשיו להתחיל לקרוע תסרט מDVD ואז כתוביות ואז שכתיים קידוד.. מזה משנה בניפרד לא בניפרד